Reviews.

Passion 2 Create schrijft regelmatig reviews over producten. Dit zullen voornamelijk reviews over cosmetica en verzorgingsproducten zijn, maar ook producten die binnen het hobby-genre passen komen soms aan bod. Denk aan bijvoorbeeld douchegel, nagellak, sieraden, boeken, bakspullen, stationery, kleurboeken voor volwassenen, leesboeken, haarverzorgingsproducten of make-up. Wil je graag op een leuke en eerlijke manier reclame voor je product en/of winkel maken? En past je product binnen het hobby- of beautygenre? Dan kun je er voor kiezen om je product naar mij op te sturen. Ik zorg dan voor een uitgebreid (foto)verslag van het te reviewen product.

Winacties & Prijsvragen.

Wil je op een originele manier aandacht vragen voor je eigen bedrijf? Dat kan! In overleg is het mogelijk om op het Passion 2 Create blog een zogeheten winactie of prijsvraag te organiseren. Bij een winactie hoeven de deelnemers vaak niet zo veel te doen. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van social media (bijvoorbeeld Twitter of Facebook) om reclame te verspreiden. Bij een prijsvraag echter wordt de deelnemer daadwerkelijk creatief uitgedaagd. Je kunt zelf bedenken hoe je de winactie of prijsvraag wilt organiseren maar je kunt dit ook aan mij overlaten. Let op: bedrijven hoeven de te verloten prijzen niet eerst naar mij toe te sturen. Deze mogen, na afloop van de winactie, direct naar de winnaar(s) worden toegestuurd. Adresgegevens vraag ik altijd op en worden vervolgens doorgestuurd.

Banners & Advertorials.

Het is ook mogelijk ook een advertorial bij Passion 2 Create op het blog te laten plaatsen. Je kunt dan denken aan aan banner (aan de zijkant of onderkant van het blog) of aan een advertorial in de vorm van een blogartikel. Advertorials mogen kant en klaar worden aangeleverd, ik kan deze ook zelf voor een bedrijf schrijven. Voorwaarde voor plaatsing van een banner of advertorial is wel dat deze moet aansluiten bij de thema’s creatieve hobby’s, lifestyle, beauty en andere onderwerpen die we hier bespreken. Let op: mijn ervaring is dat advertorials nogal weinig worden gelezen door mijn fans/volgers. Ik adviseer dan ook altijd om voor een andere vorm van samenwerking te kiezen. Met een winactie of review behaalt een bedrijf doorgaans het grootste bereik.

Persberichten.

Passion 2 Create blijft graag op de hoogte van alle nieuwtjes. Via het kopje ‘Persberichten’ deel ik persberichten met mijn bezoekers. Ik sta dan ook graag bij bedrijven op de perslijst. Bent u een PR-bureau en heeft u interesse? Neem dan gerust contact met mij op.

Statistieken.

Passion 2 Create heeft tussen 22 juli 2012 en 9 juni 2013 in totaal 73.600 unieke bezoekers en 332.020 pageviews gehad. Passion 2 Create heeft op dit moment (lente/zomer 2016) gemiddeld 350-450 unieke bezoekers per dag, 10.000 tot 15.000 unieke bezoekers per maand en gemiddeld zo’n 90.000 pageviews per maand.

 

september 2016
september 2016

 

Linkpartners.

Passion 2 Create heeft een eigen linkpagina. Hierop staan niet alleen mijn eigen links maar kunnen bedrijven ook hun link laten plaatsen. Dit doe ik dan in ruil voor mijn link op hun pagina. Meer informatie kun je hier vinden.

Contact opnemen.

Heb je interesse in een samenwerking? Heb je eventueel een ander leuk voorstel? Of heb je nog wat vragen over het samenwerken met Passion 2 Create? Neem dan gerust contact met me op. Dit kan via mijn contact pagina.

Tot slot nog even dit.

Ik krijg steeds vaker het verzoek van bedrijven om een samenwerking waarbij ik ab-so-luut niet mag vermelden dat het om een samenwerking gaat. Op geen enkele manier. Dit is niet toegestaan (en dat weet men zelf ook dondersgoed ;-)) volgens de Reclamecode Social Media (RSM) en ik beantwoord dit soort mails dan ook niet meer.