contact-opnemen

Heb je vragen over Passion 2 Create of heb je een zakelijke vraag?
Vul dan onderstaand mailformulier in of mail me direct op info@passion2create.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Post en Pers.

Heb je een perspakket of webshop-producten waarvan je graag een review zou willen zien, heb je producten waarvan je graag een unboxing zou willen zien? Of wil je gewoon een kaartje sturen? Het kan allemaal. Post mag worden opgestuurd naar het volgende postadres (geen bezoekadres!).

Passion 2 Create
Vossendonk 21
4942 CD Raamsdonksveer

Passion 2 Create is een blog wat steeds populairder wordt: ik krijg steeds vaker perspakketjes thuisgestuurd. Houdt u er daarom rekening mee dat het even kan duren voordat ik uw product goed getest en gerecenseerd heb. Ik verkies kwaliteit boven kwantiteit.  :wink: 

contactformulier

 

 

 

 

 

Auteursrechten.

Afbeeldingen en teksten mogen zonder toestemming niet worden overgenomen van Passion 2 Create. Alle afbeeldingen en teksten zijn eigendom van Passion 2 Create, tenzij anders vermeld. Wil je één van mijn foto’s gebruiken? Neem dan even contact met me op :-)

Bronvermeldingen.

De template (het uiterlijk van dit blog) is van oorsprong het Virtue theme en aangepast naar onze huisstijl. De vrolijke paarse smileys die je in de reacties kunt gebruiken komen van Dhini.nl. :love Afbeeldingen: indien een afbeelding niet van ons zelf is en wij de correcte bron hebben kunnen achterhalen zal deze bron onder de afbeelding worden vermeld. Dit komt voornamelijk voor bij afbeeldingen die via Pinterest komen. Wanneer we geen bron hebben kunnen achterhalen staat er ‘Bron onbekend’ onder de afbeelding. Mocht je een Pinterest afbeelding tegenkomen waarvan je weet wie de eigenaar is dan vernemen wij dit zeer graag, zodat wij deze bij de afbeelding kunnen vermelden of de afbeelding kunnen verwijderen.