Ik geef de pen door aan: Sandy

geplaatst in: Randomness | 0

Met wie hebben we deze maand het genoegen?
Sandy Hasselt, beheerster van Passion 2 Create.

Hoe oud ben je en waar kom je vandaan?
Ik ben 26 jaar oud en ik kom uit Breda. Sinds enkele jaren woon ik samen met mijn man en inmiddels ook onze kleine man op de Veluwe.

Toen je nog lief en schattig was..:
..Was ik een ontzettende nerd. Ik spaarde alles wat los en vast zat: postzegels, telefoonkaarten (ken je ze nog?), sigarenbandjes, edelstenen en mineralen (die vind ik nog altijd heel mooi), flippo’s, glitterlijmpennen (ja echt), theezakjes, speelgoedbeestjes, glitter stickers, Panini stickers (ik geloof dat ik wel 10 albums heb gehad), speldjes, schelpjes, stuiterballen…you name it!

Je grootste wens in die tijd was:
Een super talent worden met tekenen. Dat is helaas nooit gelukt, haha!

Wat is een van de vele onvergetelijke momenten in je leven tot nu toe?

Trouwen met mijn man en natuurlijk de geboorte van ons zoontje.


Wat zou je vandaag wel willen eten?
Wel, gezien de weersomstandigheden kan ik niet echt met boerenkool aankomen, dus ik ga voor een lentesalade met een biefstukje.

Welk tv programma wil je niet missen?
House M.D. Ik ben zwaar verslaafd aan deze serie. Ja, ook aan Hugh Laurie :wink:

Heb je nog interessante missies in je leven die je graag met ons zou willen delen?
Het lijkt me heerlijk om nog eens met ons drietjes als gezin naar een ver land op vakantie te kunnen. Australië of Japan als het even zou kunnen. Heerlijk!

Sinds wanneer ben je lid op het Passion 2 Create forum?
Sinds 15 september 2007, de openingsdag van het forum.

Welke titel(s) heb je op het forum?
Beheer.

Op welke prikborden ben je het actiefst?
Als beheerder zijnde ben ik overal wel actief. Ik vind het leuk om te lezen wat anderen allemaal te melden hebben, maar ik moet ook controleren of berichten in het goede prikbord geplaatst zijn. Op dit moment is het Postcrossing topic toch wel mijn persoonlijke favoriet. Ik ben een behoorlijke postcrossing verslaafde en ik vind het heerlijk om dat topic door te snuffelen.


Aan wat voor werken kunnen je forum genoten je herkennen?

Zelf post ik vrij weinig op het forum. Maar als ik al eens wat kom showen dan zijn het meestal toch wel digitale foto’s en digitale scrapwerkjes.

Waar ben je op het moment mee bezig?
Op dit moment doe ik eigenlijk vrij weinig op creatief gebied. Ik ben werkzoekende, huisvrouw en fulltime moeder dus ik heb niet heel erg veel vrije tijd meer over. Het beetje tijd wat ik nog wel over heb steek ik het liefst in het organiseren van prijsvragen, het maken van nieuwe blogs en het organiseren van andere activiteiten zoals swaps en meetings.

Welke creatieve verslaving zou je iedereen wel aan willen praten?
Postcrossen, uiteraard! Het is zo ontzettend leuk om iedere keer weer een nieuwe kaart van iemand uit een ander land te krijgen. Ook het versturen van kaarten vind ik overigens heel leuk. Ik maak er echt een leuk werkje van: mooie kaarten, vaak versierd met stickers en originele postzegels…Op mijn eigen blog schreef ik er al eens een artikel over.

Heb je een website of iets dergelijks waar mensen je, naast het forum, terug kunnen vinden?
Jazeker. Ik heb meerdere websites en profielsites en dergelijke maar buiten Passion 2 Create kun je me het vaakst terugvinden op mijn online portfolio: http://www.sandyhasselt.nl

Aan wie geef je de eer om het volgende Penneverslag te schrijven?
Ik geef de pen door aan ons allerliefste Lady Waikiki!


Artikel geschreven door Jodie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.