Simpele en snelle lente/zomer nail art.

geplaatst in: Beauty | 3

Het zonnetje schijnt weer buiten en als je dan toch je nageltjes wilt verzorgen maar ook lekker buiten met je boekje wilt zitten is een leuke simpele en snelle nail art wel even leuk om te doen.

Wil je weten hoe ik dit gedaan heb, klik op lees verder.

Stap 1.
Ik ben begonnen met mijn nagels een kleine manicure te geven: oude nagellak eraf, nagelriemen naar achteren duwen en velletjes verwijderen, en omdat ik erg slappe nagels heb op het moment heb ik gekozen voor een nagelhardener in plaats van een basecoat.

 

Stap 2.
Kies een achtergrond kleur voor je nagels, ik ben begonnen met must have van Essence (weet niet of dit kleurtje nog in het assortiment zit) maar elke kleur is prima. Ik ben voor een lichtere kleur gegaan in verband met mijn werk. Lak je nagels in de gewenste kleur.

 

Stap 3.
Toen dit bijna droog was heb ik er een glitter topper van Essence over gedaan (die ik heb gebruikt is wel uit het assortiment, maar er is een nieuwe voor gekomen, elke glitter nagellak is oké.) Lak je gehele nagel in deze glitter topper.

 

Stap 4.
Met behulp van een Dotting tool heb ik 5 stipjes gezet in de vorm van een simpel bloemetje. De 5 stipjes heb ik met roze gedaan en in het midden 1 witte stip. (je kunt dit uiteraard ook in elke kleur doen.)

 

Stap 5.
Topcoat erover en klaar is je simpele en snelle nail art.

Wat willen jullie graag nog zien op het gebied van nagels/nail art?

3 Responses

 1. boeitniet'

  Ik vind het echt lelijk en kinderachtig. Het mag wel wat moeilijker…

 2. Elyne

  Leuk inderdaad heel erg mooi voor de lente of zomer, ik moet echt dringend wat meer nagellakjes kopen. :yay

 3. Jess

  Die zien er lekker vrolijk uit! :cool

  Ik ben vaak wel benieuwd naar verschillende lagen nagellak. Dat zie je best veel met zwart, dat ze er dan een glitter erover doen ofzo..
  Wat je eigenlijk nu ook wel gedaan hebt. Kleuren die goed bij elkaar passen enzo..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.