Winactie: Fimo Canes [gesloten]

geplaatst in: Winacties | 34

In mijn vorige artikel heb ik wat verteld over Fimo Canes, die leuke en schattige staafjes, gemaakt van Fimoklei, waar je van alles mee kunt maken: kralen, sieraden en nailart, je kunt er veel leuks mee doen!
Omdat ik in één aankoop maar liefst 100 van deze staafjes heb gekregen lijkt het me leuk om er een stel weg te geven. Wil jij graag wat van deze Fimo Canes winnen? Lees dan snel verder!


Wat moet je doen?
Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het volgende: plaats een reactie (comment) met een geldig mailadres. Vertel mij in je reactie waarom jij graag wat van deze Fimo Canes zou willen winnen. That’s it!

Je kunt meedoen tot en met zondag 17 april 20:00 uur. De volgende dag zal ik via random.org 2 winnaars/winnaressen kiezen en contact met hen opnemen. Zij krijgen ieder 10 van dit soort staafjes thuisgestuurd. Bovenstaande foto is enkel ter illustratie, het is dus even afwachten welke staafjes je uiteindelijk gaat krijgen. Deze winactie is enkel bedoeld voor mensen uit Nederland, België en Duitsland.

Enjoy!

34 Responses

 1. Iris

  Haii, waarom ik ‘t graag zou willen…. nou kijk, ik bijt ontzettend vaak op mijn nagels. Met wat behulp van vrienden ben ik eindelijk van af! nu zijn mijn nagels bijna net zo lang als normale mensen. *eindelijk* ik had er veel moeite voor gedaan. Dus vandaar da ik vind dat ik het wel verdien x

 2. charlize

  oke, ik ben echt heel laat hiermee! maar ik dacht: laat ik het gewoon nog even proberen misschien wil je er nog een paar weggeven, ik heb best korte nagels dat komt om dat ik ze afbijt. maar ik ben al een week of 3 gestopt! naatuurlijk stop je niet in 1 keer, maar ik wilde echt heel graag lange nagels om een nailart te kunnen doen, ik heb heel veel en wat ik zocht bijna allemaal gevonden! maar toen zag ik 2 weken geleden fimo canes! ik wilde er zo graag 1! dus ik zoeken op het internet. maar het was heel duur! en toen zag ik deze wedstijd, ik zag dat ik al heel laat was… maar ja wie niet waagt wie niet wint!!! ik hoop dat je nog een paar van die leuke fimo-canes staafjes hebt. en ondanks dat ik dan te laat ben, misschien er toch nog 1 mag krijgen!
  met vriendelijke groeten charlize

 3. ruthje

  ik was echt overal aan het zoeken voor betaalbare fimo canes en ik kon ze nergens vinden! :nehh
  alleen op ebay hadden ze er maar ik ben dus nog geen 18.
  ook mag ik op school geen super felle nagelak dragen(echt super raar natuurlijk) en dit leek me de oplossing :laugh
  xxx ruth
  sorry,ik ben niet creatief genoeg om een leuker berichtje te schrijven.

 4. Merel

  Heey Sandy,
  Ik vind het altijd super leuk om mijn nagels te doen, maar na een tijdje werd het een beetje saai, natuurlijk is het wel leuk horw, maar ik wou eens wat anders dan alleen maar 1kleur,en toen had een vriendin verteld over deze nageldingetjes en ik was helemaal overtuigt, :love
  ik moest deze leuke nagel dingetjes hebben :yay hihi dus ik hoop het!!
  XxMerel

 5. KIm

  Oh, haha verkeerd gekeken. Dach dat er 17 JULI stond. Of ik hoopt het gewoon heel erg.
  God ik schaam me dood. X$ Sorry.

  • Sandy

   Geeft niks :wink: Deze winactie is inderdaad afgelopen, ergens in de loop van deze maand komt er een nieuwe winactie online 8)

 6. KIm

  Hoi!

  Ik zou graag wat fimo canes willen winnen omdat ik ze simpelweg heel erg schattig vind. En als ik ze zou winnen dan ga ik ze meteen gebruiken op mijn nagels! Ze zijn echt super cute gewoon. :love
  :kiss Kim.

 7. Naomi

  Hee Sandy.. jammer dat de winactie is afgelopen, maar ik zou graag weten waar je deze koopt. Ik zit het hele internet af te pluizen naar fimo canes. Heb je wat goede sites? Alvast bedankt!
  :blink

 8. chayenne

  nou ik was laatst bij een vriendin van me
  die heel veel van nagellak af weet enzo
  en toen ik daar was wou ik ook wat met nagellak doen
  maar ik had alleen maar stomme kleurtjes als nagellak
  en daarna kocht ik steeds meer dus het nagellakken werd
  steeds leuker toen ha dik ontdekt dat er ook een stempel
  is die ook ook super leuk
  maar deze is nog het aller leukst en daarmee versier je ook hel
  leuk je nagels!
  en omdat ik sinds kort begin wil ik meer dingen ontdekken
  daarom… :angel
  xxx chayenne :laugh

  • Sandy

   Hoi Chayenne,
   Deze winactie is inmiddels afgelopen :blink

   Houd deze blog goed in de gaten, deze maand komt er weer een nieuwe winactie online! :love

 9. Cyntia

  Hey Sandy,

  Leuk zeg echt fleurig. Als ik ze zou winnen ga ik aan de slag om er sieraden van te maken lijkt me leuk en appart, heeft niet iedereen.

  Groetjes Cyntia.

 10. Annemiek

  Namens mijn jongste dochter doe ik dan maar mee,haha!Ik moet van haar opschrijven dat ze helemaal verlieft is op die mooie figuurtjes,en dat ze stopt met nagelbijten om ook zulke mooie nageltjes te kunnen maken met figuurtjes!;-)

  Groetjes Annemiek

 11. wendy

  Na lang twijfelen of ik wel mee zou doen (heb immers ook op t forum een keer gewonnen) doe ik het toch.
  Het ziet er echt vreselijk leuk uit en ik wil er dan ook cadeau geven aan mijn moeder (die vindt het er ook leuk uitzien)voor moederdag.

 12. Anja

  Hoi Sandy !
  Wat leuk zeg. Ik heb zelf nailart gedaan en kan alle soorten nagels zetten, maar dit kende ik nog niet. Wil er wel eens mee expirimenteren en dan bij mijn dochter ;) Leuk voor haar voor een avondje uit met haar vrienden, kan ze de show ermee stelen hahaha
  Ze houdt toch al van dit soort dingetjes (ook gek op alles van japanse tekenfilms ed), verft haar haar ook in allerlei kleuren en dit past er goed bij…..
  Ze weet van niks, dus zal een leuke verassing zijn, mocht ik wat ervan winnen….

  Groetjes, Anja

 13. Cora

  Ik kende deze staafjes niet en volgens mij kan je er heel veel meer mee dan nagels versieren. Ik wil hiermee wel eens experimenteren.

 14. Myrthe

  waarom ik het wil hebben…? is omdat ik vaak bezig ben met mijn nagels , maar ik verzin nooit wat leuks en heb er de spullen niet voor :( daarom wil ik het zo graag, en ik vind het erg orginieel. met al die kleurtjes enzo. maar even samengevat: ik wil het heel graag! :yay
  X

 15. Evelien

  Ik zou ze zo graag willen winnen , want ik mag ze van mijn ouders niet kopen via ebay , en ik zoek er al zooooooo lang achter ! Ik hou me graag bezig met nailart en daarom zoek ik achter originele dingetjes zoals fimocanes .
  Ik ben heel blij dat ik dit forum heb gezien want nu heb ik toch een beetje hoop dat ik achter fimocanes kan geraken :) . Groetjes!

 16. Francisca

  Ik denk dat die Fimo Canes ook wel handig zijn om een beetje je mislukte nagellakkunsten te verbergen? En daarom zou ik ze graag willen winnen. Want het lukt me vaak niet om ze allemaal netjes te lakken. En zulke lange nagels heb ik vaak niet ;) Misschien ook des te meer reden om mijn nagels wél langer te laten groeien………

 17. Annemiek van lanen

  Ik zou het graag eens willen proberen! Omdat ik al m’n geld aan nagellak heb uitgegeven kan ik ze zelf niet meer bestellen! Ik wil ze namelijk gebruiken voor nail art.

 18. Kirsten

  Ik vind ze er gewoon zooooo lief, lekker, leuk, lollig, lache uitzien, daar kan ik vast iets leuks mee maken! Hangertjes voor aan kadootjes ofzo; ben creatief genoeg dus wil er graag wat van winnen!

  groetjes, Kirsten

 19. Elyne

  Dit vind ik wel een leuke actie – waarom meedoen? Wel omdat ik door mijn werk veel in het water zit houd de nagellak niet zogoed, dus moet ik altijd doorzichtige nagellak gebruiken maar met zulke fimo klei nailart zullen ze wel mooi zijn + ik vind zo’n designs echt schattig+ ik word er gewoon vrolijk van door er naar te kijken :love

 20. Lianne

  I’m in!

  De reden dat ik graag fimo canes zou willen winnen.. nou kijk. Ik werk in een banketbakkerij en dan is nagellak op doen lastig, gezien je het risico loopt dat er scherfjes nagellak in de taartjes komen. Nu leek het me dan een beter idee als je gewoon in plaats van een paars schilfertje nagellak, een smiley of een bloemetje tegenkomt op je taart!

  Reden genoeg, toch?(A)

 21. Maera

  Wat een leuke prijs! Ik wil wel winnen, omdat ik motorisch te gestoord ben om zelf leuke dingen te maken van Fimo klei. Dit lijkt mij dus echt een superoptie om toch iets leuks te maken!

  Btw, wij noemden dit vroeger altijd friemelklei :laugh

 22. Lady Waikiki

  Het lijkt me leuk om de fimo canes te gebruiken in allergaande dingen … ik ben sinds kort met nail art begonnen, dus hierin kan ik ze al zeker gebruiken .
  Maar ook bij scrapping en sieradenmaken zijn ze heel geschikt.
  Ik denk dat ik gewoon alles zou volplakken met deze schattige fimo hebbedingetjes !

 23. Samantha

  Aaah, tof! Ik heb nooit met fimo gewerkt (nouja, in mijn volwassen leven) en wil het nog steeds doen, maar heb al zoveel hobbies XD Ik wil vooral doen om miniatuurvoedsel te maken (wat grotendeel ook met canes gaat). Appel of sushi-oorbellen :love

 24. Sakura Imogen Yakarin

  Ik ben dan wel geen nailart persoon, maar hou wel van creatieve dingen. Fimocanes lijken me leuk materiaal om eens mee aan de slag te gaan en uit te proberen in mijn knutsels! En aangezien ik toch van plan was om ernaar uit te zien, vind ik het meer dan leuk om ze te winnen :p

 25. Drya

  Nog een winactie, haha jeetje Sandy je weet van geen ophouden! :yay
  Waarom ik graag zo’n fimo canes zou willen winnen… wel ik hou van verzorgde nageltjes maar doordat ik heel vaak schilder, zijn mijn nagels meer in verfvlekken dan iets anders.. en nagels lakken is de enige oplossing om dat te verdoezelen. Alleen is dat wel een beetje saai, het lijkt me veel leuker om erg kleurrijke creatieve nageltjes te hebben zodat je aan mijn handen kan zien dat ik een creatieve persoonlijkheid heb. Oh ja, ik kan zo nog wel een hoop redenen verzinnen maar het is gewoon ontzettend gaaf lijkt me. :laugh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.