Mijn nagellak stash

geplaatst in: Beauty | 2

Ik vond het wel eens tijd worden om mij nagellak stash op te ruimen en tussendoor wat foto’s te maken om aan jullie te laten zien.

Zoals jullie misschien wel weten heb ik bijna mijn cursus nagelstyliste afgerond en heb daardoor ook veel andere dingen naast nagellak, ik heb dus ook veel spullen voor gelnagels/acrylnagels en voor een manicure. Maar vandaag laat ik jullie alleen mijn nagellak zien =)

Ik begin met het merk waar ik de meeste lakjes van heb, dat is Catrice. Ik vind Catrice een super fijn budget merk, de lakjes dekken goed er zijn veel leuke kleurtjes en de prijs is natuurlijk ook nog eens fijn, daarnaast is het erg makkelijk te verkrijgen.

 

Alle Catrice lakjes uit het vaste assortiment op een rij.


Dit zijn de Catrice lakjes die niet meer in het assortiment zitten of een limited edition waren.

Dan heb ik nog 11 lakjes van Essence. De kleurtjes van Essence spreken mij wat minder aan, ik vind ze ook wat minder dekkend en de verpakking vind ik ook minder chic dan Catrice.


Essence lakjes

Van een aantal andere merken heb ik ook nog een paar lakjes: Gosh, Miss sporty, Hema en 2true.

Deze kleurtjes heb ik voornamelijk gekocht omdat ze me gelijk aanspraken.

2true vind ik van deze merken het slechts dekkend.


De andere merken lakjes.

Tot slot heb ik nog mijn nailart lakjes op de foto gezet, stempellakjes voor konad en stripers en ook de verzorging slakjes (nail hardener, base coat ed) De effect nails lakjes van de Etos zijn erg leuk om over je nagellak heen te doen, dit geeft een geweldig effect.


Mijn nailart lakjes.

In totaal heb ik nu 49 nagellakjes (de nailart lakjes ed niet meegerekend). Er zijn nog veel meer kleuren die ik van de Catrice collectie wil hebben alleen erg moeilijk te krijgen bij mij in de buurt, altijd uitverkocht. Zo ben ik ook nog steeds op zoek naar de Crackle topcoat van Catrice. Maar het harde zoeken word vast eens beloond!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn nagellak stash te zien.

Wat is jullie favoriete nagellak merk?

2 Responses

  1. Wendy

    Na deze blog te hebben gezien had ik een nagellakje van catrice gekocht.
    Dit beviel me zó goed dat ik er nog een bij hebt gekocht, hihi.

  2. Jess

    Leuke nagellakjes allemaal! Die effect nail lakjes van de etos zien er erg leuk uit. Catrice is zeker weten mijn favoriete merk. :love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.