Review: Cocunut body scrub van The Body Shop

geplaatst in: Beauty | 3

Bij onze laatste meeting zijn we met zijn allen naar, onder andere, de Bodyshop geweest, hier kocht ik deze heerlijk geurende cocunut body scrub, wil je weten wat ik ervan vind? Lees dan verder.

Wat zegt Wat zegt de Bodyshop over dit product?

“Milde, vochtregulerende bodyscrub met pure, biologische, koud geperste Community Trade-kokosolie van de eerste persing en andere luxueuze ingrediënten. Helpt dode huidcellen te verwijderen en laat de huid zacht en glad aanvoelen, subtiel geparfumeerd met de tropische geur van kokos. Ideaal voor normale huid.”

 

Mijn eerste indruk.

De verpakking is, zoals we gewend zijn van de Bodyshop, simpel maar wel leuk met de kokosnoten erop. Zodra je de dop eraf haalt komt je een heerlijk kokos geur tegemoet, yeah I like it! Op het eerste gezicht vind ik de structuur er goed uitzien, misschien een beetje aan de grove kant. De pot is huge!  Daar zal ik vast lang mee doen.

De werking.

Ook van dit product pak ik snel teveel, hij ruikt ook zo yummie! Hij scrubt goed, wel zijn de korrels te grof en doen op sommige plekken bij mij gewoon wat pijn.Als je onder de douche /bad vandaan komt is je huid echter heerlijk zacht en ruik je lekker.

Conclusie.

Ik vind de structuur toch wel redelijk goed, alleen de korrels zijn naar mijn idee wat te grof. Ik zou dit product daarom niet nog een keer kopen. Ik geef dit product een 6, om zijn heerlijke geur.

Hebben jullie ook producten van de Bodyshop geprobeerd, wat is een aanrader?

Dit artikel is geschreven door Linda.

3 Responses

  1. Sandy

    Ik heb van TBS de Moringa scrub, en voor mijn lijf vind ik hem heerlijk. De kokos lijkt mij in de wintermaanden een heerlijke scrub om te gebruiken, hmm!
    :love

  2. Muireann

    Grove korrels: me like! Ik ga er ook eentje uitproberen. Alleen geen kokos denk ik, dat is niet zo mijn geur…

    Aanrader van The Body Shop vind ik zelf hun shampoo! Maar niet iedereen is ervoor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.