Eén jaar Passion 2 Create Blog + winacties [gesloten]

geplaatst in: Winacties | 21

Hiep hiep hoera, vandaag bestaat onze Passion 2 Create blog precies één jaar!

En om dat te vieren, organiseren we deze week maarliefst 5 winacties, yay! Lees snel verder!

Op 6 februari 2011 lanceerde ik deze blog, met als allereerste blogje een welkomstboodschap. We begonnen deze blog piepklein: in de eerste periode kwamen er gemiddeld 10 mensen per dag op deze blog. Inmiddels hebben we dagelijks gemiddeld 100 tot 150 unieke bezoekers die deze blog komen lezen, zij zorgen voor gemiddeld 200 pageviews per dag. Aan winacties wordt inmiddels ook enthousiast meegedaan en ik ben blij om te lezen dat de blog jullie zo goed bevalt. Het is leuk om je blog langzaam maar zeker uit te zien groeien en ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik ♥

Natuurlijk wil ik van de gelegenheid gebruik maken om een digitale pluim aan alle vrijwilligsters te geven, zonder hen was het hier een heel stuk rustiger geweest. Linda, Jes, Jodie, Muireann, Kekavo, Elyne, Faia en Jasper: ontzettend bedankt voor alle hulp! ♥ ♥

En ja, wie jarig is trakteert natuurlijk! Daarom ga ik deze week een aantal superleuke en goedgevulde goodiebags weggeven. Elke dag eentje, van maandag tot en met vrijdag. Dat betekent dus extra veel winkans!
De goodiebags bevatten een erg leuke inhoud, die volledig aansluit bij Passion 2 Create. Kijk even mee, zou ik zeggen ;-)

– Het leuke haakpakketje wordt gesponsord door Haakt.nl
– De oorstekers worden gesponsord door Amazing Accessoires BY SUUS
– Het schattige roze toilettasje, de fimo canes en het kleine blikje zijn een geschenk van Passion 2 Create
– De handgemaakte scrubcakes en  Buttercream testers worden gesponsord door forumlid Medwyndesign. Zij bezit maarliefst 4 creablogs:
Natural body mind and senses, Yummy yummy mummy in my tummy, Made by CreaLesley en This is me and my family. Ook heeft zij een eigen webwinkel: Natural body mind and senses

Let op: het model/de kleur van de items varieert per goodiebag. Het is dus bij elke winactie een kleine verrassing welke kleuren/modellen je krijgt toegestuurd!

Vandaag kun je meedoen met de eerste winactie. Wat moet je hiervoor doen?
Heel simpel: plaats een leuke, lieve, originele, creatieve of vrolijke felicitatie in de reacties. ♥ That’s all!
Gebruik bij het plaatsen van een reactie een geldig mailadres. Anders kan ik je niet contacteren, mocht je winnen.

Meedoen aan deze eerste winactie kan tot en met 13 februari 2012.

Veel plezier!

 

21 Responses

 1. helga heetebrij

  ik hoop dat ik mee doe want begrijp het nog niet zo goed maar eerst gefeliciteerd met je 1e verjaardag van de site en deze geweldige actie. veel succes
  :pray

 2. Laura Spring

  Wat leuk dat je blog in een jaar zo gegroeid is! GEFELICITEERD met deze prestatie!
  Ik kende je nog niet, dus ik gebruik het komende jaar om je blog te ontdekken! ;)
  Veel succes verder!

  :yay

 3. Laura Spring

  Wat leuk dat je blog in een jaar zo gegroeid is! GEFELICITEERD met deze prestatie!
  Ik kende je nog niet, dus ik gebruik het komende jaar om je blog te ontdekken! ;)
  Veel succes verder! :laugh

 4. Inge Stoop

  Lieve Sandy,

  Van harte gefeliciteerd met dit 1 jarig bestaan van je blog. Wat moet dat fijn voelen! De groei die je hebt doorgemaakt, de ervaring die je hebt opgedaan en de horde volgers die je inmiddels hebt opgedaan. Ik ben er nu ook 1 van en dat zal ik nog heel lang blijven.
  Ik zou zeggen, ga door met wat je doet! Dat is goed, ik geniet ervan en ik denk velen met mij. Volgend jaar vieren we gewoon weer een feestje met nog meer trouwe volgers!

  Keep up the good work!

  Liefs Inge

 5. Ellen Lambrecht

  Hiep hiep hoera!!!! Van harte meisje! Je hebt een geweldige blog gecreeërd en dit is het resultaat! Wat kan je nog meer wensen, hihi. Ik kijk al uit naar de volgende artikeltjes, want ik krijg er zoveel inspiratie van! Echt geweldig dat je dit doet. Nogmaals een dikke proficiat!
  Liefs Ellen <3 :love

 6. Pleun Schuijt

  Gefeliciteerd met het 1 jarig jubileum van dit blog! Ik ontdek het dus een jaar te laat en heb niet alles meegkreen, maar feest vanaf nu wel lekker mee!

 7. Wilma van 't Hof

  ….*☆.¸.☆*’
  ….*☆.@@ ☆*’
  .*☆.@@@@☆*’
  ….@@@@@@
  …☆*@@@@`*☆.¸¸
  …….\||///.
  ……..\||//.
  ………ƸӜƷ.
  ……….|/..♥
  ………..V….VAN HARTE GEFELICITEERD

  Een bosje bloemen is wel op zijn plaats.

 8. Natasja Smit

  :yay van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan dat er nog vele Passion2create jaren bij mogen komen en dat we alle jubileums mee mogen vieren :hihi

 9. Charlotte

  heee meis!
  onwijs leuk! heel erg gefeliciteerd met je onwijs leuke site:)
  ik kijk elke dag met een big smile op passion2create en word er altijd helemaal blij van

  nog vele jaren door gaan haha~
  xxxxxxx :angel

 10. Lindsay Drya

  Ik ben niet zo origineel met woorden als ik ben met mijn penselen maar Proficiaaaaaat! Zo blij met het bestaan van Passion2create want dit is tot zover het enige BeNl forum over creatieve bezigheden dat wel degelijk succes kent en een vast groepje bekenden heeft… en dit is ontzettend fijn, je weet wie op het forum te vinden is en nieuwe leden worden altijd met een warm welkom ontvangen. Je vind er mensen met zoveel verschillende interesse’s dat er voor elk wat wils is… en net dat is zo fijn aan het forum. Er bestaan duizenden forums over duizendenden onderwerpen maar Passion2create is het enige forum die het allemaal heeft en blijft bestaan. Je mag trots zijn op jezelf Sandy want ook dit is een heel erg mooie creatie van jezelf. Ik wens het forum alvast nog vele jaartjes toe! :yay

 11. Wendy

  12 maanden plezier
  52 weken werk
  365 dagen blog

  Een jaar lijkt lang maar is ook kort.
  Een jaar kan het verschil maken.
  Een jaar groeide deze blog tot nu toe.

  Via deze weg: Gefeliciteerd!
  En daar hoort een liedje bij( :angel )
  Er is er een jarig, hoera hoera
  Dat kun je wel zien dat is P2C-blog
  Dat vinden wij allen zo prettig ja (echt waar)
  daarom wordt er lang gezocht
  Door mensen van het internet,
  die hier dan weer terechtgekomen.
  Ze lezen vol plezier!
  Lang zal de blog leven,
  lang zal de blog leven,
  lang zal de blog leven.
  In de gloria, in de gloria, in de gloria.
  HIEPERDEPIEP HOERAA!!

  Groetjes Wendy

 12. Marieke

  Beste Sandy,

  Wat leuk om een blog tegen te komen met iemand die precies die producten test die mij interesseren. Grappig, want ik dacht dat ik de enige ben die zoveel van dit soort (met name cremetjes en balsems) houdt. Heerlijk vind ik het, helemaal nu ik zwanger ben om elke keer iets anders te smeren. En nu dus zelfs een blog gevonden met iemand die het ( het lijkt voor mij ) getest heeft.

  Ik blijf genietend doorlezen nu in mijn verlof en zeker ook daarna!

  Veel succes, en blijf alsjeblieft doorgaan.

  Groetjes,

  Marieke

 13. melisa

  om te beginnen gefeliciteerd met jullie eerste verjaardag! :blink ik hoop dat jullie nog vele verjaardagen mogen vieren, want deze blog is echt geweldig. als ik mij in de vakantie soms verveel kom ik dan naar jullie blog om inspiratie op te doen om iets te knutselen of gewoon om interessante dingen te lezen over beauty of accesoires. dat is wel plezant. dus hopelijk komen er nog vele jaartjes bij!! :)

 14. Yaelle

  Wauw, 1 jaar alweer!
  Wat gaat de tijd toch snel!
  Ik volg deze blog al een heel tijdje met veel plezier.
  Ik hoop dat er nog heel veel jaren komen!

 15. Annelieke

  Soms vind je via via een blog die uiteindelijk echt de moeite waard is om te volgen. Zo ook jou/jullie blog. Echt superleuke berichtjes.
  Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan en hopelijk volgen er nog vele vele jaren met leuke berichten! :yay

 16. Lady Waikiki

  Als een pasgeboren baby , zag deze blog voor het eerst het licht één jaar geleden… Lang was het gekoesterd en bewaard onder de goede zorgen van Sandy. We keken natuurlijk allemaal uit naar deze fantastische “geboorte”. Gaandeweg , net als een baby , groeide de blog uit tot een “flinke tiener”
  Vooral het proces waarop was ons merkwaardig ! In plaats van dat hij dingen van ons leerde… leerden wij dingen van hem…

  Ik wil de Passion 2 create Blog van Harte Feliciteren… ik ben zeker dat hij van een flinke tiener zal uitgroeien naar een volwassene… moge we nog vele jaren kunnen genieten van de wijsheid van de blog en de goede zorgen van “Moeke Sandy ! “

 17. Muireann

  Lieve Sandy,

  Als ik kijk naar wat je op een jaar hebt bereikt met de blog dan kan ik alleen maar een dikke pluim geven, een kus van de juf en een bank vooruit!
  Je hebt van zowel de blog als het forum een heel fijne ‘thuis’ gemaakt voor iedereen die gek is op freubelen, creatief wezen en op zoek is naar inspiratie, maar ook naar gezellige gesprekjes. Ik kan ook alleen maar een applausje geven voor de interessante artikels hier en de unieke plaats van passion2create in het veld!

  Groot applaus en :yay
  Me :love passion2create en ik vind het heerlijk om hier ook mijn bijdrages te leveren!!!
  Natuurlijk geef ik hierbij ook meteen een groot applaus en een bloemetje aan al die ‘collega’s’ die ook geweldig hun best doen om goede artikels hier te schrijven!

  Liefs,
  Muireann

 18. Jodie

  Hey Buuf,
  Al sinds ik je ken ben je altijd bezig met websites bouwen, fora afstruinen en zelf beheren en ook flink aan het bloggen. Het is dan ook niet zomaar toeval dat jouw eigen passion to create je forum en blog zo groot heeft gemaakt.
  Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van deze blog en ik hoop op nog heel veel productieve jaren. Het is een blog waar veel mensen hun inspiratie vandaan kunnen halen, fascinaties met elkaar kunnen delen en hun ei kwijt kunnen. En van de manier waarop jij dat doet (en misschien alleen jij dat kan) kunnen nog een hoop mensen leren. Positive minded, eerlijk en van alle markten thuis. Alle energie en passie is zichtbaar en ik hoop dat jij er ook nog jaren van mag genieten.

  Knuffel van je verre buuf.

 19. Linda

  Lieve Sandy,

  Gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van passion 2 create blog!
  Ik heb gemerkt dat passion2create echt een soort “kindje” van je is..Vind het geweldig om te zien hoeveel inzet en moeite er in deze mooie blog zit. Heb het echt als een eer ervaren om hieraan mee te werken. 1 jaar alweer wat gaat dat toch snel!

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.