Review: White Musk Libertine

geplaatst in: Beauty | 3

White Musk is waarschijnlijk het bekendste parfum van The Body Shop. Onlangs brachten zij een nieuwe lijn uit, gebaseerd op het succes van White Musk, maar met een nieuwe twist: White Musk Libertine. Toen het product net uit was, kreeg ik in The Body Shop een staaltje van de eau de toilette en ik was er meteen van weg! Toen ik een verrassingsdoos kreeg met drie producten van White Musk Libertine was ik meteen enthousiast.


Eau de parfum en body mist

Over de eau de parfum:

Een gedurfde nieuwe twist op muskus, deze sensuele eau de parfum heeft een onstuimige mix van muskus aan de bovenkant, hart en basis, met zoete noten van Turks fruit, baby orchidee en slagroom.

Over de body mist:

Een lichte, all-over body spray met de sensuele geur van White Musk Libertine.

Welke vrouw zou daar niet voor vallen? Over de geur valt natuurlijk te twisten, want smaken verschillen. White Musk Libertineis een prikkelende geur met een zoete touch. Zelf heb ik nooit van overheersend zoet gehouden en dat is ook niet het geval bij White Musk Libertine. Wel is het een soort van exotische geur die dicht aanleunt tegen de White Musk, maar een iets zoetere touch heeft door het Turks fruit.
De eau de parfum doet exact wat een parfum hoort te doen. Met een paar keer verstuiven ben je klaar om deze heerlijke geur een hele dag mee te dragen. Je hebt hier niet echt veel van nodig om zelfs ’s avonds nog lekker te ruiken.
De body mist is iets subtieler van geur en vervaagt makkelijker dan de parfum, maar zelf vind ik dit meer dan genoeg voor een gewone weekdag. Ook hier heb je niet veel nodig om een heerlijke geurtje mee te dragen.
Body Lotion

Een luxueuze bodylotion met de sensuele geur van White Musk Libertine: een bloemige musk met zoete noten van Turks fruit, orchidee en slagroom.

De body lotion zit in een handige verpakking met een pompje waardoor het makkelijk te verdelen is. Een voordeel is ook dat er een sluiting op het pompje zit, zodat bacteriën niet makkelijk in je lotion terecht komen, iets wat ik anders vervelend vind aan pompjes.
De lotion is niet heel dik van structuur en smeert ongelofelijk makkelijk open. Door die combinatie heb je ook maar een klein toefje nodig om je benen al van een goede verzorging te voorzien. Ik vind deze lotion heel makkelijk in gebruik om doordeweeks snel nog even de nodige verzorging aan te brengen.
Voordeel en nadeel van deze lotion is dat de geur van White Musk Libertine zo sterk in de lotion zit verwerkt dat je geen parfum of eau de toilet meer nodig hebt. Fijn als je toch van plan was White Musk Libertine te dragen, minder fijn als je een andere geur voorzien had. Hierdoor kan je minder makkelijk combineren.
Al bij al een dikke duim voor deze nieuwe lijn in het gamma van The Body Shop!

 

Dit artikel is geschreven door Muireann.
Zij heeft ook een eigen blog: Muireannz.be

Ben jij ook zo’n fan van The Body Shop?
Houd onze blog dan goed in de gaten, want op 10 maart komt er een The Body Shop Chocomania review mèt Chocomania winactie online!

3 Responses

  1. jessy

    hij lijkt me echt heerlijk! ik wil hem al voor een lange tijd maar er komt maar niks van :(

  2. Jorien

    Lekkuuurrr! Ik ben wel benieuwd naar deze geur. Even een keer snuffelen als ik er weer langs kom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.