Review: Fresh Mint Lip Butter van The Beauty Bakery

geplaatst in: Beauty | 2

Een aantal maanden terug was ik bij een Event van Beautylab. Hier was ook een standje van The Beauty Bakery aanwezig. Dit is een webwinkel die onder andere bad- en doucheproducten verkoopt in de vorm van cupcakes en taartjes. Ik kocht daar een Solid Perfume en een potje Fresh Mint Lip Butter. Vandaag ga ik mijn ervaringen met deze de-li-cious Lip Butter met jullie delen.


Wat zegt The Beauty Bakery over dit product:

Fresh Mint.

De perfecte lip balm moet lekker ruiken, goed smeren, en hij moet bovenal goed verzorgen. Na lang zoeken heb ik ‘m gevonden. This is my perfect Lip Butter! Een Multi purpose butter voor je lippen maar je kunt het ook gebruiken voor schrale plekjes, uitslag en nog veel meer. Deze lip butter is 100% natuurlijk & plantaardig en niet getest op dieren. Geen conserveermiddelen of synthetische crap. No Sir! 4 pure fairtrade ingrediënten gemengd tot ‘n creamy, decadente lipbutter houden je lippen zacht, soepel & very kissable. Een magische formule met een shit load belangrijke vitamientjes die je lippen herstellen, genezen, intensief voeden en boterzacht maken. In een handige twist-stick zodat je vingers lekker schoon blijven. Plus, a little goes a long way! There you go. Now let the magic happen…

Ingrediënten:
Fairtrade ongeraffineerde sheabutter, fairtrade ongeraffineerde cacaobutter, zoete amandelolie, ongebleekte bijenwas, flavour. Inhoud: 15 ml

Mijn ervaringen.
Uiteraard had ik tijdens het Event al even snel gesnuffeld aan de inhoud, en jawel: de geur van heerlijk frisse munt komt je vrolijk tegemoet. Een leuke aanvulling op mijn collectie lipproducten, lijkt me! Ik heb verschillende Lippenbalsems en Lip Butters gehad, maar geen eentje had zo’n fijne munt geur: alsof de muntbladeren er nog kakelvers ingeprakt zitten.
Deze Lip Butter smeert lekker: hij is niet keihard, en je kunt er met je vinger of kwastje gemakkelijk bijkomen, zonder dat je je halve vinger beurs drukt om er wat uit te krijgen. Pluspunt that is! Mijn Snow Fairy Lip Tint van Lush had hier na een poosje wel last van, en dan wordt een lipproduct in een blikje wat minder handig in gebruik.
Dit product verzorgt mijn lippen ook goed: ze voelen zacht aan en worden voelbaar minder ruw.

Deze Lip Butter doet de naam Fresh Mint eer aan: de munt is goed te ruiken. Hij is vrij sterk aanwezig, mijn lippen voelen ook een beetje ‘tintelig’ aan, wanneer ik deze Lip Butter aanbreng, en ik moet toegeven: ik vind het heerlijk. Het idee dat dat product 100% natuurlijk en plantaardig is vind ik ook een prettige gedachte. Het voelt toch een stuk natuurlijker aan dan wanneer ik een synthetisch lipproduct aanbreng. Deze Lip Butter is ook proefdiervrij, iets wat ik zelf ook een pluspunt vind.

Deze Lip Butter heeft dus een hoop pluspunten, en daar komt er nog eentje bij: de prijs. Deze Lip Butter kost €4,95, een stuk goedkoper dan de Snow Fairy van Lush, welke €9,25 kost. Voor een natuurlijk, proefdiervrij en goed werkend product vind ik het een heel nette prijs.

Fresh Mint Lip Butter is verkrijgbaar bij The Beauty Bakery en kost €4,95

© The Beauty Bakery

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.