Vers van de pers: De herfstcollectie van INGLOT

geplaatst in: Persberichten | 0

INGLOT introduceert de nieuwe herfstlooks voor 2012. Een explosieve, kleurrijke collectie geïnspireerd op de twee hotste bestemmingen van nu: Brazilië en India.

Brazilië en India zijn booming! Niet alleen als economische grootmachten, maar ook op fashion- en beauty gebied zijn ze bezig de wereld te veroveren. Beide landen staan bekend om hun passie, de felle kleuren die je op straat ziet en hun vriendelijke, soms uitbundige mensen. Reden genoeg voor Inglot om de nieuwe herfstcollecties te baseren op deze kleurrijke landen en de vrouwen die het beeld bepalen. Het resultaat: twee krachtige, volle en explosieve looks. De Brazilië-look is warm en elegant en bestaat uit kopertinten en gele, oranje en rode nuances. De India-look is expressiever met felle kleuren als geel, groen en blauw, die refereren naar de bijzondere heilige feesten die in India kleurrijk gevierd worden.
Saray Verlinden, Senior Make up Artist INGLOT: “In de herfstlooks hebben we de combinatie willen vangen van passie, mensen en kleur. Warme aardetinten gecombineerd met uitbundige kleuren bepalen het beeld voor de herfst”.

INGLOT breidt nagellak collectie uit met 12 nieuwe kleuren.
De omvangrijke collectie nagelproducten van INGLOT, welke bestaat uit ruim 300 kleuren en producten, wordt zelfs nog uitgebreid. In het najaar van 2012 zullen maar liefst 12 nieuwe kleuren hun intrede doen.

Kleuren die sprekend zijn en passen bij de nieuwste fashion looks van het najaar. Elke kleur is makkelijk aan te brengen, blijft lang zitten en heeft een schitterende glans.
Wanneer de nagellakken gebruikt worden met de INGLOT Fast Drying Top Coat is de droogtijd nog korter en ben je snel ready to go!
De nagellakken van INGLOT bevatten geen toluene, formaldehyde, DBP of camphor.
Met de MATTE topcoat kunnen alle INGLOT NAIL ENAMELS getransformeerd worden naar een matte finish.
NAIL ENAMEL
Kleuren 981 – 992, verkoopprijs € 11,-
De 12 nieuwe kleuren nagellak zijn verkrijgbaar in alle INGLOT stores en shop-in-shops in Nederland vanaf september 2012.

Over INGLOT
INGLOT Benelux is de vertegenwoordiger van het wereldwijd bekende make-up merk INGLOT. INGLOT staat voor kwalitatief hoogwaardige make-up tegen redelijke prijzen. Met het unieke FREEDOM SYSTEM kunnen klanten met hulp van een make-up artist in de store zelf hun persoonlijke make-up samenstellen. INGLOT richt zich op zowel particulieren als professionals. Wereldwijd heeft INGLOT ruim 300 stores in meer dan 40 landen. INGLOT Benelux is gestart met het openen van make-up stores in Nederland (stores en shop in shop), zowel eigen vestigingen als via franchise. Op dit moment is INGLOT gevestigd in de volgende plaatsen: Amsterdam (Flagship Store) en Laren en heeft INGLOT shop-in-shops in V&D vestigingen in Zwolle, Amsterdam Noord, Alkmaar, Zoetermeer en Enschede; nieuwe vestigingen worden op korte termijn verwacht. Ook in België en Luxemburg zullen INGLOT vestigingen worden geopend. Kijk voor meer informatie over INGLOT Benelux op: www.inglotcosmetics.nl.

 

Dank aan Maison PR voor dit persbericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.