Party-winactie #3: win een snail mail pakket! [gesloten]

geplaatst in: Winacties | 4

Onze tweede winactie voor deze maand was de nail art winactie. Deze loopt vanavond af, dus je hebt nog heel eventjes de tijd om mee te doen. En we zijn vandaag al weer toe aan onze derde Party-winactie. Vandaag een heel leuke snail mail winactie, waarbij ik een goedgevuld pakket met stationery ga verloten.

Wat zit er allemaal in dit pakket?
Om te beginnen, een pak Happy Forever briefpapier. 80 velletjes (60 verschillende ontwerpen!) met kawaii printjes kijken je met grote lieve oogjes aan, als je aan het schrijven gaat. Met dit papier ga je een hoop penvriendinnen heel blij maken ♥ Verder zit er een setje met 10 Happy Go Lucky enveloppen in: 5 blauwe en 5 gele. Wel zo handig natuurlijk, als je post wil versturen. Tot slot zit er een vel Happy Go Lucky holografische glitterstickers in, om je post mee te versieren.

Wat moet je hiervoor doen?
Kijk, en nu wordt het leuk: ik ga jullie namelijk creatief uitdagen. Jullie mogen snail mail naar mij gaan versturen. Wat je gaat sturen laat ik helemaal aan jou over: een leuke felicitatie in verband met ons 2-jarig bestaan, of misschien een leuke brief. Kun je heel goed tekenen, dan maak je een mooie tekening. Een fotocollage of een knutselwerkje van brooddeeg of strijkkralen: ik laat het helemaal aan jouw eigen fantasie over!

Stuur je snail mail naar het volgende adres:

Passion 2 Create
-Wedstrijd is afgelopen,
adresgegevens zijn verwijderd-

Vergeet niet om, samen met je deelname, ook je adresgegevens en mailadres mee te sturen.
Je hebt voor deze winactie wat extra tijd: je kunt inzenden tot en met woensdag 6 maart aanstaande. In het weekend zal ik dan een winnaar of winnares kiezen.

Enjoy!

4 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.