Uitslag Snail Mail winactie

geplaatst in: Winacties | 4

Normaal gesproken worden uitslagen van winacties alleen nog bekend gemaakt op onze Facebook pagina, en op het P2C Twitter account. Maar deze winactie was net een tikkeltje anders, doordat ik jullie daadwerkelijk creatief aan het werk heb gezet. Met een homemade snail mail kon je kans maken op een ontzettend leuk snail mail pakket, met daarin 80 velletjes briefpapier, vrolijke enveloppen en schattige glitterstickers, allemaal met een kawaii thema.

Er zijn uiteindelijk maar twee inzendingen binnengekomen. Dat zijn er niet veel, maar ik ben wel blij met deze twee inzendingen. Beide dames hebben goed hun best gedaan en ik heb leuke post van hen ontvangen.  ♥ Dit zijn de inzendingen geworden:
Als eerst zien jullie een leuke snail mail brief van Kimberly, in een zelfgemaakte envelop. Daarna een erg uitgebreide snail mail van Marjolein. In deze prachtig versierde envelop zaten een leuke kaart en verschillende goodies.

Ik heb de snail mail van Marjolein als winnaar gekozen, van harte proficiat! Het snail mail pakket komt binnenkort jouw kant op!

Beiden ontzettend bedankt voor het inzenden van jullie leuke snail mail! ♥

4 Responses

 1. Maaike

  Gefeliciteerd Marjolein! Wat een mooie snail mail zeg! En Kimberly voor de eerste keer mag de jouwe er ook zeker zijn, de volgende zullen vast nog beter worden! :)

 2. Muireann

  Gefeliciteerd Marjolein!

  Ik wou ook nog mee doen, maar had het een beetje laat gezien en ik had geen postzegels in huis. Volgende keer dan maar! Toffe snailmail heb je alleszins wel gekregen :)

 3. Kimberly

  Gefeliciteerd Marjolein! Het was mijn eerste mailart en die is vergeleken met die van jou helemaal niks, je hebt t verdient ;)

 4. mlein

  *vreugdedansje*
  Dank je wel :) vond t leuk om te doen, ga vooral lekker door met je mooie site :)
  Ik wordt er helemaal vrolijk van! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.