Forum nieuws: snail mail!

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 0

Vandaag geen ‘echte blog’, maar wel een belangrijke en leuke mededeling wat betreft ons forum. Vorige week kreeg ik namelijk een e-mail van Deirdre. Zij is eigenaresse van Snail-mail.nl en heeft te weinig tijd om haar forum goed bij te kunnen houden. Zij heeft mij daarom gevraagd of ik het leuk vind om haar snail mail activiteiten over te nemen. Haar forum gaat er namelijk mee stoppen.

Wel, we hadden al een paar snail mail gerelateerde prikborden op het forum, dus waarom ook niet! De afgelopen week heb ik het forum daarom flink uitgebreid met een aantal nieuwe snail mail prikborden. Ook hebben enkele lieftallige dames zich bij mij gemeld: zij gaan mij helpen met het organiseren van Traveling Notebook projecten en met het modereren van het forum. Helemaal super! M.aaike, Cupcakekirs, Mlein, Diana, Miss Koffieklets: bedankt voor jullie hulp!

Ben jij een snail mail liefhebber? Hou je van schrijven, Traveling Notebooks, Round Robin projecten, postcrossing, zoek je een penvriendin of ben je op zoek naar leuke swapmaatjes? Dan ben je vanaf nu méér dan welkom op het Passion 2 Create forum! Registreren is helemaal gratis en binnen een minuutje gepiept.

Ons forum is te bezoeken op http://www.passion2create.nl/forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.