Leuke zoektermen

geplaatst in: Randomness | 5

Er zijn een heleboel verschillende zoektermen, waarmee je het Passion 2 Create blog kunt vinden. Uiteraard met woorden als ‘Passion 2 Create’ en ‘Sandy’, maar dankzij google en andere zoekmachines komen bezoekers via verschillende termen op dit blog terecht. De afgelopen tijd heb ik een aantal leuke zoektermen voor jullie verzameld. En ja, er zitten best een paar hele leuke bij…Enjoy!

hoooked patronen gratis
In de top 10: hoooked patronen gratis. Blijkbaar zijn veel van jullie op zoek naar gratis patronen. Helaas, ik heb ze niet voor jullie. Wel dit leuke hooked artikel, geschreven door Lien.

stokjes voor cake pops zelf maken.
Sowieso kom ik héél erg veel zoektermen met Cake Pops als thema tegen. Hoe maak je ze? Wat zijn het? En blijkbaar willen sommigen ook de lollystokjes graag zelf maken. Ik heb echt geen idee hoe je ze zelf kunt maken: ik zou ze gewoon lekker kopen. Je kunt tegenwoordig op heel veel verschillende plekken Cake Pops spulletjes aanschaffen, zelfs bij de Wibra en de Jumbo.

hoe kun je sidecut laten groeien.
Een sidecut kun je niet laten groeien. De verkrijg je juist door je haar af te scheren. Bzzzt even met de tondeuse er over en daar is je mooie sidecut dan!

strijkparels.
Ik gok er op dat dit een Belgische term is voor wat wij hier in Nederland strijkkralen noemen. Ik vind het in ieder geval wel heel schattig klinken ♥

taarten decoreren klachten.
Deze zoekterm gaat over de klachten van abonnees van Taarten Decoreren. Toen het tijdschrift nog niet zo lang uit was, gingen er een heleboel dingen mis: veel abonnees kregen hun leesvoer veel te laat. Hopelijk is dit inmiddels opgelost.

een blog opzetten via bloglovin
Uhm tja….dat gaat dus niet. Bloglovin’ is bedoeld om op een handige manier andermans blogs te volgen: check. Meer weten over bloggen en het opzetten van een blog? Check dan dit artikel eens.

hello kitty bevalling.
Oke, hoe moet ik dit voor me zien?  Wens je een bevalling in een Hello Kitty style kraamkamer, of was er iemand benieuwd naar hoe het is om van Hello Kitty te bevallen? Leuk vind ik hem wel, deze zoekterm.

Hasselt
Tricky one, deze. Of je hebt op mijn achternaam gezocht, of je was op zoek naar de plaats Hasselt (in Nederland, België of Duitsland).

onze namen
En dan niet letterlijk de zoekterm ‘onze namen’, maar er wordt nog wel eens gezocht op mijn naam, die van Jodie of die van Jes. Wij worden daar wel nieuwsgierig van: wie van jullie heeft ons gegoogled?? :D

Indische speklapjes.
Blijkbaar vinden veel van jullie Indische speklapjes erg lekker, want ook deze zoekterm kom ik vrij vaak tegen. Lesley heeft hier een lekker recept met Indische speklapjes voor jullie staan. Eet smakelijk!

5 Responses

 1. Jeanet

  Haha te leuk. Vooral die Hello Kitty bevalling. Ik kan me daar ook niet echt een voorstelling van maken. Wil ook niet ;-)

 2. Jennn

  Leuk he, die zoektermen! Ik heb je blog gevonden via de mededeling op het snailmailforum.

 3. Jodie

  Zo kwam ik er laatst achter dat een docent van mijn zusje (middelbare scholier) een foto van mij van de pagina van ‘het team’ heeft gebruikt in de les. Dat zonder te weten dat dat grappige figuur met die doos met pinguins op haar handen de zus is van één van zijn leerlingen. Hoe hij mijn foto via de blog heeft gevonden weet ik nog steeds niet, maar ik vond het wel opmerkelijk.

 4. Francisca

  Ik vind dit soort dingen altijd leuk om te weten: hoe vinden mensen de website? De Hello Kitty bevalling vind ik best wel grappig. Grote kans dat die vaker gaat terugkomen, nu je erover hebt geschreven. ^_^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.