Birthday gifts

geplaatst in: Persoonlijk | 3

Afgelopen 2 juli was ik jarig. Ik ben inmiddels 29 jaar en heb dit groots gevierd: met familie en vrienden en een huis en tuin vol slingers en ballonnen (ik wilde graag een foute party, hehe) en ik ben ook echt ontzettend verwend door iedereen. Ik heb prachtige cadeaus gehad, en vandaag wil ik laten zien wat ik allemaal gekregen heb ♥

Op 30 juni heb ik mijn verjaardag voor familie en vrienden gevierd. We hadden mooi weer en hebben de BBQ aangestoken. Op deze mooie dag kreeg ik de volgende cadeaus:

De hele serie van ‘Het lied van ijs en vuur’ van George R.R. Martin. Ik ben echt een ontzettende fan van deze serie, zowel de tv-serie (Game of Thrones) als de boeken. Dit cadeau vind ik echt keigaaf, ik was hélemaal gelukkig toen ik al die mooie boeken mocht uitpakken ♥

Samen met de boeken kreeg ik ook een leuk telefoonhoesje met roze luipaardprint en een parelketting.

Ook kreeg ik leuke snail mail goodies, yeah! Ik kreeg onder andere een mooie vulpen, die ik helemaal zelf kan pimpen. Je kunt hem uit elkaar halen en er zelf andere stukjes op zetten. Ook kun je de pen zo draaien dat hij voor jou ideaal in de hand ligt. Gaaf! Verder maakte Jodie zelf een vijftal stempels voor me, met onder andere mijn snail mail logootje, welke ik altijd op enveloppen teken. Leuk!

Een ander pronkstuk is deze zwarte Erika typemachine. Ook dit cadeau heeft te maken met mijn snail mail hobby: ik kan nu brieven typen voor mijn penvriendinnen. Nostalgie here I come!

Een leuke BBQ was ook een van mijn verjaardagscadeaus. Super! We hadden nog een klein paars tafelmodelletje maar onze grote BBQ was doorgeroest en was daarom hard aan vervanging toe. We hebben de BBQ meteen ingewijd en hij heeft zich al bewezen, haha. Ik ben alleen vergeten om een foto te maken.

Op 2 juli was de eigenlijke dag van mijn verjaardag, en zijn we naar Breda afgereisd: Om 10:00 hadden we een afspraak bij De Inktfabriek. Dit is de tattooshop van Melvin, een vriend van mijn zusje. Hier hebben Zusje en ik beiden een tattoo laten zetten. Voor haar was het de derde tattoo, voor mij de eerste en het was tevens een verjaardagscadutje. We kozen samen voor een Infinity symbool, met daarin het woordje FAMILY verwerkt. Om onze sterke, hechte  familieband vast te laten leggen. Zij koos voor een zwarte tattoo, ik ging voor een paarse tattoo. Hoe kon het ook anders.. :grins

Ik sloot mijn verjaardag af met een klein cadeautje aan mezelf. Sinds een jaar of twee ben ik helemaal weg van Sushi. Normaal gesproken maak ik het zelf, of ik doe in ieder geval een poging om er wat leuks van te freubelen, maar ik wilde nu wel eens echte Sushi eten. Bij Sushi time in Leusden bestelde ik een en ander en oh boy wat was dat lekker zeg!

Tot zover mijn 29e verjaardag. Ik ben echt ontzettend verwend en helemaal gelukkig en blij met alle mooie cadeaus.
En nu….op naar de 30 jaar! ♥

3 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.