HEMA persdag: lente & zomer 2014

geplaatst in: Persberichten | 12

Al jarenlang ben ik een groot fan van de HEMA. Het begon ooit, back in de 90’s met schoolspulletjes en mijn eerste Miss Helen make-up, tegenwoordig koop ik er echt van alles. Uiteraard met stip op één de schrijfwaren en make-up, maar ook kleding, speelgoed en snoepgoed voor Ruben, beddengoed, ondergoed en de fotoservice weet ik goed te vinden bij de HEMA. En ik ben een überfan van de warme chocolademelk met slagroom ♥ Des te leuker vond ik het toen ik een poosje terug een uitnodiging kreeg voor een persdag: de presentatie van de nieuwe collecties voor deze lente en zomer.

hema hoofdkantoorDeze persdag was op 6 februari op het hoofdkantoor van de HEMA, in Amsterdam. Het was een takkeneind reizen (3 uur voor de heenreis, ruim 2 uur voor de terugreis), maar het was het meer dan waard. Ik heb genoten van alle nieuwe collecties: kleur, kleur en nog veel meer mooie kleurtjes. Ik heb genoten van de leuke gesprekken met andere bloggers en ik heb genoten van de prachtige omgeving (serieus wat een gaaf pand!) en het heerlijke eten dat er was.

Ik heb tijdens de persdag verschillende collecties gezien: DIY/schrijfwaren, (bad)kleding, paasartikelen, WK-artikelen, interieur artikelen en zelfs leuke tuinspulletjes. Ik heb hier aardig wat foto’s van gemaakt, laat me ze met je delen..♥

hemaDIYhemadiy2De DIY afdeling was toch wel mijn grote favoriet: twee schattige naaimachientjes, prachtige cadeauverpakkingen, linten, vilt, XL bollen wol, ik heb er vanalles gezien waarvan het hart van een knutselaar sneller zal gaan kloppen ♥

Ook aan (zomerse) kleding geen gebrek, getuige de foto hier onder. Ik heb me vooral gericht op de kinderkleding en heb er een heleboel leuks tussen zien hangen voor Ruben.hemazomerTijdens het persevent viel het me ook op dat HEMA veel aandacht heeft besteed aan o.a. Pasen en het WK. Vooral de Paasafdeling trok mijn aandacht: kijk eens hoe schattig al die kuikentjes, konijntjes en paasdecoraties zijn? De gele tulpen maakten het geheel mooi af.

hemapasenhema binnenhema kleurEn natuurlijk moeten we ook nog even stilstaan bij een andere favoriete HEMA afdeling: de schrijfwaren! Ik heb ook hier een hoop mooie nieuwe producten gezien, waarvan de slakkenpost liefhebbers onder ons heel blij zullen worden…. ♥

hema stationeryVerder viel deze pot mij heel erg op: hij doet me een beetje denken aan een Mason Ball jar, maar dan met tapkraantje. Deze eyecatcher staat ook op mijn wishlist voor deze zomer.. :love

hema jarAnd last but not least: een kijkje bij de nieuwe beauty producten voor aankomend seizoen! Als eerst kregen we een kijkje in de geschiedenis van HEMA Beauty, iets wat ik erg interessant vond om te zien. Daarna kregen we wat meer uitleg over nieuwe huidverzorgingsproducten en konden we onze nagels laten doen. Aangezien mijn nagels er momenteel uitzien als een nucleair rampgebied heb ik dat maar niet gedaan, maar uiteraard heb ik wel wat sfeerfoto’s gemaakt!
hema geschiedenishema skincarehema makeupZoals je wel kunt zien, het assortiment van de HEMA is kleurrijk, mooi en fris. Ik vond het allemaal heel erg mooi om te zien. Favorieten voor mij zijn toch wel de nieuwe schrijfwaren, de naaimachientjes (ook al kan ik er niet mee overweg, ik vind ze gewoon erg mooi!), de glazen pot met tapkraantje en de nieuwe kleuren nagellak.

Een aantal van deze artikelen ligt sinds kort in de winkels, en op de rest zullen we nog even moeten wachten. HEMA, ontzettend bedankt voor het organiseren van deze leuke dag!

12 Responses

 1. Céline

  Ik vond het een heel leuk event. Vooral de home dingen was ik helemaal weg van! Ik zag je nog even, maar je stond in zo’n grote groep dat ik je niet meer heb gesproken :(

  • sandy

   Ik vond het ook leuk om jou weer te zien. Op naar het volgende persevent! ;-)

 2. Tiny Verschuren

  hoe snel gedaan en wat een leuk verslag, super hoor
  ik kom zelf zelden bij de HEMA, ja wel voor de worst,
  maar ik ga er u tot wat meer kijken, dank je wel

 3. Mlein

  Leuk leuk leuk!

  Die portemonnee vind ik ook errug gaaf! En doe pot met tapkraan is lovely! Dat wordt geld opzij zetten!

  • sandy

   Ja daar heb ik ook een beetje last van, er zitten erg veel leuke nieuwe spulletjes bij =D

 4. Amy

  Ik krijg echt helemaal zin in de zomer als ik al die mooie decoratie zie! En de make-up wow <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.