Nieuw: Postvak In & Postvak Uit

geplaatst in: Creatief & DIY | 2

Nieuw bij Passion 2 Create: Postvak In & Postvak Uit. Dit nieuwe blogonderwerp ga ik gebruiken om allerlei poststukken met jullie te bespreken, om jullie van nieuwe inspiratie te voorzien. En dan doel ik natuurlijk niet op die saaie blauwe brieven van de belastingdienst maar op snail mail. Eigenlijk gaat dit nieuwe onderwerp uit 2 delen bestaan:

Postvak In: Ik ga laten zien wat voor leuke snail mails ik de laatste tijd zoal gekregen heb. Ook ga ik andere snail mail liefhebbers en bloggers de kans geven om hun ontvangen post te showen in de vorm van een gastblog. Wil je een snail mail naar Passion 2 Create sturen? Dat kan! Je kunt het postadres op de contactpagina terugvinden. Dan zorg ik er voor dat jouw snail hier op het blog komt te staan, als ik hem ontvangen heb. En mocht je een eigen website hebben, dan zal ik er voor zorgen dat er ook een link naar je website bij komt te staan.

Postvak Uit: In dit onderdeel ga ik laten zien wat voor snail mails ik zoal verstuurd heb naar anderen. Dit kunnen mijn penvriendinnen zijn, maar ook forumleden van Passion 2 Create ontvangen wel eens post. Dit gebeurt meestal tijdens de activiteiten (swaps bijvoorbeeld) die we op het forum organiseren. Uiteraard mogen snail mail liefhebbers en bloggers ook een gastblog schrijven met daarin hun ontvangen poststukken.Uiteraard zie ik hier graag mooie foto’s bij.

Waarom?
Snail mail is ontzettend populair, en niet voor niets! Het is heerlijk om prachtige brieven of pakketjes te krijgen, maar het is natuurlijk ook heel erg leuk om een ander blij te maken met een mooie snail mail. Via Postvak In & Postvak Uit wil ik iedere snail mail liefhebber de kans te geven om haar of zijn pronkstukken te komen showen op Passion 2 Create. Dat is niet alleen heel leuk maar ook weer een bron van inspiratie voor anderen!

Enjoy the snailing! ♥

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.