Postvak in: post voor Jootje

geplaatst in: Creatief & DIY | 1

Jootje (Jolanda) is één van de forumleden van Passion 2 Create. Zij is een fanatieke snailmailer en ik heb al veel leuke foto’s voorbij zien komen, op zowel ons forum als op haar eigen Facebook pagina: Jo’s Beauty & Hobby Blog. Vandaag laat Jootje enkele van de snails zien die zij ontvangen heeft. Jolanda vertelt:

“Ik denk dat snailmail een trend is, omdat mensen steeds meer terug lijken te verlangen naar het vertrouwde, gezellige gevoel van vroeger. Net als dat mensen weer meer thuis gaan koken voor vrienden in plaats van uit eten.
Vooral in deze tijden van crisis en een verharde samenleving grijpen mensen weer terug naar echt contact. Bovendien vind ik echte post krijgen veel leuker dan een mail of sms.”

Het gaat er dus vooral om dat het LEUK! moet zijn. Nou, ik kan je vertellen; dat is het ook! :D Elkaar blij maken met een vrolijke envelop vol met “eventueel” leuke cadeautjes (denk aan: kaartjes, mini cadeautjes, stempels, bloemzaadjes, theezakjes enz, noem het en je kan het door een brievenbus doen) is het helemaal. Maaarrr,.. de cadeautjes zijn niet het belangrijkst. De brief die je schrijft staat op nummer 1, daar gaat het om. Persoonlijk vind ik dan iets zelf gemaakt erbij doen leuker.

Enkele van de vele poststukken die Jolanda ontvangen heeft:

jootje postvak in 1

jootje postvak in 2

jootje postvak in 3

jootje postvak in 4jootje postvak in 5
Enkele van bovenstaande snails zijn gemaakt door forumleden, dat vind ik erg leuk om te zien! Wil jij meer van de post zien die Jootje heeft ontvangen en verstuurd? Neem dan eens een kijkje op Jo’s Beauty & Hobby Blog!

Wil jij meedoen met Postvak In? In dit blogartikel lees je hoe alles werkt. Enjoy the snail mail!

  1. shannaaa

    wat leuk dat snailmail! mischien ga ik dat ook eens doen, lijkt mij wel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.