Postvak in: Gorjuss Snailmail

geplaatst in: Creatief & DIY | 2

Laatst konden jullie een kijkje nemen in de brievenbus van Jootje. Zij heeft de laatste tijd erg veel mooie snails mogen ontvangen. Vandaag wil ik een snailmail laten zien die ik zelf heb ontvangen. Ik kreeg dit mooie postpakketje van Mlein, en zij weet precies wat ik mooi vind…

Ik plaatste pas geleden al een leuke teaser op Instagram. Het was een close-up van de buitenkant van deze geweldige snailmail:

Bij het openen van dit mooie pakketje werd ik zeer aangenaam verrast: een Gorjuss kaart! Mlein weet heel goed dat ik, net als zijzelf, fan ben van Gorjuss. Bij het zien van deze kaart was ik dan ook meteen helemaal in de happy-modus. Bij de kaart zat een zakje thee, ook in Gorjuss stijl. Heel erg gaaf…♥

gorjuss 1

Bij het openen van de kaart werd ik nóg aangenamer verrast. Mlein heeft deze kaart van binnen helemaal aangekleed:gorjuss 2
Aan de linkerkant een heel mooi vel met (label)stickers. Aan de rechterkant een prachtig kettinkje (die je ook als armbandje kunt dragen), een lief hangertje voor in de paastak die ik aankomend weekend in huis ga halen en onderin het briefje zelf. De inhoud van deze brief heb ik niet op de foto gezet, want privé enzo :wink

Ik zal nog wat close-ups van al deze leuke Gorjuss-Goodies laten zien:
gorjuss 3
Zeg nou zelf, als je zoiets moois op de mat vindt, dan gaat je happy-modus toch meteen aan? Bij mij wel in ieder geval. Lieve Mlein, heel erg bedankt voor je prachtige snail mail. Ik ben er nog steeds heel erg blij mee! ♥

Wil jij meedoen met Postvak In? In dit blogartikel lees je hoe alles werkt. Enjoy the snail mail!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.