In het zonnetje: snail mail webshops

geplaatst in: Creatief & DIY, In het zonnetje | 0

Op het forum zijn ze in grote aantallen aanwezig: snail mail liefhebbers. Het schrijven van mooie, lange brieven, het versturen van leuke kleine cadeautjes, zakjes thee, kaartjes etc lijkt meer en meer terug te komen. Screw you, e-mail: wij gaan voor de echte ouderwetsche post. Post is tastbaarder en echt veel leuker om te krijgen en om te versturen.

Vandaag zet ik enkele snail mail gerelateerde webshops in het zonnetje. Want ja, die prachtige leuke snail mail spulletjes moeten toch ergens vandaan komen?

paperbreezeAnne-Marie is eigenaresse van webshop Paperbreeze. In haar webshop verkoopt zij erg veel leuke snail mail goodies zoals briefpapier, stempels en sticky notes. Maar ook cadeauverpakkingen en andere leuke DIY spulletjes zijn er te vinden. Leuk!

 

postpapierenzoAnita is de eigenaresse van Postpapier Enzo. Hier vind je niet alleen de standaard snail mail spulletjes terug, maar ook items zoals lettertangen, notebooks, tijdschriften (Flow!) en kleurboeken voor volwassenen, geweldig!

 

winkel van papierDaniëlle is eigenaresse van Winkel van Papier, een erg grote webshop met ontzettend veel keus aan leuke goodies. Van divine twine tot scrapboeken en van enveloppenmallen tot stickers, deze webshop heeft een uitgebreid assortiment.

 

cardceteraTot slot de webshop van Astrid. Zij beheert Cardcetera, een webshop die zich echt richt op liefhebbers van ansichtkaarten (postcrossing!). In deze webshop vind je veel soorten kaarten, de ene kaart nog mooier dan de ander. Astrid verkoopt onder andere kaarten van Santoro’s Gorjuss, mijn grote favoriet op dit moment. ♥

Tot zover enkele van de vele fantastische webshops die er momenteel zijn. Bij welke webshop koop jij graag je snail mail spulletjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.