Passion 2 Create krijgt uitbreiding

geplaatst in: P2C nieuwtjes, Persoonlijk | 0

Hela hola,

Zoals je wel gemerkt zult hebben plaats ik de laatste tijd wat vaker een persoonlijk blog op Passion 2 Create. Een blog waarin ik wat meer over mezelf vertel. Over wie ik ben, over mijn achtergrond, dat soort dingen. Normaal gesproken deed ik dit altijd op negentienvierentachtig, mijn persoonlijke blog. Maar ik merk dat ik langzaam maar zeker meer de behoefte krijg om alles op één blog te gaan plaatsen, in plaats van op twee blogs. Alles op Passion 2 Create plaatsen heeft voor- en nadelen:

– Voordeel is dat alles op één handig overzicht te vinden is. Je hoeft niet meer te switchen tussen verschillende url’s.

– Degenen die mij op Passion 2 Create volgen leren mij nu wat beter kennen. Dat schept, vind ik, meer een band met je lezers. Zelf lees ik ook graag persoonlijke verhalen op andermans blog.

– Nadeel kan zijn dat sommige mensen hier nu net geen behoefte aan hebben. Die komen echt alleen voor de beauty- of creablogs.

 

negentienvierentachtig banner 1
Omdat het voor mijzelf een heel stuk praktischer is ga ik vanaf nu het persoonlijke bloggen ook op Passion 2 Create doen. Dat houdt in dat ik wat vaker over mezelf zal gaan vertellen. Bijvoorbeeld over mijn leven als moeder, als (kleine) zelfstandig ondernemer, mijn gezondheid en mijn andere real-life activiteiten. Op 1984 schreef ik ook wel eens pittiger verhalen. Dat waren echt mijn hersenspinsels. Dit waren blogs over leven en dood, de politiek, psychologie, heftige gebeurtenissen in het nieuws. Zo schreef ik deze zomer nog over de neergeschoten MH17 en in 2010 schreef ik een stukje over online doodgaan. Dit soort onderwerpen zal ik hier een heel stuk minder gaan bespreken, omdat het dan misschien een beetje too much zal worden. Wel zal ik eerdaags een blog publiceren waarin ik wat meer over mezelf vertel, zodat ik mezelf voor jullie alvast wat minder anoniem maak :-)

Mijn persoonlijke blog blijft gewoon online staan voor de geïnteresseerden. Ik ga hem echter niet meer bijwerken. Vanaf nu zal ik wat meer van mezelf gaan laten zien. Hier op Passion 2 Create, mijn online thuis  :loveit

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.