Postvak In: leuke post voor Sandy

geplaatst in: Creatief & DIY | 5

POOF! Ineens crashte mijn blog vlak nadat ik een heel leuke blogpost online had geplaatst. Gelukkig hadden we nog een backup, maar net die ene blogpost was ik mooi kwijt. Daarom vandaag in de herkansing: postvak in! Ik laat vandaag een aantal mooie poststukken zien die ik de afgelopen periode onder andere van forumleden van Passion 2 Create heb mogen ontvangen. Post met een hoog hebbehebbe gehalte, weest allen gewaarschuwd ;-)

pocket letter 1 Ik ontving deze vrolijke pocket letter van Jolanda (Jootje op het forum). En nog leuker, het is mijn eerste pocket letter ooit. Ik ben er heel blij mee :D
Mijn eerste pocket letter! Ik ontving hem van Jolanda (Jootje op het forum) en ik ben er nog altijd heel blij mee. Check dat slakje!
kaartjes
Dit kreeg ik allemaal op één dag in de bus, wat een feestje! Links een prachtig versierde enveloppe van vriendin Jodie, kijk eens wat ze met de postzegels heeft gedaan? Wow!
Een paar dagen later krijg ik dit vrolijk versierde brievenbusdoosje, ook weer van Jolanda. Ruben denkt dat het aapje Julius Jr. is en wil het doosje meteen hebben, haha <3
Een paar dagen later krijg ik dit vrolijk versierde brievenbusdoosje, ook weer van Jolanda. Ruben denkt dat het aapje Julius Jr. is en wil het doosje meteen hebben, haha <3
Bij T-shirttoko bestel ik dit leuke paarse Okapi t-shirt. Ik krijg hem binnen op dezelfde dag dat ik het armbandje ontvang. Een review exemplaar.
Bij T-shirttoko bestel ik dit leuke paarse Okapi t-shirt. Ik krijg hem binnen op dezelfde dag dat ik het armbandje van Clipzz ontvang. Een review exemplaar.
De pakketjesman heeft het er maar druk mee. Ik ontvang een prijs van een leuke winactie (de Kneipp artikelen) en er komen superfoods binnen waarover ik dit artikel heb geschreven. Ik hou van pakketjes <3
De pakketjesman heeft het er maar druk mee. Ik ontvang een prijs van een leuke winactie (de Kneipp artikelen) en er komen superfoods binnen waarover ik dit artikel heb geschreven. Ik hou van pakketjes <3
Hieperdepiep, Hoera! Op 2 juli ben ik jarig en de dagen er voor krijg ik ontzettend veel verjaardagskaarten, het zijn er bijna 20! Bedankt allemaal!
Hieperdepiep, Hoera! Op 2 juli ben ik jarig en de dagen er voor krijg ik ontzettend veel verjaardagskaarten, het zijn er bijna 20! Bedankt allemaal!
Bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeau. Als de pakkettenman deze grote doos komt brengen ben ik zielsgelukkig. Na 5 jaar zeuren heb ik eindelijk een platenspeler. wow, wow en nog eens wow!
Bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeau. Als de pakkettenman deze grote doos komt brengen ben ik zielsgelukkig. Na 5 jaar zeuren heb ik eindelijk een platenspeler. wow, wow en nog eens wow!
Mama smeltmomentje. We ontvangen onze eerste schoolfoto's van Ruben. En wat staat ie leuk op de foto! Proud Mom Alert!
Mama smeltmomentje. We ontvangen onze eerste schoolfoto’s van Ruben. En wat staat ie leuk op de foto! Proud Mom Alert!
Lush doet Sweetie Pie uit haar assortiment...heiligschennis zeg ik je! Ik heb snel nog een grote pot besteld voordat ze helemaal op zijn. En om het leed te verzachten deed ik er The Comforter bij, één van mijn andere favorieten.
Lush doet Sweetie Pie uit haar assortiment…heiligschennis zeg ik je! Ik heb snel nog een grote pot besteld voordat ze helemaal op zijn. En om het leed te verzachten deed ik er The Comforter bij, één van mijn andere favorieten.
Vrolijke post overload! Ik kreeg een dikke stapel post met daarin een pocket letter snail mail van Jolanda en links zie je nog 2 brieven van Karin en Joella <3
Vrolijke post overload! Ik kreeg een dikke stapel post met daarin een pocket letter snail mail van Jolanda en links zie je nog 2 brieven van Karin en Joella <3
De A is van...Australië. Van forumlid Wen ontving ik deze snail mail met thema. Zij kreeg de letter a en bedacht voor mij dit Australische thema. Leuk!
De A is van…Australië. Van forumlid Wen ontving ik deze snail mail met thema. Zij kreeg de letter a en bedacht voor mij dit Australische thema. Leuk!
Op het forum doe ik mee aan een pocket letter swap. Ik kreeg deze prachtige paarse/Gorjuss pocket letter van Irmgard, waarvoor dank!
Op het forum doe ik mee aan een pocket letter swap. Ik kreeg deze prachtige paarse/Gorjuss pocket letter van Irmgard, waarvoor dank!
Van BBNC kreeg ik dit mooie kleurpakket toegestuurd. Wow, wat een hoop mooie boeken en kleurpotloden. Impressive! De komende maanden ga ik alles voor jullie reviewen <3
Van BBNC kreeg ik dit mooie kleurpakket toegestuurd. Wow, wat een hoop mooie boeken en kleurpotloden. Impressive! De komende maanden ga ik alles voor jullie reviewen <3
Webshop Oktoberdots heeft een supersale, omdat ze haar assortiment wil gaan vernieuwen. Ik schaf een drietal pakketjes briefpapier en een kaartensetje aan. En ik krijg er een extra kaartje bij, lief!
Webshop Oktoberdots heeft een supersale, omdat ze haar assortiment wil gaan vernieuwen. Ik schaf een drietal pakketjes briefpapier en een kaartensetje aan. En ik krijg er een extra kaartje bij, lief!

 

Zo, tot zover zo’n beetje mijn hele postvak in. Zoals je wel kunt zien heb ik de afgelopen maanden erg veel leuke post ontvangen. Van forumleden, van vriendinnen en van bedrijven en webshops. Op dit moment krijg ik ook een aantal leuke pakketjes in samenwerking met bedrijven, maar omdat deze voor de feestweek zijn ga ik die niet aan jullie laten zien. Laten we het nog even gezellig een verrassing houden ;-)

Wil jij ook met jouw postcreaties op Passion 2 Create? Dat kan! Je kunt jouw snail mail/post naar me opsturen, ik zorg er dan voor dat jouw post eens lekker in het zonnetje wordt gezet. En uiteraard met een link naar jouw website, blog of social media account. Hier kun je mijn postadres vinden.

liefs

5 Responses

 1. Cynthiiaa

  Oh my god, je blog crashte? Hoe kan dat?! Oh god! Ik zou echt in paniek raken! Alhoewel ik dan mijn technicus op moet trommelen, maar dear lord, ik haat dat soort momenten, vooral omdat ik a-technisch ben wat dat betreft. :’) Gelukkig had je nog een backup! Zonde van je artikel, maar als dat het enige is wat verloren ging.. thank god! Aw, wat een lieverd is het toch! Kijk hem ook op zijn foto liggen, zo leuk, zo vrolijk en één van de weinige kinderschool foto’s waarop ik iemand zo iemand zie enthousiast lachen! Wat een happyface! Pakketjes for the win! Oeh, die lush producten, goddelijk!

  • Sandy

   Ja ik ben zelf ook vreselijk a-technisch. Maar ik heb het geluk dat mijn man systeembeheerder is. Onze sites draaien op een eigen server en hij kan meteen overal bij als er wat is. En…er wordt elke avond automatisch een backup gemaakt. Dat scheelt een hoop ellende! :D
   Enne, ja Ruben is echt een schatje he. Soms ook wel een boefje hoor, hihi ;-)
   Sandy heeft onlangs geplaatst…Postvak In: leuke post voor SandyMy Profile

 2. Ingrid

  Die kneipp en lush pakketten zijn leuk zeg! Ik snap alleen niet wat een pocketletter is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.