maatje gezocht!

geplaatst in: Maatje gezocht | 19

De laatste paar jaar zie ik steeds meer mensen om mij heen die online op zoek zijn naar een offline maatje: we zijn op zoek naar een penvriendin, een swapmaatje of een één-op-één snailmail maatje (een eenmalige snail mail versturen naar elkaar). Maar we hebben ook behoefte aan kleurmaatjes, theemaatjes, een game-maatje, een maatje om samen koffie mee te gaan drinken of iemand om in de wintermaanden gezellig samen mee te haken. En ik vind het fantastisch. Mensen die elkaar weer opzoeken, geweldig om te zien. Via Passion 2 Create kun jij op zoek gaan naar een maatje en ik help je hier heel graag bij!

Maatje gezocht.

In tijden waarin we allemaal online zitten, lijken we elkaar soms een beetje kwijt te raken. Handig, zo’n mobiele telefoon, tablet en computer: maar we worden er niet socialer van. Steeds vaker krijg ik de vraag van mensen of ik hen aan een maatje kan helpen. Samen haken, samen theeleuten, penvriendinnen of een kleurmaatje: er is veel behoefte aan offline contact. En ik wil jou daar bij helpen! Je mag hieronder in de comments een oproepje plaatsen met daarin jouw ‘maatje gezocht’ verhaal. Ben je op zoek naar een shopvriendin, penvriendin, kleurvriendin of….? Dan zit je bij Passion 2 Create helemaal goed. Ben je specifiek op zoek naar een penvriendin? Of iemand om samen mee naar concerten te gaan? Geef het duidelijk aan in je oproep.

Hoe werkt het?

Optie 1. Plaats je oproep voor een maatje hieronder in een comment (reactie). Vertel wat over jezelf, je hobby’s en je wensen. Zoek je een penvriendin? Of iemand om samen mee te gaan kleuren of shoppen? Vertel het allemaal in je bericht. Zet er ook je mailadres bij zodat geïnteresseerden je direct kunnen mailen. Ik deel jouw oproep vervolgens op de social media accounts van Passion 2 Create. Ben je op een gegeven moment voorzien van een maatje? Geef dit dan in een nieuwe comment aan, dan haal ik je oproepje weer weg.

Optie 2. Heb je een Passion 2 Create forum account? En ben je op zoek naar een penvriend(in)? Je kunt dan ook een oproep op ons forum plaatsen.

Regels.

Deze actie is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een leuk, gezellig maatje. Ik zeg het er maar even bij: ik ga geen oproepjes plaatsen voor dates of 18+ contacten. Daar zijn andere websites voor ;-) Verder zijn er geen leeftijdsgrenzen. Iedereen mag meedoen, of je nou 12 of 92 bent. Maar ben je onder de 15 jaar? Overleg dan even met je ouders/verzorgers. Wil je een oproepje voor een ander plaatsen? Geen probleem maar overleg dit wel eerst met de persoon in kwestie. Laat hen desnoods dit blogbericht even lezen.

Nou, daar gaan we dan. Dat er maar leuke nieuwe contacten moge voortvloeien uit deze actie.
Veel plezier allemaal!

liefs-2

 

 

 

De foto’s op deze pagina zijn afkomstig van Pixabay.

19 Responses

 1. Rowana

  Hoi, ik ben Rowana, 59 jaar, getrouwd, geen kinderen en werk nog parttime. Zoek een gezellige vriendin voor goede vrolijke maar ook serieuze gesprekken. Ik ben breed geïnteresseerd: natuur, cultuur, architectuur, wandelen en fietsen, terrasje pikken, reizen, legpuzzels. Ben enthousiast, Tob soms over zaken maar ben erg positief ingesteld. Eerlijkheid, tijd maken voor elkaar vind ik belangrijk.. Ik kan niet goed tegen onrechtvaardigheid. Ik woon in de omgeving van Oisterwijk.

  • Fiona Witteveen

   Ik zou graag een snail mail contact met je willen opstarten!

   Mijn adres is:

   Fiona Witteveen
   Aurigapark 105
   1443 BT Purmerend

   Wat is jouw adres?
   Of stuur jij als 1e?!

   Ik ben 53 jaar
   Fulltime werkzaam als activiteiten begeleider in de ouderenzorg.
   In de weekenden sta ik achter de bar bij het poppodium van Purmerend, of ik ben te vinden op mijn moestuin.
   Ik heb een dochter van 23 en 4 katten & 1hond

   Ik hoop van je te horen!

   Groetjes Fiona

 2. Joyce Elshoff

  Hoi , Ik ben Joyce uit Rotterdam 57 jaar.
  Vind het erg leuk om snail mail te maken , soms hele kunst werkjes.
  Ik zou ze ook graag willen ontvangen en via de post lekker willen kletsen.
  Leeftijd maakt niet uit , vind alles gezellig.

  fiki78cm@kpnmail.nl

 3. Evi

  Hallo ben hier nieuw ik ben Evi ben 31 woon in België wie heeft zin om met mij te snailmailen is voor mij de eerste keer zoiets maar ik zoek ook iemand om mee te schrijven en dat doe ik al van men tienerjaren.
  Grtjes en tot hoors
  Evi

  Evidierckx@hotmail.com

 4. Justine

  Hi, I’m a 40 year old mom of two boys. We’ve recently moved to Almere in NL from South Africa. I’m looking for other pagan/like minded moms out there (preferably in NL) to connect with. I’m also trying to learn Dutch so don’t mind if you don’t speak English. Email friendship or occasional coffees – I would just like to start building a friend circle here as it’s the one thing I feel I really miss being in a new country.
  Many thanks!!

  eponametra@gmail.com

 5. L

  hallo ik zoek maatje om leuke dingen mee te doen

  Ik zoek vrouw ouder dan 30 jaar
  In de regio wenum wiesel gelderland

  Niet bang voor hondje

  Dit is mijn mail adres als je nog wat wil vragen 😊
  maatjegezochtt@gmail.com

 6. Miranda

  Ik ben miranda, 23 jaar
  Ik zoek een snail maatje rond 18 tot 25 jaar oud
  Het lijkt me super leuk om leuke creatieve brieven naar elkaar te versturen.
  ik hou heel veel van tekenen en verven. zoals portretten, illustraties en handlettering. dus hou je hier ook van, stuur me een berichtje :D
  Mirandahuizenga@hotmail.com
  Of via mijn instagram : xmiiranda

  • Sandy

   Hoi Lydia, bedankt voor je oproepje. Heb je nog een specifieke voorkeur voor degene waar je mee wilt mailen? Vrouw, man, leeftijd? Hobby’s om samen over te kletsen?
   Sandy heeft onlangs geplaatst…Dit was…november 2017My Profile

 7. Marleen Muijsert

  Vrouw, 46 jaar, zoekt een vriendin om 3d kaarten mee uit te wisselen.
  Vind allerlei 3d kaarten leuk om te maken zoals onder andere elfen, dieren, bloemen en seizoen kaarten.
  Andere interesses zijn lezen, naar de stad, strand wandelen en muziek.

  vamu@planet.nl

  • Angelique

   Hallo Marleen,

   Heb jij toevallig op Mavo Rotonde in Utrecht gezeten? Ik had daar namelijk een vriendin die Marleen Muijsert heet.

   Groetjes Angelique

 8. Lea de Kok

  hallo,

  durf jij de eerste stap te nemen. ik ben Lea de Kok. woonachtig in Zeeland. ik ben 41 jaar. ik zoek een maatje om leuke dingen te doen. ik ben erg crea bea. kaarten maken, verhalen en gedichten schrijven, flessen schilderen, kleien, en nog veel meer leuke dingen. wil jij dat samen doen met mij, mail mij dan. kan ik rekenen op jou. doei. lea.

  leadekok@gmail.com

 9. Leonie

  Ik ben 34 jaar en woon in Ede Gelderland. Ik zoek een maatje om samen mee te kleuren. Liefst bij mij vanwege botziekte. Ik sta op wachtlijst voor een complexe heup operatie. Ik heb een kat 10,5 jaar.
  Ik ben autistisch en vind rust in kleuren en legpuzzelen en 3d kaarten maken. Voor nu zou ik graag met iemand samen kleuren.

  little_sunshine83@live.nl

  Leonie

 10. Petra hoogsteen

  Ik ben opzoek naar een maatje omgeving Groningen Friesland of hoog in Drenthe
  Om eens mee te kleuren of wat leuks mee te doen.
  Ben vaak alleen en heb helaas weinig vrienden

  p3etraa@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.