My life in pictures #14 | Newton Faulkner, Samspam en Pasen

geplaatst in: Persoonlijk | 2

Hela hola,
De maand maart is voorbij en dat betekent dat ik jullie weer mee ga nemen in de leukste momentjes van deze maand. In maart had ik vooral tijd nodig om op te knappen dus ik ben niet eens zo gek veel op pad geweest. Toch heb ik weer een hoop leuke, persoonlijke foto’s die ik graag wil delen. Kijk je mee?

Ik begin de maand met een momentje voor mezelf. De eerste paaseitjes zijn in huis gehaald en daar hoort natuurlijk een potje thee bij. Van mijn eerste salaris koop ik dit mooie exemplaar voor mezelf. Yolo!
Ik begin de maand met een momentje voor mezelf. De eerste paaseitjes zijn in huis gehaald en daar hoort natuurlijk een potje thee bij. Van mijn eerste salaris koop ik dit mooie exemplaar voor mezelf. Yolo!

 

Bij de IKEA scoren we voor bijna nop twee van deze rode kastjes. Het kost me een uur bloed, zweet en tranen maar ik heb de kast zonder foutjes in elkaar kunnen zetten. En dat voor iemand met twee linkerhanden. Ik besluit de kast te gaan gebruiken voor al onze kleurspullen <3
Bij de IKEA scoren we voor bijna nop twee van deze rode kastjes. Het kost me een uur bloed, zweet en tranen maar ik heb de kast zonder foutjes in elkaar kunnen zetten. En dat voor iemand met twee linkerhanden. Ik besluit de kast te gaan gebruiken voor al onze kleurspullen <3

 

Samen met de mannen lunchen in Raamsdonksveer. We doen dit héél soms bij TAART, een keigezellig taartwinkeltje in het centrum. En wat was het weer lekker zeg, nom!
Samen met de mannen lunchen in Raamsdonksveer. We doen dit héél soms bij TAART, een keigezellig taartwinkeltje in het centrum. En wat was het weer lekker zeg, nom!

 

Op 6 maart ga ik met een vriendin naar een concert van Newton Faulkner, in het Tivoli in Utrecht. En wat hebben we weer genoten! Ik scoorde een gesigneerde LP en we gingen met Newton op de foto :-D
Op 6 maart ga ik met een vriendin naar een concert van Newton Faulkner, in het Tivoli in Utrecht. En wat hebben we weer genoten! Ik scoorde een gesigneerde LP en we gingen met Newton op de foto :-D

 

Perspakketjes ontvangen voelt iedere keer weer een beetje alsof ik jarig ben. Superleuk! Van Lantaarn Publishers ontving ik dit pakket met kleurboeken. Ze liggen al klaar om gerecenseerd te worden <3
Perspakketjes ontvangen voelt iedere keer weer een beetje alsof ik jarig ben. Superleuk! Van Lantaarn Publishers ontving ik dit pakket met kleurboeken. Ze liggen al klaar om gerecenseerd te worden <3

 

Het gebeurt me regelmatig dat ik tijdens het kleuren gezelschap krijg. Sam komt graag bij me liggen. Soms ligt hij netjes naast de boeken, hij wil er ook nog wel eens, al knorrend, bovenop gaan liggen :'-)
Het gebeurt me regelmatig dat ik tijdens het kleuren gezelschap krijg. Sam komt graag bij me liggen. Soms ligt hij netjes naast de boeken, hij wil er ook nog wel eens, al knorrend, bovenop gaan liggen :’-)

 

Op een regenachtige woensdagmiddag houden Ruben en ik ons bezig met....klei! Hij maakt pizza's, ijsjes, monstertjes en meer. Hij heeft uiteindelijk ruim 2 uur zitten kleien aan het tafeltje. 3 dagen later vond ik nog stukjes klei tijdens het stofzuigen, haha <3
Op een regenachtige woensdagmiddag houden Ruben en ik ons bezig met….klei! Hij maakt pizza’s, ijsjes, monstertjes en meer. Hij heeft uiteindelijk ruim 2 uur zitten kleien aan het tafeltje. 3 dagen later vond ik nog stukjes klei tijdens het stofzuigen, haha <3

 

Nog meer Samspam. Ik heb het huis versierd voor de Paasdagen en net als ik een foto wil maken.....besluit Sam de foto te gaan photobomben. Schatje is het toch ook.
Nog meer Samspam. Ik heb het huis versierd voor de Paasdagen en net als ik een foto wil maken…..besluit Sam de foto te gaan photobomben. Schatje is het toch ook.

 

En ineens heb ik een heuse collectie platen. Vrienden van ons doneren een enorme stapel, ik ben uiteindelijk een week bezig geweest met uitzoeken. Wow, thanks! <3
En ineens heb ik een heuse collectie platen. Vrienden van ons doneren een enorme stapel, ik ben uiteindelijk een week bezig geweest met uitzoeken. Wow, thanks! <3

 

Vanaf nu drink ik mijn thee nooit meer alleen. Ik heb vanaf nu gezelschap van een stel theeslakjes. Yay!
Vanaf nu drink ik mijn thee nooit meer alleen. Ik heb vanaf nu gezelschap van een stel theeslakjes. Yay!

 

Het lukt me dit jaar om voor €4,- ruim 2 kilo paaseitjes in te slaan. Na het paasweekend met daarin ook het verjaardagsfeestje van Jasper is ruim de helft al op. Goed gedaan allemaal! <3
Het lukt me dit jaar om voor €4,- ruim 2 kilo paaseitjes in te slaan. Na het paasweekend met daarin ook het verjaardagsfeestje van Jasper is ruim de helft al op. Goed gedaan allemaal! <3

 

Afgelopen week had een dikke zwarte rand. De aanslagen in België en andere landen hebben de wereld laten huilen. Wat een verschrikkingen weer....
Afgelopen week had een dikke zwarte rand. De aanslagen in België en andere landen hebben de wereld laten huilen. Wat een verschrikkingen weer….Na de aanslagen in België ben ik gelijk gaan controleren of mijn familie en vrienden in orde zijn. Gelukkig, iedereen is in orde!

 

Op 23 maar werd mijn man 31 jaar. Bij onze favoriete Pizzeria liet ik zijn favoriete pizza voorzien van een 31 in gehakt. We kregen er ook nog eens een fles wijn bij. Proost!
Op 23 maar werd mijn man 31 jaar. Bij onze favoriete Pizzeria liet ik zijn favoriete pizza voorzien van een 31 in gehakt. We kregen er ook nog eens een fles wijn bij. Proost!

 

Zaterdag de 26e was druk maar ontzettend gezellig. Jasper had een paar mensen uitgenodigd voor een feestje. 'savonds stort ik mezelf in een warm bad met Sushi uit Barneveld. Die hadden mijn schoonouders voor me meegenomen. Ik badder met sushi en een afleering Hannibal op Netflix. Een perfecte afsluiter van een mooie dag!
Zaterdag de 26e was druk maar ontzettend gezellig. Jasper had een paar mensen uitgenodigd voor een feestje. ‘savonds stort ik mezelf in een warm bad met Sushi uit Barneveld. Die hadden mijn schoonouders voor me meegenomen. Ik badder met sushi en een afleering Hannibal op Netflix. Een perfecte afsluiter van een mooie dag!

 

En de volgende dag knallen we er meteen weer goed in: het is eerste Paasdag. EN dat betekent uitgebreid ontbijten, eieren versieren en de dag doorbrengen met familie. Heerlijk!
En de volgende dag knallen we er meteen weer goed in: het is eerste Paasdag. En dat betekent uitgebreid ontbijten, eieren versieren en de dag doorbrengen met familie. Heerlijk!

 

Op 28 maart (2e paasdag) waren de Boeren Lentedagen van Albert Heijn. Wij gingen bij Kaasboerderij Mathijssen in Udenhout kijken. We zagen kalfjes, koeien, grote machines, we konden zien hoe er kaas werd gemaakt en we kochten een pondje verse kaas en verse honing. Een leuke en leerzame dag!
Op 28 maart (2e paasdag) waren de Boeren Lentedagen van Albert Heijn. Wij gingen bij Kaasboerderij Mathijssen in Udenhout kijken. We zagen kalfjes, koeien, grote machines, we konden zien hoe er kaas werd gemaakt en we kochten een pondje verse kaas en verse honing. Een leuke en leerzame dag!

 

Ruben, een zeer groot fan van kaas, heeft hier zowat kwijlend staan kijken hoe er kaas werd gemaakt. 'Mama, ik wil ook zo'n grote ronde kaas hebben, lekker!'
Ruben, een zeer groot fan van kaas, heeft hier zowat kwijlend staan kijken hoe er kaas werd gemaakt. ‘Mama, ik wil ook zo’n grote ronde kaas hebben, lekker!’

 

Zo, dat was hem weer voor deze maand. Ondanks de virusjes binnen ons gezin hebben we toch veel leuke dagen gehad. Als ik er zo op terug kijk word ik er al weer helemaal blij van. Maart, je was een fijne maand! Ik ben benieuwd wat April me zal brengen :-)

liefs

2 Responses

  1. Dalinka

    Het ziet eruit als een fijne maand. Wat voor doorzichte bak/toren ding is dat waar je thee in zit? Ziet er leuk uit!
    Stiekem vind ik kleien ook nog heel leuk om te doen, maar dat spul gaat overal zitten inderdaad. Tenminste als je met een kind gaat kleien:-p
    Dalinka heeft onlangs geplaatst…Hotspot | Kunst & KliederMy Profile

  2. 10eke

    leuke fotos heb je weer. ik wil graag meer van die samspam, wat een knappert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.