My life in pictures #15 | Groene vingers, Game of Thrones en shoppen

geplaatst in: Persoonlijk | 1

April doet wat hij wil. En dat gold ook voor mij deze maand. In tegenstelling tot de vorige maand ben ik inmiddels weer volledig opgeknapt. En dus wordt er eens even flink geshopt, krijg ik groene vingers en pak ik mijn andere hobby’s weer terug op. Jup, April was een gezellige maand….kijk snel verder voor mijn fotoverslag!

"All the world will be your enemy, Prince of a thousand enemies. And when they catch you, they will kill you. But first they must catch you: digger, listener, runner, Prince with the swift warning. Be cunning, and full of tricks, and your people will never be destroyed." - Gek genoeg doet deze vrolijke kleurplaat me aan Watership Down denken <3
“All the world will be your enemy, Prince of a thousand enemies. And when they catch you, they will kill you. But first they must catch you: digger, listener, runner, Prince with the swift warning. Be cunning, and full of tricks, and your people will never be destroyed.” – Gek genoeg doet deze vrolijke kleurplaat me aan Watership Down denken <3

 

Ruben vond een lieveheersbeestje op straat. Ik pakte hem over en zette hem op een paaltje, gezellig bij wat soortgenootjes in het lentezonnetje. Serieus, 30 seconden later: dit. Vuile geilbakken zijn het! En dan zegt Ruben nog, 'kijk mama ze bouwen een torentje.' Ik had het niet meer!
Ruben vond een lieveheersbeestje op straat. Ik pakte hem over en zette hem op een paaltje, gezellig bij wat soortgenootjes in het lentezonnetje. Serieus, 30 seconden later: dit. Vuile geilbakken zijn het! En dan zegt Ruben nog, ‘kijk mama ze bouwen een torentje.’ Ik had het niet meer!

 

Ik mag voor Buzzer meedoen aan de kcgo smaakmakers campagne en heb hiervoor deze flesjes geconcentreerde limo getest. Enne, ze smaken alle drie héérlijk!
Ik mag voor Buzzer meedoen aan de kcgo smaakmakers campagne en heb hiervoor deze flesjes geconcentreerde limo getest. Enne, ze smaken alle drie héérlijk!

 

Awwwh RUben wordt ziek, en flink ook! Hij hoest zich helemaal krom. Hij eet en drinkt anderhalve week minimaal en pas dan knapt hij weer wat op. Gelukkig is hij nu weer helemaal de oude. Wel met een flinke snotneus :P
Awwwh Ruben wordt ziek, en flink ook! Hij hoest zich helemaal krom. Hij eet en drinkt anderhalve week minimaal en pas dan knapt hij weer wat op. Gelukkig is hij nu weer helemaal de oude. Wel met een flinke snotneus :P

 

Kijk eens aan, wat een gave snail mail! Dit postpareltje kreeg ik van Jolanda. Ze weet duidelijk wat ik leuk vind want ik ben gek op Gorjuss <3
Kijk eens aan, wat een gave snail mail! Dit postpareltje kreeg ik van Jolanda. Ze weet duidelijk wat ik leuk vind want ik ben gek op Gorjuss <3

 

Ik heb mezelf een set Groene Vingers cadeau gegaan en ben aan het moestuinen geslagen. Hier lees je meer over mijn moestuinproject.
Ik heb mezelf een set Groene Vingers cadeau gegaan en ben weer lekker aan het moestuinen geslagen. Hier lees je meer over mijn moestuinproject van 2016.

 

Het is een prachtige, zonnige opendag op recreatiepark De Kurenpolder in Hank. We besluiten er te gaan kijken en komen hier onder andere de prachtige, toffe spulletjes van Spelwijzer tegen. Ik scoor wat wierook en badtabletjes
Het is een prachtige, zonnige opendag op recreatiepark De Kurenpolder in Hank. We besluiten er te gaan kijken en komen hier onder andere de prachtige, toffe spulletjes van Spelwijzer tegen. Ik scoor wat wierook en badtabletjes maar liefst had ik deze hele kraam gewoon meegenomen, haha.

 

En jawel, ik heb weer een kleurplaat af. Ik vind hem wel tof geworden. Als je goed kijkt zit er een Gremlin achtig monstertje in verstopt. Zie jij wat ik bedoel..?
En jawel, ik heb weer een kleurplaat af. Ik vind hem wel tof geworden. Als je goed kijkt zit er een Gremlin achtig monstertje in verstopt. Zie jij wat ik bedoel..?

 

Awwwh hell yes! Voor het eerst in lange tijd heb ik weer eens bij The Body Shop geshopt. Heerlijk was dat. In dit blogje vertel ik er meer over. Ik ben nog altijd helemaal gelukkig met mijn aankoopjes.
Awwwh hell yes! Voor het eerst in lange tijd heb ik weer eens bij The Body Shop geshopt. Ik deed dit in Breda, in winkelcentrum de Barones. Heerlijk was dat. In dit blogje vertel ik er meer over. Ik ben nog altijd helemaal gelukkig met mijn aankoopjes.

 

Een lekkere, luie zondag. Even op bed met een tijdschrift en jawel: Sam komt er meteen heftig knorrend bijliggen. Gezellig!
Een lekkere, luie zondag. Even op bed met een tijdschrift en jawel: Sam komt er meteen heftig knorrend bijliggen. Gezellig!

 

Het mocht wel weer eens tijd worden voor een happy selfie. Deze maakte ik op een ochtend nadat ik de halve nacht met zware migraine wakker heb gelegen.  Ik vond mezelf er nog best okay uitzien voor iemand waarvan de heresenen enkele uren eerder door een blender zijn getrokken.
Het mocht wel weer eens tijd worden voor een happy selfie. Deze maakte ik op een ochtend nadat ik de halve nacht met zware migraine wakker heb gelegen. Ik vond mezelf er nog best okay uitzien voor iemand waarvan de hersenen enkele uren eerder door een blender zijn getrokken.

 

Kom jij ook kleuren op de Kleurliefhebbersdag? Ik organiseer hem om 14 mei in Raamsdonksveer. Reclameposters zijn te vinden bij de lokale Bruna (zie deze foto) en de Albert Heijn, de Plus en de Jumbo :-)
Kom jij ook kleuren op de Kleurliefhebbersdag? Ik organiseer hem om 14 mei in Raamsdonksveer. Reclameposters zijn te vinden bij de lokale Bruna (zie deze foto) en de Albert Heijn, de Plus en de Jumbo :-)

 

Toen we hier kwamen wonen hadden we 3 katten: Sam, Remy en Siepje. Helaas kwam door toedoen van een andere kat uit de buurt onze Remy te overlijden. Hond Bowie was in rouw: Remy was zijn allerbeste maatje. Tegenwoordig is Siepje zijn allerliefste hartsvriendinnetje. Ze mag zelfs op zijn matrasje komen liggen. Het is soms net een stelletje, haha <3
Toen we hier kwamen wonen hadden we 3 katten: Sam, Remy en Siepje. Helaas kwam door toedoen van een andere kat uit de buurt onze Remy te overlijden. Hond Bowie was in rouw: Remy was zijn allerbeste maatje. Tegenwoordig is Siepje zijn allerliefste hartsvriendinnetje. Ze mag zelfs op zijn matrasje komen liggen. Het is soms net een stelletje, haha <3

 

14 dagen na het inzaaien lijkt het net een mini oerwoud op de vesnterbank. De plantjes groeien erg goed, ik ben trots op m'n kleintjes. Groei baby's, groei!
14 dagen na het inzaaien lijkt het net een mini oerwoud op de vesnterbank. De plantjes groeien erg goed, ik ben trots op m’n kleintjes. Groei baby’s, groei!

 

Ik heb een intern sollicitatiegepsrek op mijn werk. Ik ben om 13.00 klaar met werken en het gesprek is om 14:50 op een andere locatie in het gebouw. Ik blijf nog even op mijn eigen afdeling plakken en vermaak mezelf met leesvoer en kleurspul. Als het goed is hoor ik rond 9 mei meer over de sollicitatie.... spannend!
Ik heb een intern sollicitatiegesprek op mijn werk. Ik ben om 13.00 klaar met werken op locatie 1 en het gesprek is om 14:50 op locatie 2 in hetzelfde gebouw. Ik blijf nog even op mijn eigen afdeling plakken en vermaak mezelf met leesvoer en kleurspul. Als het goed is hoor ik rond 9 mei meer over de sollicitatie…. spannend!

 

En dit was mijn Koningsdag in Barneveld. Op de vrijmarkt hebben we niks noemenswaardigs gescoord dus trakteer ik mezelf op sushi van Oishi Sushi. Nom!
En dit was mijn Koningsdag in Barneveld. Op de vrijmarkt hebben we niks noemenswaardigs gescoord dus trakteer ik mezelf op sushi van Oishi Sushi. Nom!

 

Dit was overigens mijn outfit. Bij gebrek aan oranje zocht ik iets anders en kwam mijn Game of Thrones trui tegen. En daar staan zelfs 4 Koningshuizen op. Ik zeg toppie!
Dit was overigens mijn outfit. Bij gebrek aan oranje zocht ik iets anders en kwam mijn Game of Thrones trui tegen. En daar staan zelfs 4 Koningshuizen op. Ik zeg toppie!

 

 

  1. 10eke

    leuke foto’s weer, leuk om te zien wat je zoals doet in een maand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.