Mijn bucketlist

geplaatst in: Persoonlijk | 6

De bucketlist. Ik was er nooit zo weg van omdat de bucketlist eigenlijk is bedoeld voor mensen die op korte termijn dood zullen gaan. Deze mensen maken dan een lijst met dingen die ze nog willen doen voordat het einde daar is. Eigenlijk best droevig dus. Toch zie ik de laatste jaren steeds meer mensen, ook gezonde mensen, zo’n lijstje maken. Eerst vond ik dat maar raar, maar tegenwoordig kan ik wel inzien waarom men die lijstjes maakt. Het is tenslotte best fijn om een of meerdere doelen te hebben. Je hebt iets om naar uit te kijken, een reden om jezelf eens een schop onder je kont te geven en dingen te gaan doen en sowieso is een beetje uitdaging eigenlijk wel zo leuk!

Passion 2 Create vermeld in een tijdschrift: check!

Ik ben er altijd zo eentje geweest die, tot op zekere hoogte, het liefst binnen haar eigen persoonlijke comfortzone bleef zitten. Dat was ten slotte het veiligst. En dat lijkt leuk en lekker makkelijk maar levert je ook een mega saaie jeugd op. Serieus, wat heb ik nou aan Ruben te vertellen als ik straks oud ben? Niet erg veel, eerlijk is eerlijk! Als kind heb ik genoeg apenstreken uitgehaald (sorry pap en mam) maar mijn puberteit was vooral heel erg….deprimerend saai. Nu ben ik volwassen, zit ik goed in mijn vel en heb ik de smaak van het ‘gewoon doen want yolo’ eindelijk te pakken, so why wait? En dus: tijd voor een persoonlijke bucketlist. Ik ga voor mijn bucketlist geen tijdlimiet instellen. Wel hoop ik natuurlijk dat ik binnen enkele jaren zo’n beetje de meeste van mijn doelen door kan strepen.

Hieronder mijn persoonlijke bucketlist. Hopelijk lukt het me om alle doelen te behalen. Daar gaan we…!

Reizen & vrije tijd.

– Op vakantie naar IJsland of Scandinavië.
– En: het Noorderlicht bewonderen
– Op vakantie naar Ierland of Schotland
– Op vakantie naar de Waddeneilanden
– Op vakantie naar de Zeeuwse kust
– Castlefest bezoeken
– Met vriendin J. op vakantie
– Een motorrit achterop een Harley meemaken
– Samen met de hele familie uit eten 27 juli 2016
– Een dagje of heel weekend wellness/spa met vriendin J.
– Een brute shopsessie bij de Lush houden
– Een Guinness drinken in een Ierse Pub

Foto: Pixabay

Concerten bezoeken

– Billy Joel
– Wardruna
– Heilung
– Linkin Park (R.I.P Chester)
– Within Temptation 22 december 2016
– K’s Choice
– Faun
– Sia
– Ramin Djawadi (Game of Thrones)
– Met vriendin H. naar Rammstein

Foto: Wikimedia

Persoonlijk.

– Een complete haar make-over doen  26 juli 2016, zie foto hieronder
– Mijn haar knalpaars laten verven 7 februari 2018, zie Instagram voor het resultaat

– Eindelijk eens goede kunstnagels laten zetten
– Me laten opmaken + fotoshoot door professionals
– De laatste kilo’s kwijtraken
– Een vintage jurkje + bijpassende schoenen shoppen
– Leren dansen
– Leren zingen
– Alpaca’s knuffelen
– Een luiaard knuffelen
– En een kameel knuffelen
– Eén keer dronken worden
– Eén keer stoned worden
– Mezelf een Flow Magazine abonnement cadeau doen 5 augustus 2016
– Leren darten 16 juli 2017
– Leren buksschieten
– Verhuizen
– Mijn paganisme opnieuw terug oppakken sinds herfst 2016 mee bezig

Van gitzwart, superlang en pluizig haar naar een shiny blonde look. Hair make-over: check!

Werk & ambities

– Een vast contract(je) scoren december 2016 vast flexcontract gekregen!
– Een boek schrijven
– Sparen voor een vlogcamera 29 juli 2016 aangeschaft
– Leren vloggen ik vlog sinds oktober 2016
– Vrijwilligerswerk doen Hulpouder (Activiteiten Commissie) bij Ruben op school sinds September 2016
– Een stemmetje inspreken van een animatiefilm of een figurantenrolletje krijgen in een film
– Mijn blog blijven ontwikkelen sinds 21 november 2016 andere richting opgegaan, meer op eigen gevoel bloggen.
– Mooie, nieuwe samenwerkingen met bedrijven aangaan
– Mijn blog vermeld in een tijdschrift We staan in Kleurglossy nummer 6, 2017!

Tot zover mijn persoonlijke bucketlist. Het kan zomaar gebeuren dat ik deze lijst de komende tijd nog wat bij zal schaven. Dan bedenk ik me ineens weer iets moois wat er nog bij moet komen. Want ja, zo werkt dat dan wel weer bij mij, ben ik bang. Eens zien wanneer ik de eerste to-do’s kan gaan afvinken. Ik zal deze bucketlist een prominente plek op mijn blog geven zodat ik er makkelijk naar kan teruggrijpen als ik deze lijst wil bijwerken. En zodat anderen vrolijk mee kunnen gaan genieten van mijn to-do’s. Wish me luck!

liefs-2

 

 

6 Responses

 1. Brenda

  Je weet het he Sandy, tussen december en februari op vakantie komen voor het noorderlicht. En misschien heb ik zelfs wel energie om je nagels te doen :-D

 2. Annelieke

  Top lijst toch!
  Niet te lang, dus moet zeker te doen zijn lijkt mij.

 3. Alice

  Wat een prachtige lijst!!
  Als je groot fan van Within temptation bent moet je ze echt eens live zien. Ik heb ze al 2x gezien en het was echt schitterend. Had gewoon kippenvel. Ze komen wel het beste tot uiting in een theater in plaats van een festival. Dus dat is zeker de moeite waard. Ik hoop ze in ieder geval nog eens te zien :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.