My life in pictures #17 | Gezellig op stap, een afscheid en mijn verjaardag

geplaatst in: Persoonlijk | 2

Nou, daar was ik weer, back in business! Juli was voor mij over het algemeen een erg leuke maand. Ik ging geregeld lekker op stap, ik vierde mijn verjaardag, kreeg leuke perspakketten thuisbezorgd en….we moesten afscheid nemen. Lees je mee?

Na mijn bezoekje aan het Festeaval, eind vorige maand, zit mijn theekast ramvol. Het wordt hoogtijd om eens flink te gaan mesten. Op deze foto laat ik zien hoe vol hij inmiddels staat. Ik heb de theekast uiteindelijk van een 5e plankje voorzien en heb alles een nieuw plekje gegeven. Zalig!
Na mijn bezoekje aan het Festeaval, eind vorige maand, zit mijn theekast ramvol. Het wordt hoogtijd om eens flink te gaan mesten. Op deze foto laat ik zien hoe vol hij inmiddels staat. Ik heb de theekast uiteindelijk van een 5e plankje voorzien en heb alles een nieuw plekje gegeven. Zalig!

 

Ik ben nog amper bekomen van het Festeaval of ik heb al weer een nieuw evenement: Love For Life in Utrecht, met gezondheid als thema. Ik ga gezellig met een vriendin en haar 2 kinderen mee op stap en jawel....ik kom alweer met theespulletjes thuis.
Ik ben nog amper bekomen van het Festeaval of ik heb al weer een nieuw evenement: Love For Life in Utrecht, met gezondheid als thema. Ik ga gezellig met een vriendin en haar 2 kinderen mee op stap en jawel….ik kom alweer met theespulletjes thuis.

 

Het aantal samenwerkingen met Passion 2 Create neemt aardig toe. In een paar dagen tijd ontvang ik een Monsterdoos, een pakketje van Cupkes en een pakketje van Kosmos uitgevers. Met deze laatste ben ik momenteel nog volop bezig....hou het blog goed in de gaten ;-)
Het aantal samenwerkingen met Passion 2 Create neemt aardig toe. In een paar dagen tijd ontvang ik een Monsterdoos, een pakketje van Cupkes en een pakketje van Kosmos uitgevers. Met deze laatste ben ik momenteel nog volop bezig….hou het blog goed in de gaten ;-)

 

Een paar weken terug hadden we voorwaar lekker weer. Ruben en ik houden een mini picknick in de tuin en Bowie besluit dat het een strak plan is om mee te doen. Hij haalt allerlei streken uit. De picknick is verstoord, ik zit helemaal onder de hondenharen en kom niet meer bij van het lachen.
Een paar weken terug hadden we voorwaar lekker weer. Ruben en ik houden een mini picknick in de tuin en Bowie besluit dat het een strak plan is om mee te doen. Hij haalt allerlei streken uit. De picknick is verstoord, ik zit helemaal onder de hondenharen en kom niet meer bij van het lachen.

 

Op vrijdag is Ruben vrij, ik ga dan vaak met hem op stap. Ik besluit om met de bus naar Speelpaleis Joepie in Breda te gaan. Eenmaal daar blijkt het helemaal uitgestorven...we zijn de enige gasten...en dus gaan we samen op de blobtrampoline springen!
Op vrijdag is Ruben vrij, ik ga dan vaak met hem op stap. Ik besluit om met de bus naar Speelpaleis Joepie in Breda te gaan. Eenmaal daar blijkt het helemaal uitgestorven…we zijn de enige gasten…en dus gaan we samen op de blobtrampoline springen!

 

Na mijn bezoekje aan Breda kak ik even helemaal in. Ik ben moe, niet van de bank af te slepen. Het liefst lig ik regelmatig even op bed, het zal de weerstand wel zijn. Sam en Siep zijn in ieder geval niet bij me weg te slaan. De hele tijd knorrende en melktrappelende katjes in mijn gezelschap is fijn.
Na mijn bezoekje aan Breda kak ik even helemaal in. Ik ben moe, niet van de bank af te slepen. Het liefst lig ik regelmatig even op bed, het zal de weerstand wel zijn. Sam en Siep zijn in ieder geval niet bij me weg te slaan. De hele tijd knorrende en melktrappelende katjes in mijn gezelschap is fijn.

 

Op 15 juni wordt het hondje van mijn schoonouders ingeslapen. Hij is 13 jaar en hélemaal op. Droevig nieuws, ik was er bij toen ze Ozzy 13 jaar geleden gingen ophalen, ik kan me niet anders herinneren dan dat Ozzy er altijd bij was. Ruben was er heel erg verdrietig onder, maar zoals dat gaat met kinderen: hij wil nu vooral graag dat opa en oma een nieuw hondje kopen <3
Op 15 juni wordt het hondje van mijn schoonouders ingeslapen. Hij is 13 jaar en hélemaal op. Droevig nieuws, ik was er bij toen ze Ozzy 13 jaar geleden gingen ophalen, ik kan me niet anders herinneren dan dat Ozzy er altijd bij was. Ruben was er heel erg verdrietig onder, maar zoals dat gaat met kinderen: hij wil nu vooral graag dat opa en oma een nieuw hondje kopen <3

 

Vlak na het overlijden van Ozzy mag Ruben een weekendje bij opa en oma gaan logeren. Jasper en ik maken van de gelegenheid gebruik en we gaan met onze stapel biosbonnen naar Breda, de Pathé bioscoop. We kiezen voor X-Men Apocalypse (leuke film!) en een grote stapel vreten er bij. Ik vind de bios best heel leuk maar nadien hebben we allebei stevige hoofdpijn. De volgende dag word ik zelfs met migraine wakker. Jakkes!
Vlak na het overlijden van Ozzy mag Ruben een weekendje bij opa en oma gaan logeren. Jasper en ik maken van de gelegenheid gebruik en we gaan met onze stapel biosbonnen naar Breda, de Pathé bioscoop. We kiezen voor X-Men Apocalypse (leuke film!) en een grote stapel vreten er bij. Ik vind de bios best heel leuk maar nadien hebben we allebei stevige hoofdpijn. De volgende dag word ik zelfs met migraine wakker. Jakkes!

 

En de volgende dag is het dus vaderdag. Lig ik dan met mijn migraine in het donker. Jasper viert Vaderdag in Barneveld, ik thuis in het donker. 'savonds is de meeste pijn gelukkig weer weg. Jasper heeft sushi voor me meegenomen, happy me! Ik besluit voorzichtig een serie te kijken op Netflix en met kraaloogjes en al geniet ik van mijn avondeten. The good life!
En de volgende dag is het dus Vaderdag. Lig ik dan met mijn migraine in het donker. Jasper viert Vaderdag in Barneveld, ik thuis in het donker onder een deken. ‘savonds is de meeste pijn gelukkig weer weg. Jasper heeft sushi voor me meegenomen, happy me! Ik besluit voorzichtig een serie te gaan kijken op Netflix en met kraaloogjes en al geniet ik van mijn avondeten. The good life!

 

But wait, there is more food! Jawel, een etentje dit keer. We vieren mijn opa zijn 84e verjaardag bij de Seterse Hoeve. Een prachtlocatie met heerlijk eten. Grappig detail: we bestellen allemaal hetzelfde gerecht, haha. Deze foto is later door De Seterse Hoeve repost op Instagram, nice!
But wait, there is more food! Jawel, een etentje dit keer. We vieren mijn opa zijn 84e verjaardag bij de Seterse Hoeve. Een prachtlocatie met heerlijk eten. Grappig detail: we bestellen allemaal hetzelfde gerecht, haha. Deze foto is later door De Seterse Hoeve repost op Instagram, nice!

 

Een goede week geleden ontving ik een pakket met al deze prachtige doosjes thee. Ik had een winactie gewonnen van Thee van Oordt. Ik ben er erg blij mee, de theetjes smaken erg lekker!
Een goede week geleden ontving ik een pakket met al deze prachtige doosjes thee. Ik had een winactie gewonnen van Thee van Oordt. Ik ben er erg blij mee, de theetjes smaken erg lekker!

 

Het is Kermis bij ons in het dorp. Ruben krijgt, net als alle andere kinderen, 2 munten vanuit school. Deze zijn alleen de eerste dag geldig en dus zitten we op onze vrije vrijdag gezellig in de draaimolen, worden er eendjes gevangen en touwtjes getrokken. Ruben is hélemaal in zijn element.
Het is Kermis bij ons in het dorp. Ruben krijgt, net als alle andere kinderen, 2 munten vanuit school. Deze zijn alleen de eerste dag geldig en dus zitten we op onze vrije vrijdag gezellig in de draaimolen, worden er eendjes gevangen en touwtjes getrokken. Ruben is hélemaal in zijn element.

En dan is het een paar dagen stil. We maken ons zorgen om Ruben (hier kom ik later nog op terug) en zijn school. Ik ben stressig, afgeleid, mijn hoofd zit vol met zorgen. Op mijn werk merk ik dit ook, ik ben wat afwezig. En dan krijg ik op maandag 27 juni een bedrijfsongevalletje. Gelukkig handel ik alles wel zo goed mogelijk af en is er geen blijvende schade aan mijn ogen. Ik ben hierna een weekje zo goed als offline zodat mijn ogen goed kunnen opknappen. Ik zie nogal weinig dus fotograferen wordt een beetje een uitdaging. Ik probeer wat te kleuren maar ga steeds buiten de lijntjes. Uiteindelijk kom ik niet veel verder dan rusten, rusten en nog meer rusten. Een paar dagen later trekt de migraine weg en begin ik weer scherp te zien. Voorzichtig ga ik weer op stap en begin weer dingen te ondernemen. De zorgen om Ruben zijn inmiddels veranderd in ‘we moeten er maar het beste van maken en zien hoe het verder loopt’. Afleiding zoeken en dus: leuke dingen doen!

Samen met Ruben naar de bieb, hij krijgt een abonnement van ons. Leuk! De laatste keer dat ik in de bieb was, was in het centrum van Breda in 1998. Ik deed onderzoek voor mijn Geschiedenis examen naar Hekserij in Breda en omgeving. Ik haalde uiteindelijk een 8,7 voor het verslag. En nu mag Ruben zich gaan verdiepen in de leerzame wereld van de Bieb....tof!
Samen met Ruben naar de bieb, hij krijgt een abonnement van ons. Leuk! De laatste keer dat ik in de bieb was, was in het centrum van Breda in 1998. Ik deed onderzoek voor mijn Geschiedenis examen naar Hekserij in Breda en omgeving. Ik haalde uiteindelijk een 8,7 voor het verslag. En nu mag Ruben zich gaan verdiepen in de leerzame wereld van de Bieb….tof!

 

Zaterdag 2 juli! Normaal gesproken had ik deze MLIP al gepost maar omdat ik achterliep met alles post ik nog even rustig verder. Ik breng mijn 32e verjaardag door met mijn moeder. We zijn op het Share A Perfect Day event in Hilvarenbeek en we shoppen, genieten van het zonnetje en vreten ons helemaal rond aan alle proeverijtjes en gratis hapjes. We sluiten de dag af met live muziek van Matt Simons. Het was een topdag!

 

En zo sluit ik mijn maand af. Het was een erg leuke maand, op het ongevalletje en de zorgen om Ruben na dan. En het afscheid nemen van Ozzy was ook erg droevig. Gelukkig heeft hij een mooi leven gehad….We gingen deze maand lekker vaak op pad, ik heb leuke nieuwe theetjes aangeschaft en mooie nieuwe herinneringen verzameld. De maand Juli zal voor ons een beetje awkward gaan verlopen. Nog een paar weekjes school en dan moet Ruben afscheid nemen van zijn klasgenootjes en vriendjes. Welja, op school dan. Ze kunnen uiteraard buiten school om blijven afspreken. Maar toch, we gaan het jaar afsluiten met een brok in de keel en een ongemakkelijk gevoel. Ik heb inmiddels gezien wie zijn nieuwe klasgenootjes gaan worden en hij heeft geluk: het meisje waar hij stiekem een beetje verliefd op is zit in zijn nieuwe, toekomstige klas. Een mooi fijn goedmakertje dus!

Nog een paar weekjes naar school en dan eindelijk vakantie. We zijn er allemaal hard aan toe nu. Even een poosje niks. Geen verplichtingen, wel leuke dingen ondernemen met zijn drietjes. Bijkomen van een erg hectisch schooljaar. We gaan eind juli bij vrienden in België logeren, het belooft een leuk weekend te worden! Ruben kijkt er al ontzettend naar uit, en wij ook. Even er op uit, precies wat we nu nodig hebben….tot blogs!

liefs

2 Responses

  1. Sarah

    Een overvolle theekast. Dat probleem stelt zich hier ook wel eens ;)
    En aw, zo jammer van het hondje van je schoonouders. Altijd zo pijnlijk om een huisdier te moeten afgeven… Sterkte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.