Daar waren we weer! | blogplannen, Feestweek, persoonlijke update

geplaatst in: P2C nieuwtjes, Persoonlijk | 2

Zo, het zit er op. De vakantie was gezellig, tof en fijn, maar vanaf vandaag pakken we stilletjesaan ons oude, vertrouwde werkritme weer op. Sam is goed aan het herstellen van zijn operatie. Jasper gaat weer volop aan de slag en ik ga de komende weken werken op de dagen dat we oppas hebben voor Ruben. Die heeft natuurlijk nog wel gewoon vakantie tot 4 september. Gelukkig hebben we het met behulp van familie aardig rond kunnen breien, ontzettend fijn. En nu, terug aan de slag op het blog..!

Een paar weken terug hadden we voorwaar lekker weer. Ruben en ik houden een mini picknick in de tuin en Bowie besluit dat het een strak plan is om mee te doen. Hij haalt allerlei streken uit. De picknick is verstoord, ik zit helemaal onder de hondenharen en kom niet meer bij van het lachen.

Blogplannen

Ik liet het tijdens mijn vakantie update al een beetje doorschemeren: achter de schermen ben ik stiekem druk bezig geweest met het organiseren van een Feestweek. Daarover vertel ik zo wat meer. Verder ben ik aan het brainstormen geweest voor wat leuke nieuwe blogs en….ik heb een vlogcamera aangeschaft!

De afgelopen dagen was ik flink brak en aardig verkouden waardoor ik het vloggen even heb uitgesteld maar ik wil hier aankomende week toch echt wat mee gaan oefenen. Ik wil eerst de camera leren kennen voordat ik echt vlogs ga maken, namelijk. Ook voor het vloggen ben ik druk aan het brainstormen: wat wil ik zoal gaan filmen? Enne, wat wil ik níet filmen? Dingetjes om over na te denken…..Ik heb wel alvast een heel belangrijke vraag aan jullie: wat voor vlogs zouden jullie graag op Passion 2 Create zien? Tips en feedback zijn meer dan welkom in een comment. Alvast bedankt!

Verder wacht ik nog steeds op het groene licht van een bedrijf waarmee ik samenwerk. Is er eenmaal goedkeuring dan komt er een leuke blog inclusief winactie online. Hopelijk kan ik dit artikel snel publiceren, ik ben er namelijk erg enthousiast over, haha.

banner p2c

Feestweek

Over een paar weekjes is het zover: dan bestaat Passion 2 Create alweer 9 jaar. Wow! Op 6 september 2007 opende ik de digitale deuren van ons forum. En daar begon het allemaal mee. 9 jaar later hebben we, naast ons forum, deze leuke blogsite, diverse social media kanalen, fans/volgers en gemiddeld 13.000 unieke bezoekers per maand. Alleen al op dit blog. Hoe tof is dat? Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee en hoop nog heel wat jaartjes zo door te kunnen gaan.

Om dit alles te vieren ga ik, net als vorig jaar, een online Feestweek organiseren. Ik ga dan bij diverse winacties leuke prijzen weggeven aan onze trouwe volgers. Dit kan via het blog maar ook via mijn social media kanalen. Ik ben al druk aan het rondkijken voor een leuke prijs en twee andere partijen hebben hun medewerking al toegezegd. Geweldig!

Heb jij een eigen bedrijf, bijvoorbeeld een webwinkel, of ken jij iemand die zelfstandig is? Wellicht is een samenwerking met Passion 2 Create dan ook wel wat voor jou of jouw bekende. In ruil voor een leuk cadeau voor de Feestweek maak ik gedurende de Feestweek reclame voor jouw bedrijf/winkel. Dit gebeurt op het blog en via mijn social media kanalen.

Interesse in een zo’n feestelijke samenwerking? Mail me dan op blog@passion2create.nl en wie weet feesten wij in de week van 6 september gezellig samen! ;-)

rp_p2csite.jpg

Kleine, persoonlijke update

Tot slot nog een kleine, persoonlijke update. Zoals jullie hebben gemerkt worden er de laatste weken wat minder vaak blogs online geplaatst. Dit kwam deels door mijn vakantie, maar dit had deels ook een andere reden. Ik ben de laatste maanden namelijk iets te enthousiast geweest. Vaste volgers zullen weten dat ik chronisch ziek ben. Ik kan behoorlijk veel, zeker voor iemand met mijn achtergrond. Ik werk, draai een huishouden, zorg voor de mannen (en da’s soms best een uitdaging haha) en ik heb zo mijn hobby’s. Na de maagverkleining begon ik langzaam maar zeker weer flink wat energie te krijgen waardoor ik voor mijn gevoel echt weer tot leven kwam. helemaal top natuurlijk!

Alleen moet ik nu beter leren omgaan met mijn huidige hoeveelheid energie. Ik ga steeds weer over mijn persoonlijke grenzen heen: ik ben te enthousiast. Voor mijn gevoel moet ik járen aan verloren energie inhalen waardoor ik soms 10 dingen tegelijk wil doen: bloggen, mijn huishouden, spelletjes met Ruben, een stuk fietsen, werken, koken, noem het maar op. Mijn lijf is er alleen niet zo heel erg gelukkig mee. Gevolg: als ik te veel gedaan heb gedurende een aantal dagen dan gaat mijn lijf, zoals ik dat zelf ervaar, als het ware op slot. Ik word dan vreselijk moe en zak in een halve coma, zo lijkt het wel. Mijn spieren blokkeren helemaal. Ik kan op zo’n moment echt niks meer, behalve met een pijnstiller op bed gaan liggen wachten tot het over trekt. Ik heb dit alles ook besproken met een psycholoog maar die kwam enkel tot de conclusie dat ik het al goed doe, zeker gezien onze thuissituatie (chronisch ziek, hoogsensitief, man met ADHD, kind met ???). Wel mocht ik nog wat vaker een rustmoment inlassen.

De clou van het verhaal: ik ben al een aantal weken heel erg druk bezig met het vinden van een balans in dit alles. Mijn huidige leven is onwijs leuk, maar ook onwijs druk. Ik heb daarom al een aantal hobby’s geschrapt, pak wat vaker een rustmoment/rustdag en Jasper helpt ontzettend goed mee. Als hij ziet dat ik over mijn grenzen ga en mezelf beschadig dan grijpt hij gelijk in. As we speak of it, hij doet nu de afwas terwijl ik rustig aan mijn blog werk <3 Door het vele Pokémonnen de afgelopen weken (deze week al zo’n 40 km. tot nu toe) heb ik mijn rug en knie overbelast, en ik moet maandag weer gewoon aan de bak bij mijn werkgever. Vandaag hou ik dus een welverdiende annex verplichte rustdag.

Het is dus niks ernstigs, ik ben niet zielig en al helemaal niet uit op jullie medelijden maar nu weten jullie wel waarom ik wat onregelmatig blog. Hopelijk heb ik snel een fijne, goede balans gevonden waarin ik toch alles kan doen wat ik moet, kan en wil doen. Mocht je me een mail sturen en ik reageer niet binnen 48 uur: dan weet je nu waarom. Ik heb dan gewoon een rustdag ingelast. Of twee. Alvast bedankt voor het begrip!

liefs

2 Responses

 1. Saar

  Met je ziekte doe je inderdaad veel. Ik vind je niet zielig, maar ik vind wel dat je een hele weg hebt afgelegd die niet altijd makkelijk was. En iedereen heeft rust nodig, jij dus ook :-)
  Neem die dus zeker voldoende! Hopelijk heb je gauw weer een nieuwe balans gevonden!
  Saar heeft onlangs geplaatst…Goodbye july, hello august!My Profile

 2. Mandy

  Hai lieve Sandy,
  Wat een leuke blog om te lezen, en jeetje je hebt best een druk leven! Daarom ook maar goed dat je wel je rustdag inlast, want dat is nodig niet alleen voor jezelf maar ook voor je gezin ;) natuurlijk voor jezelf! Want jij bent degene die het voelt, vond je het pokémonnen zo leuk ja?! 40km erop zitten alleen daardoor al :p petje af!
  Ik vind je blogjes altijd leuk om te lezen en in september alweer 9jaar wow! Wat gaat dat snel! Ik geniet van je forum blog en facebook pagina!! En Sandy ga vooral zo door!

  Lieve groetjes Mandy.. (lucky)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.