9 jaar Passion 2 Create | Feestweek!

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 7

Hieperdepiep, HOERA! Deze week, op 6 september om precies te zijn, bestaat Passion 2 Create al weer 9 jaar en dat vraagt natuurlijk om een heuse Feestweek. Ja, je leest het goed. Zó lang inderdaad. Op 6 september 2007 registreerde ik mijn domeinnaam passion2create.nl en met het openen van het forum begon het hele avontuur.

9 jaar online.

Nu, 9 jaar later zijn we zoveel meer dan alleen een (overigens keigezellig) forum met ruim 400 leden. Er is een blog, er zijn diverse social media kanalen en ik ben achter de schermen druk bezig met het oefenen op mijn eerste…vlog! Superspannend allemaal, ik heb er zo’n zin in!

Passion 2 Create is, zeker na al die jaren, zo’n beetje mijn ‘kind’ geworden. Ik vind het heerlijk om leuke artikelen te schrijven, om met jullie te kletsen op Facebook, om samen met mijn forumbuddies leuke activiteiten te organiseren en om met bedrijven samen te werken. En als het aan mij ligt zullen daar nog heel wat mooie jaren bijkomen <3

Om dit alles te vieren organiseer ik, net als vorig jaar, een Passion 2 Create Feestweek. Want bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een feestje! Doe je mee? Tof! Mijn feestje bestaat namelijk uit een reeks winacties, en je mag aan alle winacties één keer meedoen.

De winacties.

Ik organiseer deze week enkele leuke winacties. Twee organiseer ik er zelf en twee winacties zijn samenwerkingen. Alle winacties op een rijtje:

 1. Ik ga zelf op de Kleurliefhebbersgroep 2 sets kleurboeken verloten.
 2. Samen met Mandy Derksen (van Mandy Kleurt) ga ik een tof knutselpakket verloten.
 3. Samen met BBNC uitgevers ga ik maar liefst 5(!) sets met kleurboeken verloten.
 4. En ik ga samen met Anouk van Post & Papier een mooie enveloppenmal verloten.

Ja, dat is best tof he? En je mag echt overal aan meedoen. Om het je nog wat gemakkelijker te maken zal ik je meteen vertellen waar je welke winactie kunt vinden, en op welke dag hij online komt. Alle winacties blijven na het starten één week geopend voor deelname dus je hebt aardig de tijd om mee te kunnen doen. Bij deze, het Feestprogramma:

 1. Dinsdag 6 september: winactie kleurboekensets van mij op de Kleurliefhebbersgroep
 2. Woensdag 7 september: het knutselpakket wordt verloot op mijn Facebookpagina
 3. Donderdag 8 september: de BBNC winactie op dit blog, in een vers nieuw blogartikel
 4. Vrijdag 9 september: de Post & Papier winactie op mijn Facebookpagina

De winnaars en winnaressen maak ik bekend als alle winacties zijn afgelopen, namelijk op zondag 18 september. Dit doe ik in een nieuw blogartikel welke ik uiteraard ook op mijn social media kanalen zal gaan delen. Ik neem, net als altijd, persoonlijk contact op met de winnaars. Hou je mailbox dus goed in de gaten als je meedoet aan de Feestweek.

Ik wens jullie allemaal een Feestelijke week toe, heel veel plezier met alle winacties!

liefs

7 Responses

 1. Kool Family

  Gefeliciteerd!
  Ikzelf ben amper anderhalve maand bezig en ik kan dus alleen maar bewondering en respect hebben voor wat je doet!
  Veel liefs
  Kris

 2. Eline

  Gefeliciteerd met het 9 jarig bestaan van jouw creatieve plekje op het internet.

 3. Nino

  Ooo… kleurboeken! :D
  En er kwamen opeens ballonetjes op mijn scherm, wat natuurlijk ook heel feestelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.