Nieuwe slider foto’s op het blog

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 0

Hela hola,
De sliderfoto’s die ik bovenaan mijn blog had staan waren al zo’n anderhalf jaar oud: een ingekleurde mandala (met echt alle kleuren van de regenboog), een set kleurboeken, een setje armbandjes om mijn pols en een fotobewerking met Dany de Afrikaanse Reuzenslak. En dat was op zich heel leuk en gezellig, maar ik was toe aan wat anders. Dany de slak is immers al weer even overleden en twee van de andere foto’s vond ik niet scherp genoeg. En dus besloot ik om op een bijna zonnige maandagochtend eens wat nieuws te gaan maken…

De foto’s die je nu ziet zijn als volgt:
1. Een berg strijkkralen
2.  Een drietal kleurboeken
3. Een fotobewerking met 4 van mijn Instagram foto’s
4. Een berg snail mail spulletjes

kralen

boeken

personal-slider

snail-mail-slider

Ik ben er een paar uurtjes zoet mee geweest maar ik ben er zó blij mee dat ik mijn vreugde graag met jullie wilde delen. Leuk om te weten: ik maakte alle foto’s op een tweetal bijzettafeltjes. Deze heb ik naar de achtertuin gesleept om goed licht te kunnen krijgen. Enne, heb je de strijkkralenfoto gezien? Het hartvormige kralenwerkje in het midden van de foto is door mijn zoontje Ruben gemaakt. Zo heb ik toch iets van hèm in mijn blogfoto’s kunnen verwerken, hij is er beretrots op. Op de laatste foto’s zie je een aantal typische snail mail spulletjes: herfstig briefpapier, rolletjes washi tape, een notitieschriftje, theetjes, een wax stempel (hij komt uit een set Game of Thrones stationary en is van huize Stark) en een aantal oude postzegels. De enige foto die ik niet zelf gemaakt heb, is de foto van mijn zoontje. Die is in 2015 door de schoolfotograaf gemaakt.

Ik vond het echt heerlijk om weer eens wat met fotografie bezig te zijn en ben zelf best heel tevreden met het resultaat. Zeker omdat het ‘maar’ telefoonfoto’s zijn. Uiteraard hoop ik dat jullie de nieuwe sliders ook leuk zullen vinden. De komende tijd zullen ze bovenaan het blog te zien zijn <3

liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.