De 1e bucketlist update

geplaatst in: Persoonlijk | 2

In juli plaatste ik mijn eigenste heuse bucketlist online. Hij bevat een aantal punten, dromen, wensen die ik de komende jaren in vervulling wil laten gaan. Sommige dromen zijn klein en anderen juist heel groot. Vandaag mijn 1e bucketlist update: hoe staat het er nu voor?

De stand van zaken.

Ik kan blij vertellen dat ik enkele van de punten al heb kunnen afstrepen. Het zijn er nog niet veel maarrrr het eerste begin is gemaakt! En daar ben ik eigenlijk best wel trots op. Eerlijk is eerlijk, ik had niet verwacht om al zo snel wat van mijn lijstje af te kunnen strepen. De volgende punten zijn inmiddels afgestreept:

Mezelf een Flow Magazine abonnement cadeau doen – 5 augustus 2016 geregeld
Ik wilde al ruim een jaar een abonnement op de Flow. Maar ja, Toos Geldloos he. Dus het kwam er steeds maar niet van. Balen joh! Maar goed: ik heb werk en we hebben alles weer heel aardig op de rit. Om mezelf te belonen voor het harde werken heb ik mezelf op 5 augustus een jaarabonnement cadeau gedaan. En ja, dat voelde héérlijk, haha!

Sparen voor een vlogcamera – 29 juli 2016 aangeschaft
Tijdens de zomervakantie hield een vriendin van mij opruiming. Ze kwam een Canon Legria camera tegen waar ze eigenlijk niks meer mee doet. Ik greep mijn kans en kocht de camera over. De eerste opnames zijn inmiddels gemaakt, ik heb een betere pc (zodat ik met fatsoen kan editen) en het editen kan nu echt gaan beginnen. Ik hoop mijn 1e filmpje deze week nog klaar te kunnen krijgen. Zó gaaf!

Samen met de hele familie uit eten – 27 juli 2016
Ook dit is inmiddels gebeurd. We hebben deze zomer heerlijk gegeten, gekletst en gelachen met zijn allen, het was een ontzettend leuke avond. Dat moment dat mijn opa zijn bestelde bananensplit kreeg en zich afvroeg wat die banaan nu in zijn ijs deed was heerlijk, we hebben zo fijn genoten met zijn allen. Top!

Een complete haar make-over doen – 26 juli 2016, zie foto hieronder
Op 26 juli heb ik mijn haar helemaal laten verbouwen. Ik was mijn oude kapsel (als je het zo mocht noemen) echt helemaal zat. Tegenwoordig is het halflang, heb ik een schuine pony en blond/rossige kleur. Happiness!

haar make-over: check! 26 juli 2016

In aantocht.

Leren darten.
Een familielid van mij zit ‘in de dartswereld’ en kan zelf erg goed darten. Ik heb om een dartscursus gevraagd. Wish me luck ;-)

Naar een concert van Within Temptation.
Die mag ik na 22 december al gaan afvinken, jeej! Ik ga samen met mijn moeder naar het Black Christmas optreden in Tilburg. We hebben er beiden heel erg veel zin in.

Op vakantie.
Okay, IJsland gaat hem nog even niet worden. Dat viel echt een stuk duurder uit dan we dachten en we hebben ook nog onze verhuisplannen, maar we gaan volgend jaar zomer wel op vakantie. We zijn al flink aan het sparen! Ik gok dat het Schotland gaat worden.

Zoals je ziet, er is al best wat afgevinkt van mijn lijstje. Niet slecht he? Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee. Mijn volgende punten worden, naast hetgeen wat sowieso al in aantocht is: leren dansen, leren darten en die laatste ellendige kilo’s kwijtraken. Wish me luck! ;-)

liefs-2

 

 

 

Foto Aurora Borealis: Pixabay.

2 Responses

  1. Dalinka

    Je hebt zeker flink wat van je bucketlist kunnen vinken! Wat een verandering is je kapsel. Deze kleur en het model staat je erg goed! Soms is het zo fijn om even helemaal wat anders te hebben. En ik wist niet dat Within Temptation nog samen was…oeps hahaha. In mijn tienertijd luisterde ik regelmatig naar hun muziek.
    Dalinka heeft onlangs geplaatst…Doorgeefbox #2 | Wie doet er mee?My Profile

  2. Anne

    Goed bezig zeg! hopelijk lukt die vakantie je, niks fijner dan vakanties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.