Passion 2 Create staat in de nieuwste Kleurglossy

Hela,
Een poosje terug werd er op de Kleurglossy facebookpagina een oproepje geplaatst: men vroeg naar input en leuke ideeën voor in het tijdschrift. Nu wilde ik als kind altijd heel erg graag een eigen tijdschrift ontwerpen dus in mijn blije enthousiasme had ik binnen enkele minuten een hele stapel met tips naar de redactie gemaild. Een hele poos bleef het stil, tot enkele weken geleden…

Aan de slag.

Ik kreeg een heel enthousiaste mail terug van de redactie. Ze vonden mijn ideeën erg leuk, met name het idee om kleurplaten te recyclen. We wisselden wat informatie uit en ik ging vervolgens thuis druk aan de slag: ik maakte van een simpel dienblad en een ingekleurde mandala kleurplaat een ontzettend leuk, hip nieuw dienblad. Van het hele proces maakte ik diverse foto’s. Na het knutselen maakte ik nog wat extra foto’s van kleurplaatenveloppen een een kleurplaat origami vogel. Het geheel werd, samen met een stukje informatie over mezelf, gemaild en toen kon het grote wachten gaan beginnen.

En daar sta ik dan, in de Kleurglossy.

Deze week viel het resultaat bij me op de mat. Op de cover van het magazine werd mijn DIY al aangekondigd. In het voorwoord, de inhoudsopgave en in de Colofon zag ik mijn naam en foto al langskomen, wat leuk om je naam en de naam van je blog dan zo ineens in een magazine te zien staan. Ik blader de Kleurglossy door en jawel, op pagina 44 en 45 kom in mijn eerste foto’s tegen: een tweetal enveloppen en een origami kraanvogel. Wat gaaf joh! Snel blader ik door naar pagina 49: daar begint mijn DIY artikel. Hij wordt paginagroot aangekondigd met één van mijn foto’s. De volgende 2 pagina’s laten de lezer stap voor stap zien hoe je een eigen Mandala dienblad kunt maken. Ik kan alleen maar trots zijn, het resultaat ziet er keigaaf uit. Enne, ik kan nu weer wat van mijn bucketlist afstrepen. Een jeugddroom is hiermee eindelijk uitgekomen :-)

Klik op de afbeelding om hem op groot formaat te bekijken.

 

Ik hoop dat ik veel Kleurglossy lezers aan het knutselen ga krijgen met deze DIY. Deze 6e Kleurglossy ligt vanaf eind deze maand in de winkels en is online te bestellen bij Bol.com. Enne, mocht je naar aanleiding van deze DIY zelf ook een Mandala dienblad hebben gemaakt: deel je foto’s gerust met me, dat vind ik echt super tof! Ik wens iedereen heel veel lees- en knutselplezier toe. Enjoy!

3 Responses

  1. Eline

    Wat leuk dat je met een artikel in de Kleurglossy staat. Maar vooral het idee vind ik erg leuk. Nu kleur ik de kleurplaten en op die keer na dat ik ze laat zien, ziet niemand ze meer. Een leuke manier om je werkjes wat meer te laten zien.

  2. Myrthe

    Leuk! Een hele eer dat je in de kleurglossy mocht en het resultaat van het dienblad mag er zijn :).
    Gefeli :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.