Nieuwe samenwerkingen met BBNC uitgevers | herfst 2017

geplaatst in: Boeken, Creatief & DIY | 1

Hela,
Passion 2 Create heeft van BBNC uitgevers weer een mooie, nieuwe catalogus ontvangen. Dit keer kreeg ik de herfstcatalogus op de mat. In deze catalogus staan alle nieuwe titels die de komende maanden uit zullen gaan komen. Er staan kleurboeken in, maar ook héle leuke creatieve boeken, boeken over het ouderschap, dummies en leesboeken. Het team van Passion 2 Create heeft weer een aantal boeken uitgezocht ter recensie en promotie. En net als de vorige keer zijn dit niet alleen kleurboeken. We hebben ook enkele mooie creatieve titels en boeken met kinderthema’s uitgezocht. Vandaag zal ik enkele van deze titels gaan verklappen. Hou jij ook zo van boeken? Kijk dan snel even verder..!

De herfstcatalogus.

Om te beginnen is het handig om te weten dat je de nieuwe catalogus online kunt bekijken. Dit kun je doen door op deze link te klikken. Zo, nu kun jij ook lekker meespieken. Handig toch? Onderstaande titels zijn een aantal van de titels die we hebben aangevraagd. Je kunt hier over een poosje dus een review of promo van verwachten op dit blog. In tegenstelling tot de vorige keer verklap ik nu niet álle titels. Zou houden we het mooi nog een beetje spannend, ghehe.

Blogger Anika gaat aan de slag met de Mijn Bullet Journal Crash Course. In deze BuJo word je helemaal klaargestoomd om een echte BuJo professional te worden. Voorzien van allerlei handige tips and tricks, pagina layouts, lettertypes en decoraties helpt de Crash Course je goed op weg. Crash Course is binnenkort al verkrijgbaar.

 

In een gezin waarin wat extra structuur bepaald geen overbodige luxe is, werk ik heel erg vaak met allerlei soorten lijstjes. Een lijstje met klusjes voor mijn man, boodschappenlijstjes, onze geplande zomeractiviteiten…mijn whiteboard hangt er vol mee. Ik heb daarom een exemplaar van dit boek aangevraagd: Elke Week Een Lijstje. Het boek geeft me de ruimte om elke week, gedurende een vol jaar, een lijstje te maken. Met uitjes, met creatieve projecten, met mijn blogplannen, noem het maar op. Ik ben erg benieuwd naar dit boek, het komt in oktober 2017 op de markt.

 

Blogger Corine gaat voor ons aan de slag met het nieuwste boek van Maria Trolle: Schemertijd.“Stap in de magische schemering waar de grens tussen dag en nacht vervaagt en de schaduwen trucjes uithalen met je ogen. De dieren nestelen zich in weelderig groen dat hen omsluit voor de nacht. Kijk uit voor alle wezens die juist ‘s nachts tot leven komen in alle hoekjes en gaatjes. Laat je geest tot rust komen door het kleuren van diepte en kleurschakeringen in de mooiste bloemen en vazen. In dit boek vind je ook een plantenregister met de Latijnse namen, voor degenen die van botanisch kleuren houden. Het boek is prachtig uitgevoerd met een kartonnen kaft, goudkleurig linnen band, gouden opdruk en goudfolie op de voorkant en prachtige diepzwarte schutbladen. Het papier is licht getint, waardoor de kleuren extra mooi uitkomen. Je zal tot over je oren verliefd worden op de 96 pagina’s vol met weelderige tuinen, bloemen en dieren – zo uit het Scandinavische landschap geplukt.” Dat klinkt veelbelovend! Dit boek komt in september 2017 op de markt.

 

Nieuws van Hanna Karlzon, yay! Dit prachtige setje met 20 winterse kaarten om in te kleuren en te versturen komt ook naar Nederland. Hij krijgt de naam Wollige Winterdromen en komt eerdaags, na een vertraging, eindelijk op de markt. Ik ben erg benieuwd naar deze kleurkaarten van Hanna Karlzon..!

 

“Hygge (spreek uit ‘hu ga’) is een Deens woord dat het gevoel beschrijft van gezelligheid, comfort en tevredenheid. Het is bijna onmogelijk om het te vertalen in het Nederlands. Hygge is misschien wel de reden dat de Denen tot de gelukkigste mensen op aarde te rekenen zijn. Hygge staat vol met recepten om met vrienden te delen en te eten, craftideeën voor in huis, inspiratie om te genieten van kleine dagelijkse dingen. Of het nu een warme kop chocomel, een hartverwarmende kom pompoensoep of een knuffelig paar viltslippers zijn, je zult zien dat Hygge je een warm gevoel geeft vanbinnen.” Je snapt het al, dit vond ik nou echt als een ultiem sandy-boek klinken. Zelf ben ik echt dol op, nou ja, eigenlijk alles wat ze in bovenstaand verhaal beschrijven. Ik heb daarom een recensie exemplaar aangevraagd. Leef hygge komt in oktober 2017 op de markt <3

 

Blogger Anika is moeder van twee kinderen en ze is ook nog eens gastouder. Ze wilde graag eens wat meer over kinderen gaan schrijven en heeft daarom, onder andere, dit boek aangevraagd. De Grot is een mooi prentenboek en vertelt het verhaal van een klein diertje dat in een grot woont. Het durft er niet uit….vanwege een wolf. Spannend! ;-)

 

Tot zover een sneak peek van een aantal van onze aanvragen. We hebben nog wat meer titels aangevraagd maar deze houden we nog even geheim voor jullie. Ook kan ik alvast verklappen dat er weer een mooie winactie in samenwerking met BBNC uitgevers aan gaat komen. Deze winactie komt in de week van 27 augustus online. Kortom: we hebben hier echt heerlijk veel boekplezier, de komende maanden! Wij kijken er al enorm naar uit en zijn erg benieuwd naar de mooie, nieuwe boeken van BBNC uitgevers. Wat voor soort boeken vind jij het leukst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.