Winactie 2: Jasmine Becket-Griffith boek + Stabilo’s [gesloten]

geplaatst in: Kleuren voor volwassenen, Winacties | 43

Hey,
Welkom bij de tweede winactie van deze jubileumweek. Doe je nog niet mee aan de 1e winactie? Deze kun je hier terugvinden. Op naar de 2e ronde it is! Vandaag heb ik een heel kleurrijke winactie voor jullie in de aanbieding. Ik ga namelijk een kleurset weggeven. In deze kleurset zitten een prachtig kleurboek van Jasmine Becket-Griffith èn een set Stabilo stiften. In pasteltinten, welte verstaan! Doe je mee? Lees dan snel verder!

In deze tweede ronde ga ik zelf een mooie kleurset aan één van jullie weggeven. In deze set zitten een schitterend kleurboek met Fantasy thema en een set pastelkleurige Stabilo stiften. Deze luxe kleurset is samen ruim €20,- waard. Het boek wat je op de foto ziet is het origineel, het boek wat ik voor je heb aangeschaft is een Nederlandse vertaling.

Wat moet je doen?

Plaats een comment hier onder de winactie. Bevestig daarin je deelname aan deze winactie. Uiteraard mag je ook voor een ander meedoen, geen enkel probleem. Wil je extra winkans maken? Dat kan door deze winactie op jouw social media te delen. Vergeet dan niet om in je bevestiging ook links naar je shares te plaatsen zodat ik het kan controleren. Uiteraard mag je zowel aan deze winactie als aan de twee winacties op Facebook meedoen. Oh enne, vergeet niet om een geldig mailadres in te vullen, zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt.

En that’s it. Je kunt meedoen tot en met zaterdag 16 september aanstaande.
Enjoy, luv!

43 Responses

 1. nicole

  Wat een schitterende tekening op de cover! Als je van kleuren houdt kun je daar veel plezier van hebben denk ik!
  nicole heeft onlangs geplaatst…ShoplogMy Profile

 2. Claudia Diependaal

  OMG wat een ontzettende gave win actie. Wauw dat boek. Love fantasie! En dan nog die pastel stiften gewoon heel erg gaaf.

 3. Joella van den Broek

  Ik loot graag mee voor deze prachtige set.
  En van 10 jaar gaan we gewoon op naar de volgende 10 jaar!

 4. Hannah Kagenaar

  Ik doe graag mee voor mijn vriendin. Die is verslaafd aan kleurboeken inkleuren! Ze is binnenkort jarig, dus dit is een leuk cadeautje!

 5. H.

  Zou super zijn… de potloden stiften en kleurplaten zijn hier niet aan te slepen.
  Wij doen dus graag mee met deze actie.
  @geesje bedankt voor het delen van deze geweldige actie.

 6. Wendy

  Natuurlijk doe ik mee, het boek lijkt me erg gaaf en als ik win, geef ik de Stabilo aan iemand anders , die heb ik namelijk al

 7. Wendy

  Dat boek lijkt me echt super…. en van stiften kan je nooit genoeg hebben .Ik deel hem social media voor je

 8. Natasja

  Jubileumweek, leuk! Gefeliciteerd ermee!

  Wauw, enorm graag. Kleuren is echt mijn manier van ontspanning. Heerlijk als de kinderen s avonds slapen.
  De pasteltinten vind ik er prachtig uitzien, zou ze heel graag proberen.
  Stabilo stiften kleuren heel fijn, maar de pasteltinten heb ik nog niet.
  Alleen de voorkant ziet er al schitterend uit van het kleurboek, ik ben heel benieuwd naar de kleurplaten.
  Ik ga hard duimen. Mooie actie

  Op twitter gedeeld; https://twitter.com/Natasja79v/status/906389852186390528
  Op facebook; https://www.facebook.com/natasja.vankamphuis/posts/1443768865693027

 9. michael noo

  Super leuk!! Hiermee kan ik mijn vriendin super mee verrassen dus doe heel graag mee

 10. cindy

  Omg… dit boek staat bovenaan mijn lijstje. Een van de einige boeken die ik kan klwuren daar niet alles super fijn en klein getekend is. Schitterend kleurboek geweldige platen.

 11. Cindy jerphanion

  Whoehoeeeeeeeeeei wat gaaf pakket doe dolgraag mee! Mooi verjaardagskado ik ben 24 september jarig! ! Dit wens op het lijstje

 12. Miranda Reinders

  Oh alweer een leuke win actie.ik waag graag een kansje en doe graag mee.lijkt me super leuk om te doen. Ga zeker duimen 👍👍👍👍🍀🍀🍀🍀
  En uiteraard ook delen op facebook
  😉😃😃😍

 13. Nardy van der weit

  wil graag meedoen voor cindy kootstra zo leuk !!!! echt een mooie actie :)

 14. Ellen

  óh wat een mooi boek, ik doe graag mee, en uiteraard ffff gedeeld via facebook

 15. Ingrid Castelijns

  Wat een gave actie, ik doe graag mee.
  Fingers crossed and hope to win !

 16. Marian B

  Wat een mooi pakket! Krijg al zin om er aan te beginnen! Ik ben nog niet zo lang bezig, dus ik kan wel een mooi boek en nog wat goede stiften gebruiken.

 17. Ineke de Jong

  Ik doe graag mee. Kleur nog niet zo lang en heb geen pastel kleurstiften. Lijkt me leuk om eens uit te.proberen.

 18. Kirsti

  Wat een gave prijs! Dit kleurboek komt zeker op mijn wensenlijstje te staan, maar hem winnen zou natuurlijk helemaal geweldig zijn!

 19. Geesje

  Van harte gefeliciteerd. Ik doe graag mee aan deze winactie. Dit kleurboek van jasmine beckett griffith zou ik graag winnen omdat dit een super kleurboek is vol.met prachtige kleurplaten. En van het vele kleuren zijn mijn stabilo stiften aan vervanging toe. Natuurlijk deel ik het met al mijn vrienden. Ik weet niet hoe ik de link hier moet plaatsen dat ik het gedaan heb. Maar ik deel hem unieker geval met de fb pagina de gekleurde woonkamer. Daar show ik mijn kleurplaten die ik heb gekleurd. Maar ook die van mijn moeder die geen fb heeft.

 20. Wendy

  Ik doe graag mee aan deze fantastische fantasy winactie! Wel zonder verhaal want iedereen verdient dezelfde winkansen ;-). Iedereen wilt dit graag hebben! Het ziet er zo gaaf uit! De duimen draaien op volle toeren.

  Instagram link: http://instagram.com/p/BYx5mkygo9e/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.