December shoptips: de creatieve boeken van BBNC

geplaatst in: Creatief & DIY, Kleuren voor volwassenen | 10

Nog even en dan breekt de decembermaand weer aan. Voor veel mensen betekent dat een maand vol feestjes: Sinterklaas, Kerstmis en ook de nodige verjaardagen die er aankomen. Zo viert mijn eigen zoontje op 7 december aanstaande zijn 7e verjaardag. En reken maar dat wij heel wat cadeautjes gaan zien deze maand. Het leek me dan ook leuk om eens wat shoptips voor de decembermaand met jullie te delen. En als groot liefhebber van creatieve boeken zet ik vandaag met veel liefde een paar hele mooie creatieve boeken van BBNC in het zonnetje.

Wollige Winterdromen, Hanna Karlzon.

Als je mijn blog al wat langer volgt, dan weet je dat ik fan ben van Hanna Karlzon. Speciaal voor de winterperiode heeft zij, naast haar prachtige kleurboeken, ook een schitterend kaartenboekje. Wollige Winterdromen bevat 20 enkele kaarten op dik, kartonachtig papier. Alle illustraties hebben een winters thema en zijn stuk voor stuk echte Hanna Karlzon pareltjes. Wollige Winterdromen kost €12,50 en is ook verkrijgbaar bij bol.com.

Pusheen kleurboek voor kinderen (en stiekem ook voor volwassenen)

Ken je mij goed genoeg, dan weet je dat ik fan ben van Pusheen. Sorry not sorry ;-) Eigenlijk is dit kleurboek voor kinderen bedoeld maar ik vind hem net zo tof voor volwassenen. Of, nou ja: volwassenen zoals mij, haha. De kleurplaten zijn afwisselend grof of iets meer gedetailleerd getekend en heel erg gemakkelijk om in te kleuren. Mijn zoontje en ik hebben al gezellig samen in dit boek gekleurd. Een leuk cadeau voor zowel kinderen als volwassenen, als je het mij vraagt. Dit vrolijke Pusheen kleurboek kost €12,50 en is ook verkrijgbaar bij bol.com.

Exotisch cadeaupapier.

Kijk, dit vind ik nou echt helemaal tof. De winterperiode mag voor veel mensen misschien dan wel leuk zijn: er zijn ook zat mensen die niets hebben met sneeuw, glühwein en kerstliedjes. Daarom speciaal voor hen: een boek vol prachtige, zeer gedetailleerde vellen cadeaupapier. Het papier heeft schitterende exotische motieven en geeft je een instant zomergevoel. Leuk voor de zomer, maar ook als je verwarring wenst te zaaien onder de kerstboom. Dit papier valt gegarandeerd goed op tussen alle kerstmannetjes- en kerstboompapiertjes. Go for it! Exotisch Cadeaupapier bevat 12 vellen van 50 x 70 cm en kost €12,99. Het papier is ook bij bol.com te shoppen.

DIY Mandalastenen schilderen.

Mandals’s inkleuren werkt rustgevend. Ik kan er uit eigen ervaring over meepraten. Ik denk dat het komt door de patronen die zichzelf steeds herhalen maar echt: van alle kleurplaten die ik kleur zijn de mandala’s voor mij het meest rustgevend. En als ik dan een mandala kleurplaat af heb vind ik het resultaat altijd erg mooi, bijna hypnotiserend zelfs…Met deze kit van Natasha Alexander doe je het net een beetje anders: je gaat zelf mandala’s schilderen….op stenen. Hoe tof! In het pakket zitten 6 stenen, verf, dottingtools (daarmee kun je de stipjes zetten), kwasten en een handige werkinstructie. Dit DIY pakket kost €14,99. Bij bol.com kun je de mandalastenen als DIY pakket en als los inspiratieboek bestellen.

De enige echte Dikke Dames kerstkleurkaarten.

Bij Passion 2 Create zijn we fan van Julia Woning. Haar boeken zijn leuk, net als haar kaartensets. Anika vertelde eerder al over de Winterkleurkaarten, vandaag deel ik de Dikke Dames Kerstkleurkaarten met jullie. In het doosje zitten 20 kerstkaarten met envelop. Je kunt de kaarten, met daarop de inmiddels beroemde Dikke Dames, zelf leuk inkleuren. Zo krijg je dit jaar wel héél originele kerstkaarten om te versturen. Enne, wil je ze nóg kerstiger maken? Versier de kaarten na het kleuren dan eens met een laagje glitters. Geloof me, het zal een groots kerstsucces worden ;-) De Dikke Dames kerstkleurkaarten kosten €6,99 en zijn ook bij bol.com te bestellen.

Tot zover een aantal shoptips voor de decemberperiode. Hopelijk zit er een leuke tip voor jou of voor je dierbaren tussen. Zelf ben ik heel erg gecharmeerd van dit soort boeken: ik vind het altijd leuk om creatieve boeken te krijgen. Ook dit jaar staan er weer boeken op mijn verlanglijstje. Het zijn fijne, betaalbare cadeaus en je hebt er langere tijd plezier van. Ik wens je alvast veel shopplezier enne, mocht jij nou een pakje hebben ingepakt met het exotische inpakpapier dan mag je me gerust een foto sturen. Dat vind ik echt keigaaf! <3

 

 

Dit blogartikel bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Zie disclaimer.

10 Responses

  1. Saskia

    Ik ben zelf helemaal niet zo kreatief aangelegd, tenminste niet op deze manier. Maar vind het toch wel tof om te zien wat er allemaal te knutselen is.

  2. Marjanne

    Leuke cadeautips heb je gegeven. Die kleurkaarten van Winterdromen lijken me erg mooi. En die mandalastenen zijn ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.