Dit was…maart 2018

geplaatst in: Persoonlijk | 12

Hela,
Vandaag sluiten we de maand maart af in stijl. Terwijl jij dit leest ben ik aanwezig op Dutch Comic Con, om een mooi verslag voor het blog te maken. De afgelopen maand was er eentje die bijna volledig in het teken van griep, longontsteking, en andere akeligheden stond maar gelukkig heb ik hem toch op een fijne manier kunnen afsluiten. Vandaag een vers, nieuw fotoverslag van mijn maart 2018, kijk je mee?

2 maart. Ruben heeft vandaag een inhaalzwemles en ik vermaak me prima met een kopje thee en een zakje Maltesers. En ja, ook met de cactussen op de achtergrond ;-)

 

In de nacht van 3 op 4 maart word ik flink ziek. Koortspieken, enorm veel hoesten, benauwd, you name it. In eerste instantie doe ik er nog luchtig over maar al snel blijkt dat ik echt een zware griep te pakken heb. Ik lig uiteindelijk 2 weken bijna volledig op bed en kan echt helemaal niks meer. Persoonlijk heb ik deze griep als een kleine hel ervaren. Zelfs de Mexicaanse Griep in 2009 vond ik minder naar.

 

Gelukkig ben ik de hele tijd in goed gezelschap. Sam en Floki liggen continue bij me op bed. Ze vinden het heerlijk zo met zijn drietjes en genieten van de warmte en de aandacht die ze krijgen. Met name Floki neemt het er goed van, ik tref hem regelmatig in allerlei luie posities aan.

 

17 maart. Voor het eerst ben ik weer een beetje buiten. Ik ga met Ruben mee kijken bij een proefles judo. Die wordt hem aangeboden via Sjors Sportief. Het was heel leuk om er bij te kunnen zijn maar naderhand kruip ik toch nog even terug mijn bed in, haha.

 

21 maart: hoera, lente! Het weer is best aangenaam en ik besluit dat een extra grote wandeling met Bowie wel zo leuk is. We wandelen een heel eind, ruim een uur later kom ik kapotmoe maar voldaan terug thuis. En Bowie ook, hij kruipt zijn mand in en slaapt de halve dag bij ;-)

 

Op 22 maart heb ik mijn jaarlijkse paastak weer versierd en wel op tafel staan. Ik blijf dit zo gezellig en leuk vinden, meteen weer wat leven en kneuterigheid in de woonkamer. Heerlijk!

 

Hoera, edelstenenpost! Ik had via Facebook een hele mooie winactie van Dyona gewonnen en kreeg op 23 maart -Jasper zijn verjaardag- een pakketje met allemaal mooie schatten er in. Op de foto zie je een geel stuk zwavel, op deze Instagramslide kun je alle stenen bewonderen. Zijn ze niet geweldig?

 

Op zaterdag 25 maart is er een evenement in PokémonGO. Hiervoor zijn we de halve dag in Geertruidenberg te vinden. Het is heerlijk zonnig en stiekem al best warm en dus sluiten we het evenement af met een ijsje van ijssalon  Enzo. Ik koos voor de smaken tompouce en banaan. En slagroom =)

 

28 maart. Ik heb eens wat tijd voor mezelf en besluit na het douchen de make-up la in te duiken. Ik kom tot de verrassende ontdekking dat er in één van de palettes een zilvertint verstopt zit. Dat wist ik helemaal niet. En dus ga ik eens fijn aan het trutten met mijn make-upjes. Het resultaat valt me niets tegen. Leuk, zulke spontane ontdekkingen!

 

29 maart: Ruben en ik maken na schooltijd een fietstocht, bezoeken de tandarts voor een controle en bezoeken ook nog wat speeltuintjes. Het is heerlijk weer en Ruub is helemaal in zijn nopjes. Hij rent, klimt en schommelt en bedenkt een heel parcours. Ik moet alles vastleggen en filmen want meneer de toekomstige Youtuber vindt foto’s en filmpjes vet cool, haha

 

Dronken aap.

We sluiten de maand af met een rustige Goede Vrijdag. Ik ruim wat op in huis, Ruben ruimt zijn kamer op en tussendoor vermaken we ons met het vangen van Pokémon, het eten van chocolade paaseitjes en het maken van fietstochtjes en wandelingen. Verder leg ik mijn (blog)spullen klaar voor Dutch Comic Con en wordt er flink muziek geluisterd. Ik ben momenteel in een muzikale mood dus dat betekent halve dagen meeblèren en als een dronken aap door het huis dansen. Sorry not sorry.

Ik ben benieuwd wat April ons gaat brengen. Hopelijk veel mooie, zonnige dagen en fijne, nieuwe herinneringen..!

 

12 Responses

 1. Balou

  Heel herkenbaar, heb helaas ook de griep te pakken gehad.. vervelend! Wat lief dat je katten zo kwamen kroelen!😍

  Fijn dat de rest van de maand Maart toch nog fijn voor je was🌸

 2. Wanda

  Vervelend joh dat je zo ziek geweest bent van de griep. Wij hebben echt geluk gehad want iedereen om me heen werd ziek behalve wij. Die foto’s van je katten zijn echt geweldig om te zien! Wij hebben ook een kat en die kan soms ook zo lekker ongegeneerd liggen.
  Wanda heeft onlangs geplaatst…Terugblik maart 2018: De Moezel in de sneeuwMy Profile

 3. Myrthe

  Wat een leuke maand, buiten de griep dan. Die ben ik dit jaar ontlopen, maar ben vorig jaar heel ziek geweest aan de griep. 🙈 dat ijsje zie ik ook wel zitten. Nog nooit die smaken gegeten, maar klinkt super lekker. 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.