Onze favoriete boekenblogs

geplaatst in: Boeken, Digitale hobby's | 8

Hela,
Op Passion 2 Create zijn we gek op boeken. We werken hier met verschillende bloggers en we hebben allemaal zo onze eigen voorkeuren als het op boeken aankomt. Zo lees ik (Sandy) het liefst een spannende thriller en maak je Joella blij met paranormale thrillers en van die heerlijke feelgood verhalen. En naast het feit dat wij zelf bloggers zijn, vinden wij het ook heel erg leuk om andermans boekenblog te bezoeken. Vandaag vertellen we je waar je ons zoal kunt vinden.

Sandy – blogger bij Passion 2 Create.

Naast Passion 2 Create, waar ik normaal gesproken zowat dagelijks te vinden ben, zijn er ook een paar andere boekbloggers die ik graag bezoek. Zo lees ik op Hebban graag naar de verhalen van Karin. Ik ken Karin al jaren, ze is namelijk ook moderator op het Passion 2 Create forum 😉 Op Hebban kun je Karin vinden onder Karin’s Leeshoekje. Verder ben ik ook wel eens te vinden op Connie’s boekenblog. Connie ken ik verder niet persoonlijk maar ik vind haar blogs wel heel leuk om te lezen.

Joella – blogger bij Passion 2 Create.

Ik volg verschillende leuke boekenblogs. Zo ben ik wel eens te vinden op Zon en Maan, De Boekentrommel en ook op Hebban volg ik een boel blogs: zo kom ik ook enorm graag in de We Love Feelgood spot en de Young Adult Club. En ook bovengenoemde Karin’s Leeshoekje weet ik goed te vinden.

Eline – lid van het Passion 2 Create forum.

Ik volg twee blogs over boeken, ModernsMrsDarcy en Bookbub Blog.
Modern Mrs Darcy wordt geschreven door Anne Bogel. Op haar blog heeft ze ieder jaar een reading challange waarbij iedere maand een ander thema heeft. Om mensen aan te moedigen buiten hun vaste genre te lezen. Ze heeft ook maakt ook ieder jaar een zomergids met leestips voor die zomer. Sinds een jaar is er ook een boekenclub en deze is sinds kort permanent geopend voor nieuwe leden. Daarnaast is heeft ze ook een podcast genaamd What Should I Read Next. In deze podcast komen gasten, deze geven 3 boeken die ze leuk vonden, 1 die ze haten en vertellen ze wat ze nu aan het lezen zijn. Aan de hand daarvan geeft Anne 3 boeken als advies wat ze hierna kunnen lezen. Op het blog schrijft ze over de alles wat ze leest (boeken en blogs) en wat ze luistert (boeken en podcasts). Ook schrijft ze over haar familie, persoonlijkheid en dingen die haar leven makkelijker maken.
Bookbub Blog is geheel op boeken gericht. Ze maken veel lijstjes met boeken. Bijvoorbeeld als je Harry Potter leuk vindt dan zijn deze boeken ook wat voor jou. Of een lijstje met historische fictie, of boeken met als thema de dood. Maar ook lijstjes met boeken die binnenkort gepubliceerd worden of verfilmd worden. Van boeken die verfilmd worden naar een film of serie wordt er geschreven wat er al bekend is. Daarnaast kun je bij Bookbub ook lid worden en kun je e-boeken kopen met korting of zelfs gratis downloaden.

Zoals je ziet, we weten onze favoriete boekenblogs inmiddels best goed te vinden. Wat is jouw favoriete boekenblog?

 

 

Foto: Pixabay

8 Responses

  1. Haydée

    Ik volg nog geen boekenblogs, wat gek is, want ik houd zelf enorm van lezen. Leuk om er een aantal te leren kennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.