Passion 2 Create gaat naar de Dutch Comic Con in Utrecht!

geplaatst in: Lifestyle | 6

Hela,
Hou jij, net als wij, ook zo van games, comics, cosplay, boeken en toffe merchandise? Dan denk ik dat je wel bekend met de Comic Con. Tegenwoordig is de Comic Con ook in Nederland te vinden, onder de naam Dutch Comic Con. Eind maart is deze toffe beurs in de jaarbeurshallen in Utrecht en…Passion 2 Create is er bij!

Dutch Comic Con.

Denk je aan Dutch Comic Con (DCC), dan denk je aan cosplay. En aan games. Aan leesboeken en aan comics. Je denkt aan films en aan series. En natuurlijk ook aan meeten. Er komen bekende acteurs, auteurs en cosplayers op bezoek. En uiteraard mag je zelf ook verkleed komen. Verder kun je er onder andere ook speeddaten, is er een FOX theater en is er een Cozy Corner. Kortom, er is echt vanalles te doen!

Dutch Comic Con vindt twee keer per jaar plaats: er is een winter editie in december en volgend weekend is er ook een beurs, dit jaar met Heroes als thema. DCC vindt plaats in de jaarbeurshallen in Utrecht. Op de website van de jaarbeurshallen kun je het volgende lezen over deze beurs:

Heroes Dutch Comic Con
Dutch Comic Con is dé grootste Comic Con van Nederland.
Zij is daarmee de plek om je geeky merchandise te kopen, op de foto te gaan met je favoriete acteurs en te gamen in de Gaming Area. Daarnaast is het een ontmoetingsplek voor vele cosplayers die de mooiste outfits laten zien.
Bereid je voor op een geweldig weekend vol spektakel, entertainment, speciale gasten, workshops, grootse belevingen en ontmoet nieuwe vrienden waarmee jij je passies kunt delen!
Wil jij meer weten over het programma bekijk dan onze site of volg onze TwitterFacebook of Instagram en blijf up-to-date.

Passion 2 Create goes DCC.

Als liefhebber van series, boeken, Pokémon en gaming ben ik dit jaar met veel plezier aanwezig tijdens Dutch Comic Con. Ik ga op zaterdag 31 maart een uitgebreid verslag maken en hoop veel mooie foto’s te kunnen maken. Hiervan zal ik tijdens deze dag al wat delen op mijn social media kanalen. Nadien wordt er ook een extra groot artikel op het blog gepubliceerd. Verder hoop ik natuurlijk nog wat leuke items te kunnen shoppen. En stiekem hoop ik ook een handtekening van Marieke Nijkamp te kunnen scoren. Haar boek 54 minuten heeft me echt geraakt, ik heb het met veel plezier gelezen. De komende dagen ga ik voor mezelf alvast een looproute bepalen en kijken welke stands er allemaal komen. Ik heb er onwijs veel zin in enne, mocht je me zien lopen kom gerust even hoi zeggen. Leuk!

Informatie.

Meer informatie op de Dutch Comic Con website.
Tickets voor de beurs en voor de andere activiteiten kun je allemaal hier bestellen.

6 Responses

  1. Rory

    Oh dat lijkt mij gaaaaaaaaaaf! In Amerikaanse televisieseries zie je weleens hoe zo’n beurs er in de States uitziet. En ik kan mij nog herinneren dat ik weleens in Utrecht op het Centraal Station bepaalde personages rond heb zien lopen. Cool! Daar zou ik best weleens naartoe willen gaan.
    Rory heeft onlangs geplaatst…Beauty findings rond je veertigste levensjaar #3My Profile

  2. Robin

    Ouh ik vind dat altijd super leuke cosplay mensen kunnen maken zelf zou ik het niet doen maar altijd gefascineerd door de skills mensen hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.