Ik stop met Facebook

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 2

Hela,
Na heel erg lang wikken en wegen heb ik besloten dat Passion 2 Create gaat stoppen met Facebook. Ik vond Facebook al geen prettig medium om mee te (moeten) werken, maar na alle gedoe er om heen voelt het gevoelsmatig gewoon echt niet goed meer. Ik merkte aan mezelf dat ik onze pagina met steeds meer moeite en tegenzin moest onderhouden. En dus heb ik Facebook vanmorgen uit mijn social media lijstje geschrapt.

Opdringerig.

Het bereik op een Facebookpagina wordt steeds kleiner: van de bijna 900 leden kregen gemiddeld 20 mensen mijn berichten op hun tijdlijn te zien. En bij elk bericht wat ik deel probeert Facebook er geld aan te verdienen met opdringerige ‘maak hier een betaald bericht van!’ mededelingen, en ik hou daar dus helemaal níet van. De opdringerige promotieberichten komen me de strot uit, haha. Ik wil het gewoon gezellig hebben met jullie. Zonder gedoe, zonder stress en zonder dubbele gevoelens.

Winacties.

Het blog, forum en de andere social media kanalen blijven uiteraard wel gewoon bereikbaar voor jullie. Winacties zal ik vanaf nu ook niet meer via Facebook gaan organiseren. Deze worden vanaf nu op het blog, het forum, via Instagram of via Twitter georganiseerd. Wil je dus graag meedoen aan mijn winacties, hou dan vooral dit blog goed in de gaten…Just saying ;-)

Andere kanalen.

Wil je echt goed op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Passion 2 Create? Je kunt je abonneren op mijn nieuwsbrief (onderaan het blog) of een forum account aanmaken. Het forum is anoniem, keigezellig (ja, echt!) en je krijgt als lid altijd gewoon netjes te zien wat er door anderen gepost is. Geen stompzinnig gedoe dus!

De Facebookpagina heb ik inmiddels uitgeschakeld en zal over 14 dagen definitief offline worden gehaald door Facebook. Op dit blog heb ik de links naar de pagina dan ook verwijderd. Ik bedank jullie voor de gezelligheid, voor jullie leuke reacties en hoop jullie op andere manieren te kunnen blijven zien :-)

 

 

 

Blog: http://www.passion2create.nl
Forum: http://www.passion2create.nl/forum
IG: https://www.instagram.com/passion2create/
Twitter: https://twitter.com/passion2create

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.