Passion 2 Create stopt…!

geplaatst in: P2C nieuwtjes | 1

De afgelopen maanden zijn een hele rollercoaster geweest. Ik moest wat stappen terugnemen, en beter voor mijzelf gaan zorgen. Het kostte in eerste instantie nogal wat moeite maar, het gaat langzaamaan steeds beter. De afgelopen tijd ben ik dan ook bijna niet online geweest. En, om eerlijk te zijn: dat bevalt goed. Ik ben dan ook heel hard gaan nadenken over wat ik in de toekomst met Passion 2 Create wil gaan doen…

15 jaar online.

Ik ben inmiddels al weer 15 jaar online. Dat is bijna de helft van mijn leven. In 2003 begon ik met een anoniem blog. Vlak daarna kwam daar Pride of the Witch bij: een groot en succesvol forum. In 2007 stopte ik met Pride of the Witch en begon ik aan mijn Passion 2 Create periode. Inmiddels ben ik daar ook al weer 10 jaar mee bezig. En hoe leuk ik dit ook vind, het wordt nu echt de hoogste tijd om mijn leven anders in te gaan richten.

Tijdrovend.

Een blog bijhouden, een forum bijhouden, samenwerkingen, social media: alles bij elkaar is bijna al mijn vrije tijd de afgelopen jaren in dit project gaan zitten. En dat is leuk, maar stiekem is het ook behoorlijk tijdrovend allemaal. Mooie, kostbare tijd die ik straks nog wat meer in de zorg voor mijn kind wil gaan steken. En in reizen. En in nieuwe ervaringen opdoen. Maar ik wil mijn tijd straks ook veel meer in een sociaal en offline leven gaan steken. Ik wil weer echt gaan léven.

Social media.

Kortom, Passion 2 Create gaat er mee stoppen. Het waren tien prachtige jaren en ik heb zoveel moois mee mogen maken dankzij mijn blog. Maar het wordt tijd dat ik verder ga. Op naar de volgende fase. Passion 2 Create heeft al geen Facebookpagina meer, maar ook de andere social kanalen zullen gaan verdwijnen. Youtube, mijn Google+, Tumblr, alles gaat zoveel als mogelijk weg. Wat ik wel aan blijf houden? Mijn Instagram en mijn Privéaccount op Facebook. Over twitter moet ik nog even nadenken, maar ik denk dat ik mettertijd ook daar mee zal gaan stoppen. Wil je me toevoegen op Facebook? Geen probleem, ik ben hier te vinden. Als ik weet wie je bent, zal ik je vriendschapsverzoek gewoon goedkeuren. Mijn Passion 2 Create mailadressen gaan mettertijd ook allemaal verdwijnen, je kunt me wel blijven mailen op mailmij@sandyhasselt.nl

Tot slot….

…wil ik jullie allemaal bedanken. Voor je bezoekjes, voor je reacties op onze artikelen. Ik wil mijn team bedanken voor hun jarenlange inzet: Karin, Joella, Mason, Jolanda en Kirsten, bedankt voor jullie geweldige hulp op het forum. Dankzij jullie hebben we 10 jaar lang een ontzettend fijn en gezellig forum gehad. Ik wil alle gastbloggers bedanken voor hun inzendingen. In het bijzonder Anika, Corine, Annelieke en Joella (alweer, haha). Ik vond ons blogclubje errug leuk en ben blij met alle mooie artikelen die jullie hebben geschreven. En ik wil Jasper bedanken voor al zijn hulp achter de schermen. Echt, een goede ICT’er is goud waard! Tot slot wil ik alle bedrijven bedanken waar ik mee heb mogen samenwerken. De recensies, de evenementen, de persdagen: het was allemaal ontzettend mooi om te mogen doen. Bedankt voor jullie vertrouwen.

Passion 2 Create blijft tot pakweg halverwege juli online staan. Wil je een artikel of foto’s van dit blog overnemen? Geen probleem! Een bronvermelding is en blijft echter wel zo netjes. Je kunt hiervoor ‘Passion 2 Create – Sandy H.’ als bronvermelding gebruiken. Of vermeld de naam van Corine of Anika of….afhankelijk natuurlijk van wie het artikel geschreven heeft. Alvast bedankt ;-)

Nogmaals, ontzettend bedankt voor alles. Jullie zijn stuk voor stuk lief en tof en ik ga jullie missen…!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.