Review: BLUEDIO Bluetooth 3D Sound Koptelefoon van Bluetoothkoptelefoons.nl

geplaatst in: Lifestyle | 8

Er werd mij gevraagd door Bluetoothkoptelefoons.nl of ik een product van hun wilde testen. Ontzettend leuk dat ik dat doen mocht en met veel plezier heb ik dit gedaan. Ik mocht zelf een product kiezen en mijn keuze is gevallen voor een draadloze bluetooth koptelefoon van het merk BLUEDIO.

Productinformatie.

BLUEDIO A (Air) Bluetooth 3D Sound Koptelefoon – Zwart
Merk: BLUEDIO
Uitstekende geluidskwaliteit
Ergonomisch Design
Geschikt voor iOS en Android
Lengte: 25,2 cm
Breedte: 24,3 cm
Hoogte: 10,9 cm
Gewicht: 1541 gram
Verpakkingsinhoud: 1 x bluetooth koptelefoon, 1 x 3,5 mm. audiokabel, 1 x 3,5 mm. audio kabel met microfoon, 1 x audio jack splitter, 1 x karabijnhaak, 1 x opbergetui kabels, 1 x handleiding

Mijn indruk over deze draadloze koptelefoon.

De Koptelefoon Bluedio heeft een heel mooie uitstraling, ziet er erg leuk en vrolijk uit met allemaal Letters. Nadat mijn keuze hierop gevallen was, was het wachten op de post. Toen deze binnenkwam werd ik helemaal blij. Hij zat keurig netjes verpakt in een mooie doos, en zit in een handig koffertje. Hij is opvouwbaar zoals je op de foto ziet en de stekkertjes zitten  in een net hoesje dus alles bij elkaar heel erg handig. Een handleiding in het Engels is bijgevoegd, maar het werkt allemaal heel gemakkelijk en eenvoudig in gebruik. De koptelefoon weegt niet zwaar, en als je deze op hebt dan hoor je vrijwel niets van de omgeving om je heen en kun je dus echt genieten van je muziek, of game als je een spel speelt. Ook kun je in een wat rumoerige omgeving telefoneren. De koptelefoon heeft 3 knopjes, mooi uitgevoerd 1 voor aan en uit, in het midden en boven en onderste voor hard en zacht. Als je de aan/uit knop en de het bovenste knopje tegelijkertijd indrukt hoor je een piep en gaat het geluid in 3D: dat is echt een supermooi en zuiver geluid. Ook zit deze draadloze koptelefoon niet vervelend op je oren en je kan de koptelefoon stellen naar gelang je prettig vindt.

In de praktijk.

I.v.m mijn lichamelijke klachten moet ik regelmatig ontspanning zoeken en rust nemen, door dan even lekker te gaan liggen met de koptelefoon op luister ik fijn naar mijn muziek, en sluit ik me even af van mijn omgeving. Het is zo ontzettend fijn dat je er geen snoer aan hebt zitten. Dat je ook gewoon fijn je dingen kunt doen terwijl je muziek luistert en niet zo’n irritant snoer eraan hebt zitten.

Regelmatig ga ik in een hobbygroep op facebook live en ook dan kan ik lekker mijn muziek luisteren zonder dat het storend is. Of als ik gezellig met een vriendin 1 op 1 live ga en mijn vriend of kinderen kijken tv dan kan ik me daarvan afzonderen en hoor ik mijn vriendin goed door de koptelefoon.

Als ik een rondje ga rijden op mijn scootmobiel geniet ik onderweg van mijn muziek, en ook telefoneren gaat heel handig: dan sluit ik snoer met microfoontje aan de koptelefoon en mijn telefoon en kan ik zonder dat ik met telefoon in mijn handen zit gewoon telefoneren.

Mijn zoon speelt regelmatig een spel op de playstation, hij zet vaak de koptelefoon op omdat het zo’n mooi geluid is.

Conclusie.

Deze koptelefoon voldoet echt aan mijn verwachtingen welke ik had en het verraste me echt dat de omgevingsgeluiden vrijwel niet te horen zijn, en dan het 3D geluid zo mooi helder en zuiver is…ja ik werd er echt heel blij van en zet met veel plezier deze koptelefoon op. Wat mij betreft echt een aanrader!

Informatie.

De BLUEDIO A (Air) Bluetooth 3D Sound Draadloze Koptelefoon kost €99,00. Webshop Bluetoothkoptelefoons.nl heeft naast deze koptelefoon een mooi assortiment: ben je op zoek naar een mooie draadloze headset of een setje wireless earbuds? Neem dan eens een kijkje op deze website: het aanbod is groot!

 

Groetjes, Corine
Corine’s Kleurparadijs

Dit blogartikel bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Zie disclaimer.

 

8 Responses

 1. Sofie

  Geweldig! Vooral de gamende zonen maken hier gebruik van!

 2. Dhini

  Woow..wat een erg leuke kooptelefoon. Handig dat ook case hebben en die kan vouwen.

 3. Danique

  Wow super leuk! Ik wil ook nog een bluetooth koptelefoon, een iets kleinere wel want dat lijkt me handiger met sporten haha

 4. Lodi

  Wat grappig, ik schreef toevallig vandaag ook over bluetooth, maar dan een speaker. Deze koptelefoon lijkt me ook heel handig en wat fijn dat je er zo tevreden over bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
:yup :kiss :santa :teehee :no :loveit :hellooo :sad :goodie :laptop :lovekiss :cheer :tongue more »

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.