Op het blog van Passion 2 Create verschijnen regelmatig reviews van allerlei verschillende producten. Een deel van deze producten hebben wij zelf aangeschaft, maar het gebeurt soms ook dat ik producten door bedrijven krijg toegestuurd om te testen en om er over te schrijven.

Verwijzing.

Wanneer een review wordt gepubliceerd waarin een toegestuurd product wordt besproken, zal er altijd bij worden vermeld dat wij dit product gekregen hebben. Zij het in het blogartikel zelf, zij het met een verwijzing naar deze pagina. Uiteraard maakt het geen verschil of wij een product krijgen toegestuurd of als wij het product zelf hebben aangeschaft: alle reviews zijn transparant en bevatten onze eerlijke en persoonlijke ervaringen en conclusies.

Altijd eerlijk.

Wij zijn ten alle tijden eerlijk naar onze lezers toe: wanneer een product (zelf aangeschaft of gekregen) minpunten heeft zal dit ook op een, uiteraard nette, manier worden vermeld in het blogartikel.

Bol .com partnerprogramma.

Op Passion 2 Create werk ik met het Bol partnerprogramma. Dit houdt in dat mijn links naar bol .com er iets anders uitzien dan normaal. Zo beginnen deze niet met ‘bol .com/…‘ maar beginnen deze met ‘partnerprogramma.bol .com/…..‘. Wanneer mensen op de link klikken en daarna iets bij bol .com kopen krijg ik over het totaal uitgegeven bedrag een kleine commissie. Het maakt dan niet uit of dat je mijn gepromote artikel of uiteindelijk toch iets anders koopt: zolang je het via één van mijn partnerlinks hebt gedaan krijg ik hier een kleine commissie over. De links zijn te vinden in een aantal blogartikelen en worden soms op de Facebookpagina van Passion 2 Create gedeeld.  Het geld wat ik hiermee verdien (gemiddeld is dit zo’n 20 euro over 2 maanden) wordt volledig besteed aan leuke prijzen voor onze winacties.

Samenwerken met Passion 2 Create.

Heb je interesse in een samenwerking met Passion 2 Create? Kijk dan eens op deze pagina voor meer informatie. Het team van dit blog staat open voor verschillende leuke vormen van samenwerking.