Het Passion 2 Create blog wordt mede mogelijk gemaakt door enkele vrijwilligers en (vaste) gastbloggers, die mij met plezier een handje helpen. Wie wij zijn? Dat lees je op deze pagina. Klik hieronder op de opties voor meer informatie.

Sandy


Hela, mijn naam is Sandy, en ik ben de eigenaresse van Passion 2 Create. Geboren op 2 juli 1984 in de gezelligste stad van het zuiden, Breda. Tegenwoordig woonachtig in de gemeente Geertruidenberg. Ik ben moeder van Ruben (2010), en vrouwtje van katten Sam en Floki. Ik werk als huishoudelijk medewerkster bij mensen met een verstandelijke beperking: leuk en erg dankbaar werk om te mogen doen! Verder ben ik dol op socializen met vriendinnen, bakjes thee, snail mail, chocolade, muziek (cd’s en vinyl), postzegels, kleurboeken, kamperplanten verzamelen, nog wat meer bakjes thee, postcrossing, Game of Thrones, Flow magazine, tassen, make-up, tattoos, leesboeken, sushi en badderen. En laat ik vooral die heerlijke bakjes thee niet vergeten ♥ Mijn doel voor 2017: een crazy plantlady worden en meer bewust gaan leven wat betreft voeding (gezonder, vaker vegetarisch, biologisch), gezondheid (meer beweging, omgaan met gezondheidsklachten en vaker lief zijn voor mezelf), en natuurlijk ook beauty (proefdiervrij!). Wish me luck!
Sandy online: instagram  | pinterest


Gastbloggers
Bij Passion 2 Create werken een aantal gastbloggers. Zij schrijven, net wanneer zij zin en/of tijd hebben, allerlei artikelen voor het blog. Sommige gastbloggers schrijven éénmalig, anderen schrijven wat vaker. Degenen die wat vaker schrijven zitten met zijn allen in ons team. Spullen die we ontvangen ter promotie of ter recensie worden onder dit vaste team verdeeld. Enkele van onze vaste gastbloggers zijn Anika, Corine, Annelieke en Joella. Wil jij ook gastbloggen voor Passion 2 Create? Leuk! Lees dan deze pagina even door en neem contact op met Sandy. Alvast bedankt!

Ons Forum Team
Het Passion 2 Create forum onderhoud ik niet alleen. Mijn man Jasper helpt me achter de schermen mee met technische gedeelte: het updaten en onderhouden van het forum. Moderators Mason, KarinD, Kirsten, Joella en Jootje helpen een handje mee op het forum: zij kijken of alle topics op de goede plek staan, passen een bericht aan als dat nodig is en zijn daarmee dus mijn twee paren ogen. Verder heb ik nog wat extra handjes hulp op het Traveling Notebook prikbord: Jootje en Kirsten zorgen er samen met mij voor dat de projecten netjes en overzichtelijk verlopen. ♥

De geschiedenis van Passion 2 Create
Al een tijdje sluimerde het idee door mijn hoofd, een eigen hobbyforum, dat leek me nu wel leuk. Ik was in het verleden al op zoek geweest naar een gezellig algemeen forum, maar ik kon er geen vinden die leuk genoeg was: meestal waren de forums stampvol, erg onoverzichtelijk of helemaal volgepropt met van die irritante knipperplaatjes, en als er iets is waar ik niet goed tegen kan, dan is het hectiek.
Ook voelde ik er weinig voor om mezelf op allerlei forums aan te melden voor al mijn verschillende hobby’s. Ik had er weinig zin in om 10 verschillende hobbyforums bij te gaan houden, dat is dan weer iets te veel van het goede haha! En dus besloot ik om zelf een hobbyforum op te zetten.
Op 6 september 2007 heb ik deze domeinnaam geregistreerd en 9 dagen later, op 15 september, opende ik de deuren van het forum: een gezellige plek waar je met al je hobby’s terecht kunt. Ouderwets gezellige knutselhobby’s met populaire thema’s als snail mail, postcrossing en Traveling Notebooks maar ook voor beauty &  lifestyle hebben we een plekje vrijgemaakt. Op die manier is er voor ieder wat wils!

Website.
2 jaar na het openen van het forum is inmiddels ook de website een feit: op 16 augustus 2009 openden we de digitale deuren van onze homepage. De website is eigenlijk een soort van overzicht: waar kun je Passion 2 Create allemaal vinden op het internet, wat voor activiteiten zijn er momenteel en waar organiseren we leuke prijsvragen en winacties? Op de website vind je alles terug. Ook kun je een kijkje nemen in het kawaii webwinkeltje, we verkopen onder andere Lucky Paper Stars, stickers en schrijfwaren.

En toen was daar ons blog.
Het is de laatste week van januari 2011 als ik in een impulsieve bui besluit dat een blog eigenlijk ook wel een leuke aanvulling is op P2C. Op de blog kunnen we korte artikelen, filmpjes en foto’s met jullie, de bezoekers delen. Ook winacties, tutorials en reviews kunnen we op de blog zetten, voor ieder wat wils! Zowel de knutselliefhebber alsmede de beauty liefhebber én de liefhebber van alles wat schattig is kan hier terecht voor een heleboel gezelligheid. En zo geschiedde het dat op 6 februari de blog geopend werd voor het publiek ;-)

Tot slot..
Op 12 september 2012 hebben we onze deuren heropend: de website en het blog zijn samengevoegd tot één grote, leuke blogsite. Het webwinkeltje (vanaf nu onze Blogshop), onze activiteiten, de blogartikelen..Alles is vanaf 12 september onder één dak te vinden. Een stukje overzichtelijker voor onze bezoekers, en wat onderhoudsvriendelijker voor mij. Ook heeft Passion 2 Create haar oude vertrouwde paarse kleur weer terug.

Ik wens jullie allemaal veel lees-, leer-, en winplezier toe!