Reviews.

Passion 2 Create schrijft regelmatig reviews over producten. Dit zullen voornamelijk reviews over creatieve artikelen zijn, maar ook producten die binnen het beauty- en lifestyle-genre passen komen soms aan bod. Denk aan bijvoorbeeld douchegel, games, sieraden, boeken, leesboeken, stationery, kleurboeken voor volwassenen, etenswaren, haarverzorgingsproducten of make-up. Wil je graag op een leuke en eerlijke manier reclame voor je product en/of winkel maken? En past je product binnen de thema’s van Passion 2 Create? Dan kun je er voor kiezen om je product naar mij of naar één van onze gastbloggers op te sturen. Ik zorg dan voor een uitgebreid (foto)verslag of vlogverslag van het te reviewen product. Let op: door de grote hoeveelheid aanvragen kan het momenteel iets langer duren voordat er een recensie online verschijnt.

Unboxing.

Het zogeheten unboxen van pakketjes met daarin spulletjes is en wordt steeds populairder. Mensen vinden het leuk om te zien wat een blogger of vlogger ontvangt en willen vaak naar aanleiding meer weten over het product wat uitgepakt is. Een unboxing kan als blogartikel èn als vlog worden gepubliceerd.

Winacties & Prijsvragen.

Wil je op een originele manier aandacht vragen voor je eigen bedrijf? Dat kan! In overleg is het mogelijk om op het Passion 2 Create blog een zogeheten winactie of prijsvraag te organiseren. Bij een winactie hoeven de deelnemers vaak niet zo veel te doen. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van social media (bijvoorbeeld Twitter of Facebook) om reclame te verspreiden. Bij een prijsvraag echter wordt de deelnemer daadwerkelijk creatief uitgedaagd. Je kunt zelf bedenken hoe je de winactie of prijsvraag wilt organiseren maar je kunt dit ook aan mij overlaten. Let op: bedrijven hoeven de te verloten prijzen niet eerst naar mij toe te sturen. Deze mogen, na afloop van de winactie, direct naar de winnaar(s) worden toegestuurd. Adresgegevens vraag ik altijd op en worden vervolgens doorgestuurd.

Gastblogs.

Bij Passion 2 Create is het mogelijk om gastblogs te publiceren. Schrijf jij graag? Wil jij iedereen vertellen over jouw hobby? Of heb je een leuke recensie voor ons? Leuk! Lees dan deze pagina door voor meer informatie. Je mag éénmalig of meermaals een artikel laten publiceren op Passion 2 Create, zolang deze geen commercieel doel heeft: advertorials plaats ik niet meer.

Persberichten.

Passion 2 Create blijft graag op de hoogte van alle nieuwtjes. Via het kopje ‘Persberichten’ deel ik persberichten met mijn bezoekers. Ik sta dan ook graag bij bedrijven op de perslijst. Bent u een PR-bureau en heeft u interesse? Neem dan gerust contact met mij op.

Statistieken.

Passion 2 Create heeft tussen 22 juli 2012 en 9 juni 2013 in totaal 73.600 unieke bezoekers en 332.020 pageviews gehad. Passion 2 Create heeft op dit moment gemiddeld 350-450 unieke bezoekers per dag, 10.000 tot 15.000 unieke bezoekers per maand en gemiddeld zo’n 90.000 pageviews per maand. In de zomer van 2017 hebben wij onze 3 miljoenste bezoeker mogen verwelkomen.

 

september 2016
september 2016

 

Let op.

Advertorials en websitebanners plaats ik vanaf juni 2017 niet meer op het blog. Uit statistieken is gebleken dat advertorials niet veel worden gelezen en daarom is besloten om hier mee te stoppen. En omdat ik het blog rustig wil houden (en de aandacht echt op de artikelen wil leggen) worden er ook geen banners meer geplaatst. Alvast bedankt voor het begrip.

Contact opnemen.

Heb je interesse in een samenwerking? Heb je eventueel een ander leuk voorstel? Of heb je nog wat vragen over het samenwerken met Passion 2 Create? Neem dan gerust contact met me op. Dit kan via mijn contact pagina.

Tot slot nog even dit.

Ik krijg steeds vaker het verzoek van bedrijven om een samenwerking waarbij ik ab-so-luut niet mag vermelden dat het om een samenwerking gaat. Op geen enkele manier. Dit is niet toegestaan (en dat weet men zelf ook dondersgoed ;-)) volgens de Reclamecode Social Media (RSM) en ik beantwoord dit soort mails dan ook niet meer.