Pagina 1 van 1

Haken

Geplaatst: 23 mar 2019, 10:39
door Jennn
Sinds kort ben ik begonnen met haken, maar ik heb het nog niet echt in de vingers hoor. Bij de Xenos heb ik een pakketje gekocht om een papegaaitje te haken, maar achteraf was die misschien minder geschikt voor beginners :-)
Nog meer hakers hier?

Re: Haken

Geplaatst: 23 mar 2019, 10:47
door Jootje
Ik haak ook graag, maar niet zo vaak het is bij mij steeds met vlagen. Momenteel zit ik weer in de haak flow.

Maar indd als beginner is z'n papegaai best moeilijk, maaarrr dan heb je het wel gelijk goed in de vingers als je klaar bent 😉😊

Re: Haken

Geplaatst: 23 mar 2019, 11:14
door Jennn
Haha, dat is vast waar ja!

Re: Haken

Geplaatst: 23 mar 2019, 18:17
door Annelieke
Ik haak ook graag. Mijn komende project word een zelfgemaakt paar sokken. Voor mij ook nieuw en omdat ik er al even uit ben stiekem best wel lastig.

Re: Haken

Geplaatst: 24 mar 2019, 11:07
door Mason
Ik haak ook erg graag! Ik maak vaak knuffeltjes, hondenspeeltjes, hoesjes voor tablets/telefoons, dekens, kussenhoezen, etc. Al heb ik het de laatste tijd niet meer zoveel gedaan. Ik heb in december wel mijn schoonmoeder leren haken, dat was erg leuk! :D

Re: Haken

Geplaatst: 25 mar 2019, 20:40
door MusEnSus
Ik ben jarenlang verslaafd geweest aan haken (vooral amigurumi). Helaas is mijn haakliefde gestopt, zo ongeveer ten tijde dat ik ben begonnen met een tweewekelijks haak-atelier te geven op school van de kinderen. Doordat ik er "verplicht" zo veel mee bezig was, is bij mij de zin weg om het thuis terug op te pakken. Jammer.
Maar ik kijk er naar uit om al jullie projecties te zien verschijnen binnenkort!
Jenn, kijk anders eerst eens een paar hele simpele youtube videotjes voor rondhaken (meerderen en minderen). Wedden dat je supersnel de truk te pakken hebt en daarna die papegaai als vanzelf gaat?

Re: Haken

Geplaatst: 13 apr 2019, 11:42
door Freya
Ik heb hier nog altijd een doos vol wolletjes staan, met de intentie om te leren haken en breien. Youtube filmpjes kijken werkt bij mij niet, dus ik loop een beetje vast. Maar ik blijf hoop houden dat het me nog wel eens gaat lukken.... :D

Re: Haken

Geplaatst: 15 apr 2019, 16:11
door Jootje
Ik haak ook graag, het is bij mij alleen met periodes.
Momenteel ben ik bezig met een vest voor mezelf,. Aan gezien ik best wel groot ben zal ik er wel een tijd zoet mee zijn, en ik ben ook bezig met 2 kleedjes voor over 2 stoelen. Het is wel lekker ontspannen.