Pagina 1 van 1

Jeffrey Epstein

Geplaatst: 15 aug 2019, 10:20
door Freya
Ik moet bekennen dat ik het nieuws de laatste tijd niet meer zo veel volg. Ik ben niet zo goed in het verwerken van veel negatieve nieuwsberichten dus ik houd me liever een beetje afzijdig. Totdat ik laatst een nieuwsitem over Jeffrey Epstein begon te lezen. Ik wist eerlijk gezegd niet wie deze hele man was, totdat hij dus dood was. Ik ben gaan lezen, en lezen......en ik heb kippenvel gehad. Jongens, wat een verhaal!

Even kort samengevat.
Wie was Jeffrey Epstein: https://nl.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Epstein

FBI doet inval op pedo-eiland: https://www.trouw.nl/buitenland/fbi-doe ... ~bdd07b31/

Dossier Jeffrey Epstein op Trouw: https://www.trouw.nl/tag/jeffrey-epstein

Famous connections of Jeffrey Epstein: https://www.businessinsider.nl/famous-p ... =true&r=US

Okay, misschien niet zo kort samengevat, maar het is dan ook een heel (heftig!) verhaal waarbij seksueel misbruik van minderjarigen op een zogeheten 'pedofielen eiland' de rode draad is. Daarbij zouden ook andere grootheden betrokken zijn geraakt. Ik heb verschillende namen zien langskomen, waaronder die van Clinton, Trump, prins Andrew, Kevin Spacey etc.

De grote vraag nu: heeft Epstein zelfmoord gepleegd? Is hem het zwijgen opgelegd door bijvoorbeeld het Witte Huis? Of is hij uit die cel bevrijd door een mannetje van Trump en zit hij nu ergens in vrijheid op een eiland? Er wordt volop gespeculeerd, en dat vind ik heel begrijpelijk. Dit hele verhaal is dan ook een héél groot smerig gebeuren en dat willen ze natuurlijk zo rap mogelijk in de doofpot wegstoppen.....

Wat denk jij? Zelfmoord? Of toch niet?