De werking van dit prikbord.

Gesloten
Gebruikersavatar
Admin
Site Admin
Berichten: 72
Lid geworden op: 18 mar 2019, 19:34
Locatie: Noord-Brabant
Contacteer:

De werking van dit prikbord.

Bericht door Admin »

Er gebeurt heel erg veel in deze wereld. Dankzij het nieuws worden we goed op de hoogte gehouden van de dingen die er gebeuren. De politiek, oorlog, terroristische aanslagen en andere gebeurtenissen maar ook mensen die anderen spontaan helpen door geld voor elkaar in te zamelen.
Zaken als vaccineren, wel of geen veganist worden, wel of geen IVF-vergoeding voor alleenstaande of lesbische vrouwen of bijvoorbeeld het hele vluchtelingenbeleid: het zijn allemaal zaken waar we zo ongeveer dagelijks mee te maken krijgen en waar we met zijn allen niet over uitgepraat raken. Op dit prikbord kun je uitgebreid met elkaar in gesprek over alles wat er momenteel speelt.

Let op: zoveel mensen, zoveel meningen. Wat je mening ook is, breng je mening/argumenten altijd op een fatsoenlijke manier en dring hem niet aan een ander forumlid op. Haatzaaien, trollen etc wordt hier niet getolereerd, zie huisregels. In geval van twijfel kan een uit de hand lopende discussie worden gesloten. Hou je je niet aan de huisregels dan wordt je account verwijderd.

daily-paper-464015_640.jpg
Afbeelding via Pixabay.Gesloten